Система управління якістю підприємства сертифікована на відповідність міжнародному стандарту ISO 9001:2000

Вход для дилеров

Наша адреса:
33001, Україна
м.Рівне, вул.Нижньодворецька 35
Контактні дані:
Приймальня:
rivne@agroresurs.com.ua
Відділ продажу:
mak@agroresurs.com.ua
Відділ маркетингу:
market@agroresurs.com.ua
Відділ постачання:
omts@agroresurs.com.ua
Відділ збуту:
zbut@agroresurs.com.ua
Відділ торг. облад.:
vto@agroresurs.com.ua
Служба сервісу:
service@agroresurs.com.ua
(0362) 63-19-38;
 
(0362) 26-39-13;
 
(0362) 63-18-39;
 
(0362) 26-59-63;
 
(0362) 26-65-02;
 
(0362) 63-18-39;
 
(0362) 26-34-01.
 
Раді вітати 17846-го відвідувача
Опитування
При виборі опалювальної техніки, Ви надасте перевагу котлам:
на твердому паливі
на природному газі
на електоенергії
на рідкому паливі
При виборі опалювальної техніки, Ви надасте перевагу котлам із теплообмінником:
чавунним
мідним
стальним
При виборі опалювальної техніки, Ви надасте перевагу
підлоговим апаратам
настінним апаратам

гроресурс - потужний виробник опалювальних приладів торгових марок «Данко» та «Рівнетерм», один із лідерів ринку опалювальної техніки України.

Газові котли, настінні котли, парапетні котли, газові колонки, конвекторы виробництва ПрАТ «Агроресурс» користуються широкою популярністю не тільки серед споживачів нашої країни, але і ближнього зарубіжжя, вони володіють рядом конкурентних переваг, що вирізняють їх серед інших вітчизняних аналогів.

Також підприємство ПрАТ «Агроресурс» пропонує до Вашої уваги широкий вибір торгівельного обладнання: системи металічних універсальних стелажів «Рістел», складських стелажів та стійок для експонування на виставках та торгівлі періодичними виданнями.

Новини
Запрошуємо відвідати наш стенд на виставці «Аква-Терм Київ 2011»!
16-19 травня 2011 року в м.Київ, в приміщенні Міжнародного виставкового центру (пр. Броварський,15, станція метро “Лівобережна”) відбудеться 13-а Міжнародна виставка “Аква-Терм Київ” - найбільша виставка на ринку інженерного устаткування на території СНД. Запрошуємо відвідати стенд ПрАТ “Агроресурс”, що буде розміщений в павільйоні №1, стенд № - 1 L16.
ПрАТ «Агроресурс» щиро вітає Вас з Великоднем!
Бажаємо Вам здоров\'я, добробуту, успіхів у добрих ділах, душевної чистоти, гармонії та окриленого настрою. Нехай свято Великодня принесе любов, щирість та добро у взаємини! Христос Воскрес!
З НОВИМ РОКОМ ТА РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!!!
Прийміть сердечні вітання з Новим роком і Різдвом Христовим! Нехай ці чудові зимові свята будуть радісними та щедрими,додадуть життєвих сил, окрилять душу. Хай з Вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі - світло та радісно від любові і добрих новин. Здоров’я, добробуту, сімейного затишку Вам і Вашим рідним!!!
Запрошуємо Вас відвідати стенди ПрАТ “Агроресурс” на виставках у Льовові та Донецьку!
ПрАТ “Агроресурс” прийматиме участь у виставкових форумах, що відбудуться у містах Львові та Донецьку наприкінці вересня-початку жовтня 2010 року. Всеукраїнська спеціалізована виставка «ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ-2010» (м. Донецьк) проводитиметься 28-30 вересня у виставковому центрі “Експодонбас”(вул. Челюскінців 189в). Львівський виставковий форум \"Опалення/ Альтернативна енергетика/ Опалювальна техніка на твердому паливі\" триватиме з 28 вересня по 1 жовтня 2010 року. Місце проведення - Палац спорту «Україна» ( вул.Мельника,18).
До нового опалювального сезону ЗАТ «Агроресурс» презентує новинку – котел газовий «ОК», за привабливою ціною!
Котли опалювальні «ОК» одноконтурні та з функцією водопідігріву, з вертикальним та горизонтальним газоходом представлені потужністю 10, 12, 15 та 18 кВт та призначенні для опалення житлових будинків та споруд комунально-побутового призначення, обладнаних системами водяного опалення з примусовою або природною циркуляцією. Прості, зручні, надійні та ефективні котли «ОК»- вдале поєднання високої якості та помірної ціни.