This version of the page http://www.ea-ua.info/news.php?news_id=11671&news_show_type=1& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-26. The original page over time could change.
Економічні та ділові очікування в ЄС не покращуються   Євроатлантична Україна

НОВИНИ

04.03.2009 | Економічні та ділові очікування в ЄС не покращуються
Джерело - Представництво Європейської Комісії в Україні та Бєларусі

26 лютого було оприлюднено дані досліджень ділового та споживчого клімату Європейського Союзу: індекс економічних очікувань (ESI) продовжує знижуватись як в Єврозоні, так і загалом в ЄС-27.

У лютому індекс ESI впав на 2,2 пункти в зоні ЄС-27, що значно менше ніж його спад в січні 2009 року, та на 1,8 пунктів в Єврозоні – навпаки, аналогічно до його спаду в січні. Зараз індекс ESI досягнув позначки 61,0 та 65,4 відповідно – це найнижчі показники від початку вимірювання цього індексу в січні 1985 року.

Спад індексу ESI пов'язаний із загальним спадом довіри у всіх галузях, за винятком роздрібної торгівлі, де рівень довіри дещо покращився – на 1 пункт в обох зонах. Промисловість зазнала найбільшого спаду: на 4 пункти в ЄС-27 та 3 пункти в Єврозоні. Показник настроїв в галузі ! будівництва впав на 2 пункти в галузі будівництва в обох зонах.

В лютому знову впав індекс ділового клімату (BCI) Єврозони і також досягнув найнижчої позначки з часу початку його вимірювання в січні 1985 року. Це свідчить про загальний спад більшості компонентів індексу.

 


До списку статей    
EN
| | |
Пошук
Підписка
Забули пароль?
Переваги реєстрації
Зареєструватись
Прокат авто в Киеве


ЗАКОНОДАВСТВО | ПЕРСОНИ | КОРИСНІ ЛІНКИ
Проект здійснено за підтримки
Міжнародного Фонду "Відродження"
Проект здійснено за підтримки
Центру інформації та документації НАТО в Україні
© 2004 - 2008. ЄВРОАТЛАНТИКА.UA
Всі права захищено.

Даний проект фінансується, зокрема, за підтримки Гранту Відділу зв'язків із громадськістю Посольства США в Україні. Точки зору, висновки або рекомендації відображають позиції авторів і не обов'язково збігаються із позицією Державного Департаменту США.
На головну Анонси подій Новини Аналітика Топ новини та коментарі Мережа експертів Про проект