This version of the page http://tbm.com.ua/uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-27. The original page over time could change.
Снос зданий и сооружений.
(044) 599 1919
(044) 206 3042
ГоловнаО компанииПро компаніюВиди послугОбладнанняКліентиОб'ектиНовиниКонтакти

Знесення та демонтаж від ТБМ

Ми займаємося демонтажними роботами і роботами з підготовки до будівництва. Основною сферою нашої діяльності є знесення будівель і споруд, а також демонтаж будівельних конструкцій у промислових масштабах з наступною переробкою бетонних і залізобетонних відходів на вторинні будівельні матеріали. Ми здійснюємо знесення споруд та будівель на всій території України.

Знесення по сучасним технологіям


Успішна робота фірми полягає в застосуванні сучасних технологій знесення споруд, у використанні унікальної сучасної техніки для безпечного руйнування і промислового демонтажу будівель. Без перебільшення можемо сказати – ми маємо найбагатший досвід у знесенні будівель в Україні.

Знесення будівель та споруд усіх видів


Наші фахівці працюють з цегляними, панельними, монолітними будівлями, житловими будинками з однаковою ефективністю, незалежно від поверховості та складності приміщення під знесення. Ми здійснимо швидке, ефективне і максимально безпечне знесення будинків усіх типів: промислових, житлових, підземних сховищ, димових труб, елеваторів і силосів та інших будівельних конструкцій зі збірного і монолітного залізобетону.