This version of the page http://www.ukrwest.com.ua/vidguk/rubin.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-20. The original page over time could change.
Курорт Трускавець. Відгуки про санаторій "Рубін"
 
 СПЕЦПРОПОЗИЦІЇ:   ТРУСКАВЕЦЬ: Вілла "Жасмин" з лікуванням на місці ||  ТРУСКАВЕЦЬ: Санаторій "Карпати" (ВСЕ ВКЛЮЧЕНО) ||  СХІДНИЦЯ: Готель "Санта Марія" ||  ТРУСКАВЕЦЬ: Санаторій "Либідь" (ВСЕ ВКЛЮЧЕНО)
[російська версія] » Курорт Трускавець:  Головна | Правила бронювання | Санаторії, готелі | Апартаменти, квартири | Ціни: готелі, вілли | Книга відгуків | Форум | Каталог | Рекреаційні ресурси | Карта-схема | Публікації | Фотогалерея | Додати фото | Лінки || ОТРИМАЙ ЗНИЖКУ!
 » Інші курорти:  СХІДНИЦЯ | МОРШИН
       
  МЕНЮ:
  Головна
  Правила бронювання
  Санаторії, готелі
  Апартаменти, квартири
  Книга відгуків
  Форум
  Каталог
  Рекреаційні ресурси
  Публікації
  Фотогалерея
  Лінки
  Зворотній зв'язок

Можливе бронювання
санаторії


готелі


пансіонати, вілли


котеджі, садиби
  НОВИНИ ТРУСКАВЦЯ:
/18.08.2011/
  Трускавець має стати "українським Давосом" »»
/29.07.2011/
  У Трускавці відбудеться міжнародна урологічна науково-практична конференція »»
всі новини

  КАРТА-СХЕМА:


карта-схема
Трускавця


Трускавець на
Яндекс-карті
  ІНФОРМЕРИ:

  СТАТИСТИКА САЙТУ:

статистика відвідуваності по країнам



лічильник
переглянутих сторінок


від 17.10.2008р.



 
  Відгуки про санаторій "Рубін"
 1   2 
Ім'я Країна, місто Дата поступлення Коментарі (текст оригіналу)
R Uk 23-04-2010р. Вважаю своїм обов\'язком написати про відпочинок в Трускавці та зокрема про санаторій Рубін. Я читав немало відгуків про відпочинок в Трускавці в цілому, було багато різних поглядів, суджень. Пробувши там 21 день, я можу зробити тверезу оцінку Трускавцю, як місту - курорту.
Для початку треба віднести себе до певної категорії:
1) Ви здорові але бажаєте відвідати Трускавець з метою відпочити від гамірного міста, проводити весело і цікаво час.
2) у Вас є проблеми із здоровям і реальною метою перебування в Трускавці є лікування.
Хотілось зауважити, що основою лікування є вода,а всі інші доступні методи водолікування, озокериту, та ін. є чисто індивідуальними, тому де б Ви не відпочивали, у Вас в будь-якому випадку є доступ до основних ліків - мінеральних вод. Віковий контингент змушує констатувати, 40% - за 50 років, 40% - 30-50 років, 20% - до 30років.
Тому якщо Ви, запальна , енергійна людина, яка бажає розважатись, а приїхали самі - одразу шукайте компанію. В іншому випадку ви приречені на досить таки скучний відпочинок.
І тепер ще одна класифікація:
1) Ви отримали путівку з фонду соц.страхування
2) Ви оплатили всю вартість путівки.
При першому варіанті, у Вас немає права вибору, а отже і права на те щоб висувати претензії. На вас чекатиме відпочинок, який вам надала \"держава\", тож поставтесь до цього з розумінням.
Другий варіант : у вас є у розпорядженні кошти і Ви не звикли відмовляти собі , тоді для вас дорога в Ріксос, Женеву, та інші елітні місця відпочинку. Я отримав путівку в санаторій Рубін, ось мої враження:
1.Проживання.
Група санаторїів Трускавець-Курорт була збудована в 80 роках, тому санаторій потребує ремонту. Я звик жити в різних умовах, тому умови в номері Рубіна, я оціню на 3. Тільки саме необхідне. Щоденне прибирання. Відсутність води цілодобово - великий мінус. Санаторій \"пахне\" радянщиною але для мене це не проблема. Перегородка між номерами слугувала за шафу, через яку можна спокійно розмовляти з сусідами(що в кінцевому результаті було таки досить практично).
2.Харчування
Одноманітність харчування відчувається не зразу. Якщо у Вас на меті схуднути і загоїти шлунок то в\'язка каша з котлетою на парі нормальна їжа. Я жодного разу не був голодний і ще корисна їжа ніколи не буває смачною.
3.Лікування.
Без повного діагностування (зробіть його вдома зі своїм особистим лікарем) та точного визначення діагнозу та стану Вашого організму Ви ризикуєте нашкодити собі навіть вживаючи саму Нафтусю або Марію.Варто вбити собі в голову,що при правильному підході - вода є основними ліками,а далі імпровізуйте :дасте в руки по 20 грн і ходіть на абсолютно непотрібні процедури,або одразу дайте 100грн лікарю і він Вам все призначить за Вашим же бажанням. Добросовісні лікарі є скрізь, просто не всім вдається їх знайти.
4. Розваги
Все залежить від Вас, в наявності і дискотеки (не путати з танцями для тих кому за 40, на кшталат Шайби), басейни, більярд, кінотеатр,прогулятися парком або просто влаштувати beer-паті на балконі 10 поверху..Можна взагалі піти в ліс на пікнічок і повалятися в черемші біля річки або випити келих вина за декілька сотень гривень в ресторані. Все у Ваших руках.
Сподобалося що місто чисте. Здавалось що його прибирають щогодинно. Жаль мамам з малечею немає де провести цікаво час. Над цим треба думати в перші чергу.
Висновок:
Я задоволений. І це головне. Стан мого здоровя покращився. Не тільки завдяки воді та процедурам, а ще й тим, що довший час перебував в тільки в позитиві, який створили всі ті, хто був поряд.
Назар Україна, Одеса 01-08-2009р. Відпочивав раніше у Вас, лікарі брали гроші і призначали все що хотів, а зараз не так. Ваш новий начмед Скурчанський Петро Михайлович, на тільки класний проктолог, а й хороший керівник: всі ходять струнко і накінець думають про здоровя пацієнтів, а не про те кого покрутити на гроші - масаж простати 50 грн, призначити ванну, підводний душ масаж -100 грн, аналізи всі -50 грн. Хочу йому побажати стати головним лікарем, але шкода - бо цього року до нього не зміг попасти на прийом - приймає 4-5 пацієнтів в день, а медсестра за талон до нього хоче 50 грн, ходив в БОЛ №2 до якоїсь жінки проктолога, приємно, але без толку - мій поліп в діаметрі 7-8 мм, який в 2005 році Скурчанський вперше знайшов, і я дома за ним спостерігаю,- вона не побачила. сказала звичний геморой, і продала свої свічки з прополісом за тіж 50 грн. Краще б заплатив в Рубіні медсестрі, за талон. Знаю, що Скурчанському пропонують перейти в інший санаторій, не відпускайте!!!
Олександр Україна, Дніпропетровськ 24-09-2008р. Я отдыхал в 2007 году в Рубине. Сначала поселили в номер, который на 60 грн. дешевле моего. С толкача на третий день переселили в номер моей категории. Питание нормальное. Конечно хотелось чего-то большего - но это же диетическое питание. Лечение так себе. Опять же все делается с толкача. Попил водичку, отоспался. Вода в номере по графику. День, два и уже привык, втянулся. Стройка конечно же напрягала, но не сильно. Особенно осознал, как было хорошо в Рубине, когда в этом году побывал в Моршине, санаторий Свитанок. По сравнению с ним Рубин просто супер. Господа, не езжайте в санаторий Свитанок!!! Это не отдых, а постоянный напряг - ни нормального питания, ни лечения - короче НИЧЕГО!!! Единственное что там нормально - это вовремя берут деньги!
Галина Україна, Харьків 20-06-2008р. Я отдыхала с 19 августа по 9 сентября 2007 года в Рубине.Так как я приехала в воскресенье Доктор достался дежурный-Коробков Василий Николаевич.И я осталась довольна его работой,советами по окончанию лечения.И поверьте это не реклама, я была первый раз в жизни в санатории.И прошла всех специалистов и даже лечение, ввиде ваночек, работающему человеку не когда бегать по врачам. Обслуживающий персонал отличный,где хотела-доплачивала за массаж,но наверное попался не очень толковый массажист и осталась недовольна. И не очень довольна проктологом,хотя были очереди к нему. Персонал во 2 поликлинике,нормальный и нахально не выжымали. Процедуры в пол-ке назначали по человечески,я старалась пройти до обеда и вкладывалась.А после обеда ездила на экскурсии 3-4 часовые и воду пила, не пропускала и осталась очень довольна.Единственное плохо,вода по часам. Очень хочу в этом году попасть еще.
Любов Україна, Київ 12-04-2007р. Відпочивала з подругою в березні в \"Рубіні\", дуже сподобалось. Зустріч з Скурчанським П.М. повернула мене до повноцінного життя. Він не тільки професійний проктолог, а й,свого роду, чудовий психолог. З таким лікарем навіть приємно хворіти. Хочеться йому побажати досягнути вершин в медицині і гарних пацієнтів.
Олександр Іванович Україна, Київ 16-11-2006р. Чудовий курорт, особливо сан."Рубін". Велика подяка за повернуте здоров'я лікарям Мащакевич Івану Івановичу та професійному проктологу Скурчанському Петру Михайловичу, який зробив неможливе - вилікувавши мене безопераційними методами, що не могли запропонувати жодна клініка мого міста. Я буду до Вас їздити щороку.
Переглянути інші відгуки »

  • Обговорити на форумі
  • Інформація про санаторій

 
  РЕКЛАМА НА САЙТІ:

Для розміщення інформації
про Вашу базу відпочинку
звертайтеся за телефонами:
(097) 990-05-51
(095) 121-29-67
/ Мацько Мар'ян /
» детальніша інформація

Трускавець на  




 Наші партнери:

    
  LadyTOUR : туристично-мистецьке інтернет видання  || "СТЕЖКАМИ ЗАХІДНОЇ УКРАЇНИ" : інформаційний туристичний довідник

Украинская Баннерная Сеть
  Обмін лінками              
         
  
© Maryan Matsko 2006-2011