This version of the page http://knuj.org/press.html?id=773 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-22. The original page over time could change.
Анонси - Київ
Зробити стартовою Додати до обраного
Перейти в інше місто

Портал журналістів України. Київ

Портал "громадянської журналістики", інформації, мандрівок та туризму.

 

Корисно:

ON-LINE МАГАЗИНИ

КАРТА ТУРИСТИЧНИХ МАРШРУТІВ


www.knuj.org
Веб-камери
Пам'ятки
Екскурсії
Фото Києва
Пошук:
Анонси
Галерея «АВС-арт» презентує виставку Олега Ясенєва «Пора дощів»
2011-01-14 02:01:41

Регіон: Київ
Організація: галерея "АВС-арт"
П.І.П.: Алла Маричевська
Телефон: (044) 425-90-90
E-mail: avs_art@i.ua
Живопис

18 січня – 6 лютого

За календарем – зима. А в галереї «АВС-арт» – «Пора дощів». Саме за такою назвою відкривається персональна виставка відомого київського художника Олега Ясенєва.
Новою живописною серією мистець пропонує глядачеві окреслити перехрестя зіткнення стихії води та породженого нею життя у часі й просторі.
На перший погляд, Олег Ясенєв – легкий і щасливий у своєму письмі художник. Його полотна привабно світяться прозорим світлом або м'яко клубочаться барвистими туманами там, куди веде простір, у кути і глибини зображення. Композиція проста і зрозуміла – в ній відлунюють класицистичні відточеність і відбір, правильні й витончені, як клавесинна сюїта.
Тло звивається лінійними завитками рококо, щасливими надлишками форм, легкими, мов пір'я. Як це все написано просто, але не спрощено. Лише два-три локальних кольори основного пластичного мотиву і лапідарна декоративність. І так само прості основні мотиви живопису – це флора, вибілена сонцем, і нескінченний день, що умліває від вишуканої насолоди.
Картини Ясенєва майже монохромні. Лише в деяких деталях вони мають колірний акцент-пригоду, що грайливо, чи то іронічно, протистоїть гризайльному тону основного колориту. У роботах мистця проступають символи й ілюзії, до того ж ілюзії трактуються як символи. Вони говорять про свій особливий простір і особливий внутрішній час.

«Дощ – це для мене чистота душі й довкілля, радісний спогад дитинства і втаємничена медитація зрілості. Дощ – як філософія, і її зримий образ – у моїх роботах», – розмірковує Олег Ясенєв.

Про автора
Олег Ясенєв народився 1963 року в с.Дніпровка Запорізької області. Навчався у Дніпропетровському художньому училищі (1980-1983), Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури, факультет станкового живопису (1984-1992). Закінчив аспірантуру НАОМА. Із 1996 р. – викладач живопису в Національній академії образотворчого мистецтва та архітектури.
Член Національної спілки художників України. Заслужений художник України.
Роботи Олега Ясенєва знаходяться в колекціях України, Білорусі, Словаччини, Ватикану, Франції та США.

Запрошуємо вас відвідати відкриття виставки 18 січня о 18:00 в галереї «АВС-арт» за адресою:
м. Київ, вул. Воздвиженська, 10-Б.
Контактний телефон: (044) 425-90-90
E-mail: avs_art@i.ua
Наш сайт: www.avsart.com.ua

Виставка працює по 6 лютого з 11:00 до 19:00, окрім понеділка. Вхід – вільний.

Інформація про Київ
Про Київ Карта Києва Веб-камери Визначні пам ятки Фото Києва Прогноз погоди Туристичні карти ONLINE МАГАЗИН Авіакомпанії, Авіабілети Транспорт Затори Карта метро Міський транспорт Таксі Аеропорти Вокзали Оренда авто Готелі та квартири Готелі Оренда квартир Харчування Ресторани Кафе Бари Доставка їжі Банки Банки Курси валюти Досуг Театри Музеї Кінотеатри Стадіони Екскурсії Виставкові центри та зали Розваги Відпочинок Медицина Лікарні Аптеки Аптечні довідки Доставка ліків Зв'язок Телефонний довідник Поштові відділення Торгівля Торгові центри Ринки Поздоровлення Поздоровлення, вірші, привітання SMS, СМС привітання, поздоровлення Запрошення Замовлення квітів Прес-заходи Прес-конференції Брифінг Круглий стіл Презентація Прес-тур Інформаційний супровід Наші кнопки Для журналістів Афоризми Поздоровлення Для журналістів Творчість
 
Корисно для журналістів
Дисконтний клуб Каталог товарів Отримати картку Додати підприємство Каталог ЗМІ Про каталог Перейти до каталогу Зареєструватися Журналісти України Про каталог Перейти до каталогу Зареєструватися Форум Перейти до Форуму Зареєструватися Навчання Інститут журналістської майстерності Семінари, тренінги, навчання Юридична служба Законодавство про ЗМІ Кодекс професійної етики Вакансії Корисні посилання Прес-служби Офіційні структури
 
Різне
Портал поздоровлень і побажань. cardsplus.com.ua Торгове обладнання, вітрини, стійки. cardsplus.com.ua Весільні запрошення ручної роботи. cardsplus.com.ua Виготовлення меблів на замовлення - офісні меблі, шафи купе, меблі для дому. gamma-mebel.com.ua Інтернет-магазин з продажу листівок ручної роботи cardsplus.com.ua
 
Вхід для користувачів:
Логін:
Пароль:

Забули пароль?   Зареєструватися
Увійти

Новини Порталу
2011-08-22
Сериал Обручальное кольцо. Содержание новых серий
2011-08-17
Серіал "Обручка". Зміст нових серій
2011-08-09
Сериал «Обручальное кольцо» . Содержание новых серий
2011-08-02
Сериал «Обручальное кольцо». Содержание серий
  Всі новини...
Анонси
2011-08-26 00:00:00 (Київ)
Виставка підводного живопису Андре Лабана.
2011-10-19 04:08:43 (Киев)
5-я Юбилейная конференция по корпоративным системам связи:ОБЪЕДИНЕННЫЕ КОММУНИКАЦИИ - ВРЕМЯ ЭФФЕКТИВНЫХ ПРОЕКТОВ
2011-08-18 12:08:51 (Київ)
ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ МІНІСТЕРСТВО ЗАКОРДОННИХ СПРАВ УКРАЇНИ
2011-08-19 00:00:00 (Київ)
Відкриття V-го Всесвітнього Форуму українців.
2011-08-17 00:00:00 (Донецк)
Проект «1040 метрів під землею»
Всі анонси...
Додати анонс
Швидка навігація
Про Київ
Прес-заходи
Туризм
Про нас
Про Київ РОБОТА Карта Києва Схема метро Каталог ЗМІ Дисконтна програма ФОТО ВІДЕО Карта Києва Веб-камери Визначні пам'ятки Театри Музеї Кінотеатри Стадиони Екскурсії Банки Прес-конференції Прес-тур Брифінг Круглий стіл Презентація Інформаційний супровід Готелі у Києві Оренда квартир у Києві Громадський транспорт. Київ Таксі Києва Аеропорти Києва Оренда авто. Київ Вокзали Києва Туристичні карти Наші кнопки Міжнародні програми Партнери

Звернути увагу адміністрації
KNUJ, 2010. Всі права захищені.

Карта сайта
Партнерська програма