This version of the page http://rid.org.ua/?cat=7 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-23. The original page over time could change.
Мережеве видання Рід » Україна

Україна


12 бойових правил соціал-націоналіста

Читати далі »


Микола Міхновський – імперіаліст №1

Загально відомим є факт того, що саме Микола Міхновський виступив фундатором ідеї державної самостійності України, але маловідомим є те, що він не просто прагнув створення самостійної української держави, але й намагався перетворити українців в імперську націю. Особливо цікавим є те, що ця ідея Міхновського носила характер не теоретичної конструкції, а цілком конкретного практичного плану, який міг бути реалізований навесні 1917 року. Читати далі »


Українська еліта: патронташ думок і патронів

Інтерв’ю Олега Однороженка молодіжному журналу “Горіх”

Олег Однороженко цілком відповідає образу всесторонньо розвинутої особистості, який він зараз і пропагує. Його активна громадянська позиція стає зрозумілою, якщо пошукати в Інтернеті посилання на діяльність організації «Патріот України». Його науковий ступінь доктора історичних наук виправдовує себе під час столичної презентації авторської книжки «Українська (руська) еліта доби середньовіччя та раннього модерну». У розмові про елітарність українського зразка пан Олег доводить, що «людина в уніформі». Читати далі »


Нація Героїв

Присвячується полковнику Петру Болбочану

Нація, яка не має героїв- мертва нація. Нація, місце героїв у якій посідають «куміри маладєжі» та олігархи з сумнівним походженням капіталів,приречена на поступову деградацію та загибель. Але саме такі тенденції ми спостерігаємо у сучасному українському суспільстві. Тому перед нами, соціал-націоналістами, стоїть надзавдання поставити український загал на шлях світлого героїчного ідеалу, надати приклад у вигляді власного Чину та відкинути саму можливість будь-якої альтернативи нашому баченню Великої України, України воїна і трудівника, а не бариги і повії. Читати далі »


Кадрова політика організованого соціал-націоналізму

1. Суть і завдання кадрової політики СNА

Для того, щоб побудувати нове соціал-націоналістичне суспільство на принципах Порядку, Добробуту та Справедливості, Соціал-Nаціональна Асамблея має бути взірцем для оточення. Забезпечення дотримання внутрішньо організаційних принципів ієрархічності і, разом з тим, побратимства, високої ідейності членства, монолітності здійснюється через кадрову політику. Читати далі »


Презентація «Українська еліта доби Середньовіччя» (Київ)

14 червня (вівторок) о 18-00 в книгарні “Є” (м.Київ, вул. Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота») відбудеться презентація книги доктора історичних наук Олега Однороженка «Українська еліта доби Середньовіччя».

У виданні висвітлено основні етапи розвитку українських (руських) військово-політичних еліт доби Середньовіччя та раннього Нового часу. Простежено їхній вплив на функціонування українських державних утворень та збереження руської ідентичності в умовах перебування руських земель у складі поліетнічних державних структур. Автор охоплює історичний період від доби Київської Русі до Слобідської України. Читати далі »


Юні командири двохсотлітньої війни

Не є таємницею, що за марксизмом та лібералізмом стоять одні й ті самі сили ворожі народам Європи. Особливо яскраво це проявляється, коли ми аналізуємо не просто нинішню ситуацію, а її історичне коріння, а точніше кажучи – процес агресії світової за куліси проти європейських націй. Вороги, за великим рахунком, це ніколи не приховували. Більшовики та інші представники ультралівих однозначно позитивно оцінювали буржуазні революції – в першу чергу французьку. Так само можна згадати з яким оскаженінням онук кельнського рабина Мордихай, більше відомий під псевдом Карл Маркс, підтримував агресію світового капіталу проти Конфедеративних штатів Америки. Червоні та ліберали незмінно демонструють повну солідарність коли мова йде про боротьбу проти традиційного європейського укладу та  еліти. Але й ми не повинні забувати, те що правий опір народів Європи носив зовсім не роздрібнений характер. Читати далі »


Науково-практична конференція «УКРАЇНСЬКИЙ ГЕТЬМАНСЬКИЙ РУХ: Історично-гуманітарний вимір. Джерела та спадщина»

30 квітня відбудеться Науково-практична конференція за темою «УКРАЇНСЬКИЙ ГЕТЬМАНСЬКИЙ РУХ: Історично-гуманітарний вимір. Джерела та спадщина»

Місце проведення: м.Київ, вул. Трьохсвятительська 4, Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.С.Грушевського НАН України
Початок о 12.00

Деталі у вкладеному файлі: Завантажити Читати далі »

Наступні »

. . . .