This version of the page http://vilne.org.ua/index.php?limitstart=204 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-23. The original page over time could change.
Вільне життя

РУБРИКИ

ДЛЯ ЖІНОК І ПРО ЖІНОК

АРХІВ НОМЕРІВ

АДРЕСИ ВІДПОЧИНКУ

Святкуватимемо на повну. Анонс заходів на 19-28 серпня...

 

Loading...
Щось пішло не так | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 15:53

Турнірна орбіта

Буквально за два дні до старту вихованки Скалатської ДЮСШ «Колос», майстра спорту міжнародного класу Марії Хлян на чемпіонаті світу з важкої атлетики серед юніорів несподівано зустрів у центрі Тернополя її наставників, подружжя Віктора Симіва і Вікторію Шайморданову. Навіть без слів було зрозуміло, що обоє, особливо колишня чемпіонка континенту, вельми переживають. Неблизька мандрівка до Малайзії, де мала відбутися світова першість, могла завадити підопічній продемонструвати все, на що здатна.

Детальніше... Додати коментар
 
А відтепер ще й майстер | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 15:51

Турнірна орбіта

Чим дорослішим стає юний микулинецький боксер Віктор Петров, тим вагоміше оцінюються його нові перемоги. На початку липня переможець цьогорічних VІ літніх юнацьких спортивних ігор України, повернувшись із чемпіонату Європи серед юнаків 1995-96 років народження з черговим титулом найкращого серед ровесників у ваговій категорії до 48 кілограмів, уже виконав норматив майстра спорту. Цим почесним званням, нагадаю, володіє і батько, тренер й тезка спортсмена Віктор Петров. Доволі рідкісне досягнення для тернопільських представників цього виду спорту.

Детальніше... Додати коментар
 
Ось де юнаки з юнками не підвели | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 14:51

Велосипед

Не боячись особливо помилитися, вже сьогодні можна сказати: у найбільших комплексних змаганнях року — VI літніх юнацьких спортивних іграх України — із представників усіх видів, які кинули виклик ровесникам, одного з найкращих результатів домоглися велосипедисти під час розіграшу нагород на треку.

Детальніше... Додати коментар
 
Наші в журналістській енциклопедії | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 14:46

Щойно з друку

Львівська національна наукова бібліотека України ім. В. Стефаника продовжує реалізувати широкомасштабний проект «Українська журналістика в іменах», започаткований у 1994 році. Недавно побачив світ черговий, сімнадцятий випуск багатотомного збірника матеріалів до енциклопедичного словника, що його за редакцією Мирослава Романюка готують працівники Науково-дослідного інституту пресознавства згаданої книгозбірні.

Детальніше... Додати коментар
 
Про Тернопіль буде нова книга | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 14:36

Побачить світ

Місто над Серетом, Тарнополь, Тернопіль — у нашого обласного центру за його історію було чимало імен, чимало таємниць. Попри те, що, на жаль, його первісна архітектура не збереглася до сьогодні, він може багато про що розповісти.

Детальніше...
 
А якщо завтра «НП»… | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 14:30

З місця події

Нещодавно на базі Бережанської виховної колонії відбулося тактично-спеціальне навчання з відпрацювання дій за умовним сигналом оповіщення «Буря-2», під час якого відшліфовувалися навики з планування та проведення операції зі звільнення заручників. У навчанні взяли участь особовий склад і члени груп швидкого реагування виховної колонії та інших установ.

Детальніше... Додати коментар
 
Іномарки під митним контролем | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 14:14

Штихи до теми

Працівники Тернопільської митниці спільно з автоінспекторами на автошляхах області з початку року виявили 14 автомобілів з іноземними номерними знаками. Загальна вартість цих затриманих транспортних засобів становить понад 817 тисяч гривень. Усі автівки перебували під митним контролем.

Детальніше... Додати коментар
 
Як курок на бойовому взводі, або Кому — служба, а кому — безпека | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 14:07

Нотатки з приводу

За півріччя в Тернополі зареєстрована 61 квартирна крадіжка (торік — 75), у Кременці їх сталося 40, а в Чорткові — 21. В загальнообласній статистиці цьогоріч профілактичні засоби захисту від «домушників» теж знайшли відображення. За словами начальника відділу державної служби охорони при УМВС України в області підполковника міліції Віктора Матвійціва, на п’ять спроб зловмисників проникнути в чуже житло через вікна чи двері зреагувала охоронна сигналізація, про встановлення якої подбали господарі. А якби ті помешкання не перебували під охороною?!

Детальніше...
 
Пристрасть до чужого. Двох викрадачів автомобілів затримали тернопільські міліціонери | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 13:49

Кримінальний ракурс

Ще не закінчилося судове слідство щодо 23-річного тернополянина, котрого обвинувачено у двох спробах та заволодінні чужими транспортними засобами, як молодий чоловік знову вдався до угонів легківок.

Детальніше... Додати коментар
 
Відпочинок і небезпека — поруч | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 13:40

Будьте уважними

З приходом літньої спеки до водоймищ подалися бажаючі покупатись чи відпочити, нерідко забуваючи, що там — не лише приємна прохолода, а й чимало небезпек. «Щоденні зведення, які приходять до чергового управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи облдержадміністрації, нагадують зведення із зони бойових дій, — каже начальник управління Василь Майка. — Але з однією відмінністю: тут немає поранених, є лише загиблі, часто молоді люди або діти. Так, з початку року на водних об’єктах області загинуло 35 осіб, четверо з яких — діти».

Детальніше... Додати коментар
 
Звертайтесь — і вас почують | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 13:33

«Гаряча» лінія

Податківці області запевняють, що жителі Тернопілля безперешкодно можуть звертатися до спеціалістів ДПА не лише письмово, а й усно, записавшись на особистий прийом до керівництва податкового органу. За півроку на розгляд до податківців краю надійшло 101 письмове звернення, а на прийомах у посадових осіб побувало 99 тернопільчан. Який порядок розгляду звернень та особистого прийому керівництвом органів ДПС? На запитання, що стосувалися цієї теми, на «гарячій» лінії відповідав начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА в області Михайло Манастирський. Додзвонювачі цікавилися проблемами, що стосувалися термінів розгляду звернень, порядку особистого прийому керівництвом органів ДПС тощо.

Детальніше...
 
Туристи теж платять | Друк |
П'ятниця, 15 липня 2011 13:25

Податки і ми

Відповідно до статті 268 Податкового кодексу України передбачено умови та порядок сплати туристичного збору. Його ставка встановлюється сільською, селищною чи міською радою в розмірі від 0,5 до 1 відсотка до бази справляння збору.

Детальніше... Додати коментар
 
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

ПОШУК ПО САЙТУ

ВХІД / РЕЄСТРАЦІЯ

(Реєстрація тільки для передплатників електронної газети. Детальніше)

Відеоогляд за 17 серпня

«ДОМАШНЯ ГАЗЕТА» №32

ж. «ТЕРНОПІЛЬ»

ДЛЯ КОЛЕКЦІОНЕРІВ

Магазин антикваріату
Телефон: +38 (0352) 23-59-55 Бульвар Шевченка, 25, м. Тернопіль.

ПОГОДА



«Вільне життя плюс», 2009-2011.