This version of the page http://www.zp-pravda.info/index.php?limitstart=1127 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-21. The original page over time could change.
Репортаж номера
 

Запорізька правда

ОФІЦІЙНО
Впливати на суддів заборонено » Народний депутат України Олександр Пеклушенко надіслав звернення до комітету Верховної Ради України з питань правосуддя стосовно заяви Л.І.Шведи та інших "дітей війни" щодо тяганини в Дніпропетровському апеляційному адміністративному суді при розгляді апеляційних скарг управління ПФУ в Оріхівському районі Запорізької області на рішення Оріхівського районного суду. 
Орієнтуватися на клієнта » Підрозділи контрольно-ревізійної роботи облДПА кардинально змінили напрямки роботи, запроваджуючи нові технології й стратегію, суть яких не в посиленні тиску на бізнес, а виявленні учасників тіньової економіки. 
КП "Преса" виграло судовий процес » Запорізьке КП "Преса" подало позов на податкову інспекцію в Жовтневому районі в Запорізький окружний адміністративний суд і виграло судовий процес. Суддя Катерина Недашковська, яка проводила слухання справи, у повному обсязі задовольнила позов міського комунального підприємства "Преса" до податківців і відмінила раніше накладені на підприємство штрафні санкції. 
Стала зайвою для рідного сина » Зателефонував у Шевченківський райвідділ міліції Запоріжжя о пів на другу ночі стривожений 43-річний чоловік: у коридорі квартири він знайшов мертвою матір. 
Викинула дитину на смітник » В Орджонікідзевський райвідділ міліції Запоріжжя надійшла заява від молодої мами про викрадення її двомісячного малюка з дитячого візка біля під'їзду по вулиці Перемоги. 
Горіли склади отрутохімікатів » Минулих неділі й понеділка на складі зберігання непридатних для використання в сільському господарстві хімічних засобів захисту рослин у Великобілозерському районі виникли пожежі. На їхню ліквідацію знадобилося шість годин. Залучалися фахівці Великобілозерської ППЧ-3, Дніпрорудненської ППЧ-38 і аварійно-рятувального загону спецпризначення ГУ МНС України в Запорізькій області (усього 23 фахівці і вісім одиниць техніки). З'ясовують причини пожеж і підраховують матеріальні збитки. 
Один сірник, а стільки горя! » У селі Спаське Мелітопольського району на подвір'ї згоріли три скирти соломи вагою 13 тонн на площі 120 квадратних метрів. Господарі були на городі, а загоряння помітила сусідка, яка викликала пожежних. Рятувальники приборкали полум'я й запобігли поширенню вогню на сусідні будинки. 
Репортаж номера

Запорізькі школярі знають, як вивести країну з кризи

Щоб розв'язати цю проблему, в одинадцятикласників Євгенії Божко (гімназія №6) і Микити Проценка (ліцей "Логос") були тільки ручки, калькулятори, книжки та світлі голови. Економіка входить до шкільних програм, але Женя й Микита вивчили її так досконально, що стали призерами обласних і всеукраїнських предметних олімпіад, захистів науково-дослідних робіт Малої академії наук. А минулого грудня Євгенію запросили від області на зустріч з Президентом України. Там вона одержала грамоту й іменний годинник.

Детальніше... Коментарі (1)
 

Пріоритетними залишаться газифікація, енергозбереження й соціальні виплати

Відбувся традиційний брифінг голови обласної держадміністрації Олександра Старуха для місцевих засобів масової інформації. Проблеми й пріоритети бюджетного фінансування на нинішній рік та поточна ситуація в регіоні стали центральними темами. Голова ЗОДА повідомив, що всім керівникам територій та відповідних управлінь доручено в максимально стислі строки розпочати формування місцевих бюджетів на поточний рік.

Детальніше... Додати коментар
 

ТЕХНОЛОГІЯ - ЩЕ НЕ ЛІЦЕНЗІЯ, або Чому й досі не знайшли застосування створені в Мелітополі мобільні комплекси для знешкодження пестицидів та отруйних хімічних відходів

У "Запорізькій правді" від 4 березня (№33-34) опублікована кореспонденція "Екологічна вибухівка…". В ній ішлося про те, якої величезної школи завдають навколишньому природному середовищу заборонені для використання агрохімікати, котрі безконтрольно зберігаються в напівзруйнованих складах, звідки розносяться вітрами й вимиваються дощами і талими водами.

Детальніше... Коментарі (1)
 

Її душа співає, наче вітер, і рветься у святий правічний степ...

Ніжна і сильна, мрійлива і реалістична, відверта і захована десь у душі і в думках, часом - гаряча, ніби самий розпал літа, а часом - ніби лютнева заметіль, але завжди - сповнена любові і прагнення сповідатися у своїх віршах людям, цілому Всесвіту і самому Господу Богу... Ось така вона - жінка на вічне ім'я Любов, у якій живе цілий світ і в якій щомиті народжується краса Слова, готова повноводою рікою розлитися аж десь глибоко в людські серця.

Детальніше... Додати коментар
 

П'ятнадцятирічний іконописець

Досить незвичайне для дев'ятикласника захоплення, чи не так? Але Сашко Звєрєв ставиться до нього дуже серйозно

У довготривалому проекті "Свята спадщина", який розвивають члени етнографічного об'єднання "Сійдолюб" з Оріхівського районного будинку дитячої творчості, є, зокрема, напрямки "Оновлені святині" і "Ремесло від діда, прадіда". Вивчаючи стародавнє та доволі рідкісне для нашого регіону мистецтво - іконопис, юні й дорослі дослідники були вражені творчістю свого юного земляка Олександра Звєрєва. Хлопцеві тільки п'ятнадцять років, він навчається в дев'ятому класі, але вже встиг створити цілу низку ікон!

Детальніше... Додати коментар
 

Наркоманія відкрила нову нішу. Україна в мережах торговців травичкою

У нашій газеті від 16 березня (№39) був надрукований матеріал "Не стань птахом або кабінкою літака". Тема виявилася дуже злободенною. І ми ще раз повертаємось до неї.

Наприкінці минулого року в Росії заборонені курильні суміші - аналоги марихуани, виготовлені з рослин, що викликають галюцинації. Як наслідок, "чарівна травичка" масово охопила Україну. Уже вся країна обплутана дилерською мережею, більше того, в багатьох містах працюють спеціалізовані (!) магазини. Наркологи б'ють на сполох: курильні суміші стають на заміну інших, важчих наркотиків.

Детальніше... Додати коментар
 

Вітчизняні винороби взяли курс на якість

У Запоріжжі пройшла презентація-дегустація новинок відомих торговельних марок

Презентація дала можливість цінителям виноробного мистецтва ще раз переконатися у високій якості продукції торговельних марок, познайомитися з чудовими традиціями вживання вина і коньяку, безпосередньо поспілкуватися з фахівцями, отримати відповіді на свої запитання. Усіх гостей заходу порадував святковий концерт, конкурси з розіграшами призів, а також подарунки відомих торговельних марок "Горілка Українка", "Жан-Жак" і "Золота амфора".

Детальніше... Додати коментар
 
Більше статей...
  • СУПЕРХЛОПЦІ З "ФЕРРО-ЗНТУ" ПІДКОРИЛИ КУБКОВУ ВЕРШИНУ
  • "Дороги, які не ми вибираємо"
  • Усе, що людей хвилює
  • У суботу на ярмарку
  • НЕ СТАНЬ ПТАХОМ АБО КАБІНКОЮ ЛІТАКА
  • Хто може піти на відпочинок достроково
  • …А Солоха зіроньки збирає!
  • «
  •  Початок 
  •  Попередня 
  •  161 
  •  162 
  •  163 
  •  164 
  •  165 
  •  166 
  •  167 
  •  168 
  •  169 
  •  170 
  •  Наступна 
  •  Кінець 
  • »


Cторінка 162 з 256

Рубрики

Головне меню

Шановні читачі!

Якщо ви не знайшли потрібну статтю або матеріал, будь ласка, скористайтеся пошуком, або завітайте до нашого архіву

Переглянути хіти змісту : 1262813

Архів

серпня 2011
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

опитування

Що ви думаєте про нашу медицину? Як у нас лікують?
 

відвідувачі

На даний момент 89 гостей на сайті

Погода

Партнери

 

 


 


SOS!

ДОПОМОЖІТЬ ЗБЕРЕГТИ ПЕРСПЕКТИВНУ КОМАНДУ

Я звертаюся до всіх, кому небайдужа доля українського жіночого гандболу, зокрема нашої команди "Запоріжжя-ЗДІА", яка завоювала срібні нагороди чемпіонату України. Сьогодні в ній зібрані воістину талановиті, перспективні дівчата, і дуже шкода буде, якщо цей багатообіцяючий колектив розпадеться.

Випадкове фото


Нові публікації

  • Солодка любов Анатолія Тарана
  • З портфеликом - у добру дорогу
  • Новий храм у Темирівці
  • Впливати на суддів заборонено
  • Орієнтуватися на клієнта

Популярні статті

  • Вічний двигун все-таки існує, або Історія одного відкриття, розказана мрійником із Кирилівки
  • Як оформити закордонний паспорт, заощадивши 150 гривень
  • "ВІРУЮ З НАРОДЖЕННЯ"
  • Великодні писанки із Благовіщенки
  • ЦЕНТР, ЯКИЙ ВСІХ ОБ'ЄДНАЄ

передплата

Шановні керівники районів, підприємств, організацій, установ - усі наші читачі, вірні друзі!
Ціни на головну газету області – "Запорізьку правду" на 2011 рік залишаються, як завжди, помірними і доступними для широкої аудиторії наших передплатників. Щоб передплатити улюблену газету, треба завітати до найближчого відділення УДППЗ "Укрпошта".

Ремонт samsung, а также сервисный центр samsung дает гарантию на www.telemama.ru. | Здесь номера шин в нижнем новгороде. | юридические услуги, юридическая консультация приморский район