This version of the page http://www.presa.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-22. The original page over time could change.
Державне підприємство по розповсюдженню періодичних видань "Преса"
 
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО
ПО РОЗПОВСЮДЖЕННЮ
ПЕРІОДИЧНИХ ВИДАНЬ "ПРЕСА"
УКР / ENG / РУС

Понеділок, 22 серпня, 2011
                      
 
ПРО ПІДПРИЄМСТВО
ДІЯЛЬНІСТЬ ПІДПРИЄМСТВА
ПОСЛУГИ ТА ТАРИФИ
КОНТАКТИ
ВКЛЮЧЕННЯ ДО КАТАЛОГУ
КАТАЛОГИ
    ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE
ДЕРЖАВНІ ЗАКУПІВЛІ
ФОТОГАЛЕРЕЯ
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
Мінінфраструктури України
Держзв'язку
УДППЗ Укрпошта
Видавці України



НОВИНИ ПОШТОЮ





 
ПЕРЕДПЛАТА на 2011 рік

Шановні панове! Передплачуйте свої улюблені українські та зарубіжні видання на 2011 рік!

Швидко та легко оформити передплату Ви зможете в мережі регіональних дирекцій Укрпошти та на сайті ДП «Преса» в розділі «ПЕРЕДПЛАТА ON-LINE».

ДП «Преса», як завжди, пропонує для передплати на 2011 рік великий вибір періодичних видань на будь-який смак! Ознайомитись з асортиментом видань, які представлені в Каталогах, Ви зможете на нашому сайті, завітавши до розділу «КАТАЛОГИ».

Передплачуйте та насолоджуйтесь улюбленими виданнями!

НАШІ НОВИНИ

Дати проведення VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку змінено.

02.08.20



Повідомляємо, що ДП «Дирекція ФВД» офіційно змінені дати проведення VII Київської міжнародної книжкової виставки-ярмарку на 16-18 серпня.

У зв’язку з цим замовлення послуг ДП «Преса» з просування видань під час виставки просимо направляти до 9 серпня 2011р.



VII Київська міжнародна книжкова виставка-ярмарок

27.07.11



з 16 по 18 серпня 2011 року ДП «Преса» братиме участь у VII Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, що відбудеться в «Українському домі» (вул. Хрещатик,2, м. Київ).

Головною метою участі ДП «Преса» у ярмарку є популяризація вітчизняної преси та реклама послуг підприємства, зокрема, передплати, як одного з найбільш ефективних і зручних для споживачів каналів придбання періодичних видань.

На стенді підприємства будуть представлені найкращі зразки всеукраїнських періодичних видань, іміджеві та рекламно-презентаційні матеріали ДП «Преса». Пропонуємо скористатися послугами нашого підприємства з представлення та просування періодичних видань під час виставок. Більш детальну інформацію можна дізнатися в розділі «ПОСЛУГИ та ТАРИФИ» - «РЕКЛАМА», або у відділі маркетингу за тел. 248-78-08. Запрошуємо всіх бажаючих.



Передплата триває!

07.06.11

Приймання передплати на українські періодичні видання на друге півріччя 2011 року триватиме до 15 червня



Перший міжнародний книжковий ярмарок "Книжковий арсенал"

16.05.11

з 28 травня по 1 червня 2011 року ДП «Преса» братиме участь у ПЕРШОМУ МІЖНАРОДНОМУ КНИЖКОВОМУ ЯРМАРКУ «КНИЖКОВИЙ АРСЕНАЛ», що відбудеться у музейному комплексі «Мистецький арсенал» (вул. Лаврська,12, м. Київ).
Головною метою участі ДП «Преса» у ярмарку є популяризація вітчизняної преси та реклама послуг підприємства, зокрема, передплати, як одного з найбільш ефективних і зручних для споживачів каналів придбання періодичних видань. На стенді підприємства будуть представлені найкращі зразки всеукраїнських періодичних видань, іміджеві та рекламно-презентаційні матеріали ДП «Преса».
Пропонуємо скористатися послугами нашого підприємства з представлення та просування періодичних видань під час виставок. Більш детальну інформацію можна дізнатися в розділі «ПОСЛУГИ та ТАРИФИ» - «РЕКЛАМА», або у відділі маркетингу за тел. 248-78-08. Запрошуємо всіх бажаючих.



Архів новин
 
ВІТАЄМО
НОВИНИ ВИДАВЦЯ
18.07.11  УМХ запустит приложение «Forbes. Woman», - «МедиаБизнес»
22.06.11  Мін’юст зареєстрував журнали «З нами легко на дачі» та «Марио», - «МедіаБізнес»
13.05.11  Президент Украины Виктор Янукович пригласил Всемирную ассоциацию издателей газет и новостей провести конгресс в Киеве, - interfax.com.ua
20.04.11  Газета по-киевски» возобновляет выход с 28-го апреля.
30.03.11  Издательский дом «Эдипресс Украина» запускает новое издание для женщин «Креатива». Номер поступит в продажу 30 марта. Об этом сообщает пресс-служба компании.
11.03.11  Первый украинский Forbes поступит в продажу 11 марта
02.03.11  «Сегодня Мультимедиа» плюс The New York Times равно новый журнал «Украина и мир 2011. Глобальная повестка», - «МедиаБизнес»
 
 
© ДП «ПРЕСА»
Всі права на розповсюдження інформації з сайту належать ДП «Преса»
03999, м. Київ, вул. Петрозаводська, 2а,
факс 248-78-00, тел. 289-76-63, 248-04-06
ЗВОРОТНИЙ ЗВ'ЯЗОК
Dezign and programming by State Enterprice “Presa”
квартиры в черногории