This version of the page http://www.dps.km.ua/?id=1614 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-26. The original page over time could change.
Державна податкова адміністрація у Хмельницькій області

  • На головну
  • Консультаційний центр
  • Форум
  • Вакансії
  • Податковий кодекс
  • Збільшити розмір
  • Зменшити розмір
УВАГА! ТЕЛЕФОНИ ДОВІРИ ПОДАТКОВОЇ СЛУЖБИ, ЯКІ ФУНКЦІОНУВАЛИ В УСІХ РЕГІОНАХ УКРАЇНИ, МАТИМУТЬ ЄДИНИЙ НОМЕР 0-800-501-007 ЗА ЦИМ НОМЕРОМ ПЛАТНИКИ МОЖУТЬ ПОВІДОМЛЯТИ ПРО НЕПРАВОМІРНІ ДІЙ ПРАЦІВНИКІВ ОРГАНІВ ДПС *** УВАГА! ДПА У ХМЕЛЬНИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗВЕРТАЄТЬСЯ З ПРОХАННЯМ ПРО ВІДОМІ ВАМ ВИПАДКИ ВИПЛАТИ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ В "КОНВЕРТАХ" ПОВІДОМЛЯТИ НАМ ЗА ТЕЛ. ДОВІРИ 70-18-39
Пропонуємо висловити свою думку щодо оприлюдненого тізера мультфільму «Місто мрії» - картини, в якій дітям розповідатимуть про податки та роботу податківців
сподобалося, продемонструю мультфільм своїм дітям;
зацікавився, обов'язково перегляну;
ідея сподобалась, але навряд чи буду витрачати час на перегляд;
креативно, але даремно;
не сподобалося.

Результати


ГОЛОВНІ ПОДІЇ
Всі матеріали розділу
25.08.11 Ріелтори, будівельники та торговці стрімко збільшили сплату податків
Податкова віддача від операцій з нерухомістю у поточному році зросла майже вдвічі.
Про це повідомив заступник Голови ДПС України Олександр Клименко під час оперативної наради.

23.08.11 Привітання Голови ДПС України Віталія Захарченка з 20-ю річницею Незалежності України!
Це свято – символ національного єднання та величі духу українського народу. Сьогодні перед нами стало важливе завдання – наповнити незалежність країни справжнім змістом, докласти максимум зусиль, аби наблизити пору розквіту України

23.08.11 З Днем Незалежності України !
Нинішня двадцята річниця Незалежності України - свято, яке з одного боку є гарною підставою для урочистостей, а з другого - нагодою оцінити пройдений шлях, щоб продовжити наш поступ уперед.

23.08.11 ПРОГРАМА ДІЙ НА ДЕСЯТИЛІТТЯ ВПЕРЕД
У податковій галузі лише цього року вперше втілилися в життя головні складові успішної реформи — політична воля, досвід і усвідомлене бачення майбутнього, деталізоване до конкретного плану перетворень. Зміни в податковому законодавстві і шляхи перебудови діяльності нашого відомства і раніше були предметом глибоких роздумів, але багатьох лякала складність завдання. Політичні лідери не були готові до відвертої розмови із суспільством, що загрожувала частковою втратою рейтингів, а самі податківці, дещо консервативні, як і весь державний апарат, не готові були ризикнути налагодженими механізмами роботи заради можливого покращення...

23.08.11 Історія української державності: етапи становлення податкової служби України
Створення податкової системи, яка б у своїй основі мала чітку організацію порядку стабільної сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів, було актуальним з перших днів незалежності України. Проте перші кроки у цьому напрямі було зроблено ще в 1990 році: податкову службу утворено 1 липня 1990 р.

АНОНСИ
До уваги!
Державне підприємство "Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Хмельницької області" готує до продажу на аукціоні наступне майно...
ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЇ
Всі матеріали розділу
До уваги відвідувачів сайту. Інтернет-конференція: "Автоматичне відшкодування ПДВ: механізм реалізації"
Відбулась веб-конференція з головним державним податковим ревізором-інспектором відділу контролю за відшкодування ПДВ ДПА у Хмельницькій області Наталією Мельник. Пропонуємо вашій увазі відповіді на запитання, що надійшли.

Дивитись >>

НОВЕ У ПОДАТКОВОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ
Всі матеріали розділу
25.08.11 Щодо оподаткування податком на доходи фізичних осіб та податком на прибуток суми майнового та немайнового внеску платника податку до статутного фонду юридичної особи
Відповідно до п.п.165.1.44 п.165.1 ст.165 Податкового кодексу України від 02.12.10 №2755-VІІ (далі – ПКУ), до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається сума майнового та немайнового внеску платника податку до статутного фонду юридичної особи - емітента корпоративних прав, в обмін на такі корпоративні права.

25.08.11 Про переваги електронної картки при поданні податкової звітності до органів ДПС
Взятий курс на формування податкової служби як сервісної служби, яка працюватиме з платником податків як партнером (передусім для задоволення його потреб), знайшов своє втілення у впровадженні електронних Картки та Кабінету платників податків.

09.08.11 Змінено ставку збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства!
Починаючи з 1 серпня 2011 року платники збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства сплачують його в розмірі 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування.

02.08.11 Про реєстрацію громадян платниками податків
Відповідно до п. 70.1 ст. 70 розділу ІІ Податкового кодексу України та п. 2 розділу IV Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, затвердженого наказом ДПА України від 17.12.10 №954, центральний орган державної податкової служби формує та веде Державний реєстр фізичних осіб – платників податків.

01.08.11 До уваги платників податків!
Верховною Радою України 07.07.2011р. ухвалено Закон України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України”, яким передбачено, що до введення в дію положень щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва не проводиться фактична перевірка фізичної особи – підприємця, яка не зареєстрована платником податку на додану вартість, та юридичної особи, яка застосовує спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, що передбачає включення податку на додану вартість до складу єдиного податку.

29.07.11 Які доходи включаються до доходу с/г товаровиробника, отриманого від реалізації с/г продукції власного виробництва та продуктів її переробки

29.07.11 Супутні послуги, доходи від яких враховуються у складі доходу, отриманого від реалізації сільгосппродукції власного виробництва

НОВИНИ

Із тіньового виготовлення й продажу цегли добра не збудуєш

Незаконний видобуток глини в родовищі Красилівського району з подальшим виготовленням цегли на місцевому цегельному заводі викрили співробітники відділу податкової міліції Хмельницької МДПІ. За два місяці роботи з видобутої незаконно сировини виготовили 0,6 мільйона цеглин.
Як з’ясувалося, завод належить одному з місцевих приватних підприємств і працює з червня поточного року. На території підприємства розташований глиняний кар’єр, але спеціального дозволу на видобування корисних копалин підприємство не отримало, і видобуток здійснювало самовільно.
У такий спосіб спритники за період роботи спромоглися з незаконно видобутої глини виготовити 600 тисяч штук цегли на півмільйона гривень, - повідомив заступник начальника управління податкової міліції ДПА у Хмельницькій області підполковник Віктор Чиж. - Зацікавив податківців і той факт, що у своїй діяльності підприємство використовувало роботу шести найманих працівників, з якими не уклало трудових угод, а заробітну плату виплачувало „в конвертах” (800 гривень на місяць).
Як видно, підприємство грубо порушило не тільки Закон «Про ліцензування певних видів господарської діяльності» й Кодекс України „Про надра”, а знехтувало й за трудовим законодавством. Тіньова цегла, можливо, покладена у добротні будівлі, але благополуччя на тіньовому виробництві та продажі не збудуєш. Зрештою, останню цеглину в цій справі покладе суд.
За словами Віктора Чижа, внаслідок перевірки з протиправного обігу вилучено матеріальних цінностей на орієнтовну суму 415,6 тисячі гривень (описано обладнання для виготовлення сирцю, сировину-сирець та 82 тисячі штук готової цегли). Подальша перевірка має встановити суму несплачених податків та завданих державі збитків.

Прес-служба ДПА
у Хмельницькій області
20.08.09

<< назад
Третій відеосемінар - „Практичні роз’яснення щодо вирішення актуальних питань з податку на прибуток відповідно до Податкового кодексу”
“Місто мрії” від Державної податкової служби України
« Серпень 2011
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Довідник №58 пільг, наданих чинним законодавством по сплаті податків, зборів, інших обов’язкових платежів СТАНОМ НА 01.07.2011
Регіональний комітет з економічних реформ
Закон України Про Державний бюджет України на 2011 рік