This version of the page http://www.msl.com.ua/lot4.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-20. The original page over time could change.
МСЛ-оператор державних лотерей

Головна сторінка / Лотереї / Хто там / Умови

























ХТО ТАМ




У М О В И
випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї "ХТО ТАМ"
для одинадцятої – тринадцятої серій)
(нова редакція)


1. Загальні положення

1.1. Державна лотерея «ХТО ТАМ» є грошовою миттєвою лотереєю (надалі - лотерея), що проводиться Товариством з обмеженою відповідальністю «М.С.Л.» (надалі – оператор, МСЛ), з метою здійснення відрахувань на благодійну допомогу включаючи підтримку розвитку фізичної культури, спорту та спорту інвалідів в Україні. Державна грошова миттєва лотерея «ХТО ТАМ» є безтиражною лотереєю з телевізійним розіграшем.

1.2. Місцезнаходження МСЛ: м. Київ, вул. Шовковична, 50 а, код за ЄДРПОУ 30109292.

1.3. Кількість лотерейних білетів серій 11 - 13 становить 12 000 000 штук, по 4 000 000 шт. в кожній. Загальна сума випуску лотерейних білетів серій 11 – 13 становить 60 000 000 гривень. Призовий фонд лотереї серій 11 - 13 складає 30 000 000 грн. або 50 відсотків від суми випуску зазначених серій.

1.4. Вартість одного лотерейного білета (розмір сплати участі в лотереї) становить 5 гривень.

1.5. Лотерейні білети серій 11 – 13 в межах серії розподіляються на 40 000 упаковок по 100 білетів у кожній упаковці. Кожний білет в межах серії має індивідуальний номер, який складається з 13 символів, де перші три символи – код лотереї, четвертий символ – тире, наступні п'ять символів – номер упаковки, десятий символ – тире та останні три символи – номер білета в упаковці (від 001 до 100).

1.6. Малолітні особи до участі в лотереї допускаються і виграші їм виплачуються тільки за згодою їх законних представників (батьків, опікунів, піклувальників).

1.7. Розповсюджувачам виплачується винагорода, розмір якої визначає МСЛ відповідно до укладених з ними угод.

1.8. Витрати на проведення лотереї визначаються відповідно до запланованого кошторису доходів і витрат, що додається до «Умов випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для одинадцятої – тринадцятої серій)» (надалі – Умови) у додатку 1.

1.9. Всі зміни та доповнення до цих Умов набувають чинності у порядку та у строки, визначені законодавством та поширюються на всіх гравців в тому числі і на тих, хто на момент набуття чинності змін та/або доповнень до цих Умов придбали лотерейні білети та не розіграли їх.

2. Опис лотерейного білета.

2.1. Лотерейні білети виготовляються за макетами, які представлені у додатку 2 до цих Умов.

2.2. Лотерейні білети серій 11 – 13 містять ігрове поле, вкрите захисним шаром, ігрове поле, розташоване під захисним шаром з написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС». 4. Порядок проведення лотереї. Правила гри

4.1. Лотерея проводиться шляхом розповсюдження лотерейних білетів серед населення на добровільних засадах як із використанням електронних терміналів, так і без їх використання. Проведення лотереї серій 11 - 13 передбачає два ігрових етапи визначення переможців.
Якщо розповсюдження лотереї здійснюється із застосуванням електронного терміналу, реєстрація сплати участі в лотереї проводиться розповсюджувачем шляхом сканування термінального штрих-коду білета, після чого білет передається гравцю.

4.2. Перший ігровий етап визначення переможців 11 – 13 серій лотереї полягає в розігруванні лотерейних білетів шляхом стирання захисного шару з ігрових полів (крім захисного шару поля з написом "НЕ ВІДКРИВАТИ").
Гравець отримує право на грошовий(-і) виграш(-і) у випадку, якщо будь-який з ігрових символів, що розташовані під захисним шаром поля з написом «ВАШІ СИМВОЛИ», співпадає з будь-яким символом, розміщеним під захисним шаром із написом «ВИГРАШНІ СИМВОЛИ». Сума виграшу вказана у відповідній частині ігрового поля з написом «ВИГРАШ», яка розташована безпосередньо під відповідним ігровим символом.
Якщо серед "ВАШИХ СИМВОЛІВ", гравець знайшов символ « АБО 1 КОП.», який співпадає із символом « АБО 1 КОП.» у «ВИГРАШНИХ СИМВОЛАХ», власник такого лотерейного білета отримує шанс на участь у телерозіграші (розігруванні виграшів ІV категорії призового фонду лотереї під час проведення другого ігрового етапу проведення лотереї за умови виконання ним встановлених цими Умовами вимог).
У випадку, якщо гравець відмовивися від шансу на участь у телерозіграші, він отримує право на грошовий виграш ІV категорії призового фонду лотереї сума якого складає 0,01 грн.

4.3. На експертизу не приймаються лотерейні білети з механічними, термічними, хімічними або іншими пошкодженнями, які не дозволяють провести експертизу на відповідність вимогам виграшності, створюють двозначність щодо результатів експертизи та білети зі стертим або пошкодженим захисним шаром з надписом «НЕ ВІДКРИВАТИ». Виграші по таких білетах не виплачуються.

4.4. Порядок проведення другого ігрового етапу визначення переможців 11 - 13 серій лотереї.

4.4.1. Другий ігровий етап визначення переможців 11 – 13 серій лотереї полягає в розігруванні грошових виграшів IV категорії призового фонду лотереї серед гравців - власників лотерейних білетів цих серій, які засвідчують їх шанс на участь у телевізійному розіграші лотереї (участь у розігруванні грошових виграшів ІV категорії призового фонду лотереї) та які здійснили реєстрацію лотерейного білета до телерозіграшу будь-яким з наступних способів:

  • шляхом надсилання sms-повідомлення з кодом та отримання sms-повідомлення, яке підтверджує факт реєстрації та містить код реєстрації;
  • шляхом телефонування на оголошений МСЛ телефонний номер, повідомлення коду та отримання від оператора телефонного зв'язку коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації;
  • шляхом реєстрації коду та номера телефона гравця із застосуванням електронного терміналу та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації;
  • шляхом реєстрації коду на веб-сайті в мережі Інтернет та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації.


Граничні терміни реєстрації лотерейних білетів, телефонний(-ні) номер(-и) та/або адресу веб-сайту в мережі Інтернет, за яким(-и) гравцям необхідно здійснювати реєстрацію, оголошуються під час трансляції телерозіграшу лотереї. Кількість реєстрацій для кожного гравця обмежується кількістю наявних у нього лотерейних білетів, які засвідчують його шанс на участь у телевізійному розіграші лотереї (участь у розігруванні грошових виграшів ІV категорії призового фонду лотереї).

4.4.2. Гравець бере на себе наступні свідомі ризики:

  • ризик того, що його код реєстрації, якому відповідає номер телефону та лотерейний білет, не був визначений як лотерейний білет переможця, під час жеребкування;
  • ризик того, що оператор не зможе здійснити з будь-яких причин з'єднання з телефонним номером, якому відповідає визначений під час жеребкування код реєстрації та лотерейний білет;
  • ризик пошкодження лотерейного білета, що унеможливлює виплату виграшу згідно з п. 4.3. Умов.

 

4.4.3. Здійснення реєстрації лотерейного білета є згодою гравця на оприлюднення відомостей про нього (факту участі у лотереї, прізвища, ім'я, по батькові гравця, номера лотерейного білета, номера телефону та суми виграшу), як відомостей про учасника/переможця лотереї.

4.4.4. Після закінчення терміну реєстрації учасників телерозіграшу, всі номери телефонів з відповідними кодами реєстрації, яким відповідають номери лотерейних білетів, фіксуються у протоколі операторами телефонного зв'язку, електронною системою та сервером та передаються до МСЛ.

4.4.5. Жеребкування, шляхом якого відбувається визначення кодів реєстрації, яким відповідають номери лотерейних білетів та телефонні номери гравців, здійснюється під час проведення другого ігрового етапу визначення переможців лотереї в два етапи. Жеребкування проводиться комісією, створеною згідно п. 4.7. Умов. Результати жеребкування фіксуються у протоколах.
Перший етап жеребкування здійснюється за принципом випадковості за допомогою прикладного програмного забезпечення «Проведення жеребкування гравців «ХТО ТАМ», виключні майнові права на використання якого належить оператору та яке відповідає всім встановленим вимогам чинного законодавства. Під час проведення першого етапу жеребкування здійснюється відбір ста гравців серед гравців - власників лотерейних білетів відповідної серії лотереї, які одержали шанс на участь у телерозіграші та зареєстрували свої лотерейні білети відповідно до вимог цих Умов. Результат жеребкування фіксується в протоколі проведення першого етапу жеребкування.
Другий етап жеребкування здійснюється за принципом випадковості за допомогою розігрувального обладнання у вигляді барабану. В барабан завантажується роздрукована інформація з протоколу проведення першого етапу (про кожного зі ста гравців окремо, в захисних конвертах).
Під час проведення другого етапу жеребкування здійснюється відбір шістьох основних гравців – учасників телерозіграшу та трьох резервних. Результат жеребкування фіксується в протоколі проведення другого етапу жеребкування
Визначення коду реєстрації, якому відповідає номер лотерейного білета та номер телефону, при проведенні другого етапу жеребкування надає учаснику телерозіграшу (гравцю, який при реєстрації отримав саме такий код) право на участь у розігруванні виграшів IV категорії призового фонду під час проведення другого ігрового етапу лотереї.

4.4.6. Лотерейний білет, який засвідчує шанс гравця на участь у телерозіграші (у другому ігровому етапі визначення переможців), може бути зареєстрований гравцем тільки для участі в одному телерозіграші.

4.4.7. Власники лотерейних білетів, які були визначені під час другого етапу жеребкування, згідно п. 4.4.5. цих Умов, запрошуються оператором для участі в телерозіграші лотереї по телефону.
Обов'язковою передумовою набуття статусу переможця другого ігрового етапу лотереї є прибуття запрошеним гравцем у визначений оператором день, час та місце для участі у телерозіграші, а також наявність у такого гравця лотерейного білета, який був визначений під час другого етапу жеребкування, та участь гравця у телерозіграші лотереї.
У випадку, якщо гравець - власник лотерейного білета, код якого був визначений під час другого етапу жеребкування та який був запрошений для участі телерозіграші, відмовився від участі у розігруванні грошових виграшів під час телерозіграшу, або не підтвердив свою участь у грі, або не надав документ, що засвідчує його особу, або спізнився, або не прибув на телерозіграш, замість нього до участі у телерозіграші запрошується резервний гравець, визначений під час другого етапу жеребкування. Резервний гравець, який в такому випадку допускається до участі у телерозіграші, визначається за номером (порядковим номером) його фіксакції у протоколі другого етапу жеребкування. Якщо резервний гравець, який зазначений першим у протоколі другого етапу жеребкування, не може взяти участі у телерозіграші з причин, вказаних вище, для участі у телерозіграші допускається той резервний гравець, який зазначений після нього.
Резервні гравці, які не взяли участь в телерозіграші, одержують фіксовані грошові виграші. Передумовою отримання такого виграшу є запрошення та прибуття резервним гравцем до місця проведення телерозіграшу у день та час, визначений оператором, а також наявність у такого гравця лотерейного білета, номер якого був визначений під час другого етапу жеребкування.

4.4.8. Суми, кількість та назви, які може надавати оператор грошовим виграшам IV категорії призового фонду, які розігруються під час проведення другого етапу визначення переможців, визначаються за рішенням оператора, але в будь-якому випадку, не менше ніж в межах IV категорії призового фонду, яка складає 38 % призового фонду (в межах серії).
Остаточні розміри грошових виграшів IV категорії призового фонду, право на які одержують переможці другого ігрового етапу розігрування лотереї, визначаються в ході проведення розігрування зазначених виграшів під час чергового телерозіграшу лотереї за наступними правилами:
Кожен з шістьох гравців – учасників телерозіграшу, має порядковий номер (в діапазоні від 1 до 6 включно), отриманий згідно результатів жеребкування.
Кожен з гравців – учасників першого конкурсу телерозіграшу за допомогою розігрувального обладнання, в комірках якого розміщені ігрові символи, здійснює жеребкування, результат якого визначає суму грошового виграшу (за певну комбінацію ігрових символів), право на який він отримує.
Гравець, який набув право на найбільший грошовий виграш, втрачає право на подальшу участь у телерозіграші.
У випадку, якщо в результаті одного жеребкування, яке здійснили шість гравців – учасників першого конкурсу телерозіграшу, двоє або більше гравців набули право на однакові грошові виграші, сума кожного з яких більша ніж сума кожного з грошових виграшів, які виграли інші четверо або меньше гравців, ці двоє або більше гравців здійснюють додаткові жеребкування до тих пір, коли один з гравців не набуде право на найбільший грошовий виграш.
Суми грошових виграшів визначаються оператором та оголошуються під час телерозіграшу.
Кожен з п'яти гравців - учасників другого конкурсу телерозіграшу за допомогою розігрувального обладнання здійснює жеребкування, в результаті якого визначається сума грошового виграшу, право на який він отримує.
Другий конкурс телерозіграшу проводиться за допомогою ігрового табло - розігрувального обладнання, яке розділене на десять однакових комірок, в кожній з яких знаходиться плашка з інформацією про суму грошового виграшу. Суми двох найбільших виграшів, які розігруються під час другого конкурсу телерозіграшу додатково візуалізуються ігровими символами. Плашки із зазначеними на них сумами виграшів розкладаються в комірки розігрувального обладнання членом комісії або іншою незацікавленою особою. Інформація про розташування грошових виграшів до закінчення другого конкурсу телерозіграшу не підлягає розголошенню.
Плашки розташовуються в комірках ігрового табло у довільному порядку.
Учасникам другого конкурсу пропонується по черзі обрати будь-яку одну комірку на ігровому табло. Кожен з п?яти учасників другого конкурсу не має права обирати комірку на табло, вже обрану іншим учасником раніше.
У випадку, якщо один з гравців виграв один з двох найбільших грошових виграшів, які розігруються під час проведення конкурсу, він завершує свою участь у другому конкурсі телерозіграшу, а четверо гравців, які лишилися, продовжують участь у другому конкурсі телерозіграшу до тих пір, поки ще один з гравців не набуде право на другий найбільший грошовий виграш, які розігруються під час проведення конкурсу, але не раніше, ніж кожен з гравців зробить хоча б по одній спробі обрати комірку.
Двоє гравців, які набули право на найбільші грошові виграші, які розігруються під час проведення конкурсу, втрачають право на подальшу участь у телерозіграші.
Суми грошових виграшів встановлюються оператором та оголошуються під час розігрування.
Кожен з трьох гравців - учасників третього конкурсу телерозіграшу за допомогою розігрувального обладнання здійснює жеребкування. В результаті третього конкурсу телерозіграшу визначаються два гравці – учасники цього конкурсу, які виграли певні грошові виграші, розмір яких встановлюється оператором, а також гравець – учасник третього конкурсу, який візьме участь у четвертому (останньому) конкурсі телерозіграшу та отримає право на головний грошовий виграш, який розігрується під час третього конкурсу телерозіграшу, розмір якого встановлюється оператором та оголошуються під час проведення третього конкурсу телерозіграшу.
Двоє гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу, які в цьому конкурсі виграли грошові виграші, припиняють подальшу участь у телерозіграші.
Третій конкурс телерозіграшу проводиться за допомогою ігрового табло - розігрувального обладнання, яке розділене на дев'ять однакових пронумерованих комірок. В кожній з дев'яти комірок розміщується інформація з ім'ям одного з гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу. Ця інформація розміщується у довільному порядку таким чином, щоб ім'я кожного з гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу розміщувалось в трьох з дев'яти комірок.
В третьому конкурсі телерозіграшу гравці – учасники цього конкурсу по черзі обирают номери комірок, які відкриваються. Кожен з гравців - учасників третього конкурсу телерозіграшу не має права обирати комірку вже обрану іншим гравцем.
Конкурс триває до тих пір, поки не будуть відкриті три комірки, в яких міститься інформація з ім'ям одного й того ж самого гравця. Цей гравець візьме участь у четвертому (останньому) конкурсі телерозіграшу та отримує право на головний грошовий виграш, який розігрується під час проведення третього конкурсу, розмір якого встановлюється оператором та оголошуються під час проведення третього конкурсу телерозіграшу. Двоє інших гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу отримують право на грошові виграші, розміри яких встановлюються оператором та оголошуються під час проведення третього конкурсу телерозіграшу.
Якщо власні імена двох або трьох гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу співпадають, то в комірках розміщується також інформація і про прізвища та/або по батькові таких гравців.
Інформація про розміщення в комірках інформації про гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу до закінчення цього конкурсу розголошенню не підлягає.
Четвертий конкурс телерозіграшу проводиться із застосуванням ігрового обладнання, на якому розміщується ігровий символ, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу, та шість різних ігрових символів, кожний з яких має порядковий номер в діапазоні від 1 до 6, один з яких конгруентний (тотожний) ігровому символу, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу. Всі шість ігрових символів, яким присвоєно порядковий номер від 1 до 6, знаходяться під захисним покриттям, яке не дозволяє візуально визначити, який саме з цих ігрових символів є тотожним ігровому символу, що символізує головний грошовий виграш телерозіграшу.
В ході проведення четвертого конкурсу телерозіграшу гравець - учасник цього конкурсу обирає номер одного з шести пронумерованих ігрових символів. Гравець здійснює одну спробу перевірки тотожності обраного ігрового символу з символом, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу.
У випадку, якщо внаслідок першої спроби гравець – учасник четвертого конкурсу телерозіграшу обрав ігровий символ, який є тотожним ігровому символу, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу, він одержує право на такий виграш. В такому випадку гравець - учасник четвертого конкурсу телерозіграшу втрачає право на грошові виграші, які він виграв під час проведення попередніх трьох конкурсів телерозіграшу.
У випадку, якщо внаслідок першої спроби гравець – учасник четвертого конкурсу телерозіграшу обрав ігровий символ, який не є тотожним ігровому символу, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу, він не набуває право на головний грошовий виграш телерозіграшу. В такому випадку гравцеві пропонується зробити повторний вибір одного з п?яти пронумерованих ігрових символів, які залишилися після його першої спроби.
У випадку відмови гравця – учасника четвертого конкурсу телерозіграшу від другої спроби, він залишає за собою право на грошові виграші, які він виграв під час проведення попередніх трьох конкурсів телерозіграшу.
У випадку згоди гравця – учасника четвертого конкурсу телерозіграшу на другу спробу, гравець втрачає право на грошові виграші, які він виграв під час проведення попередніх трьох конкурсів, але отримує право на грошовий виграш сума якого дорівнює половині суми грошових виграшів, які він виграв під час проведення попередніх трьох конкурсів телерозіграшу.

У випадку, якщо внаслідок другої спроби гравець – учасник четвертого конкурсу телерозіграшу обрав ігровий символ, який є тотожним ігровому символу, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу, він набуває право на такий виграш. У такому випадку гравець – учасник четвертого конкурсу телерозіграшу втрачає право на грошові виграші, які він виграв під час проведення телерозіграшу до моменту завершення другої спроби.
У випадку, якщо внаслідок другої спроби гравець – учасник четвертого конкурсу телерозіграшу обрав ігровий символ, який не є тотожним ігровому символу, який символізує головний грошовий виграш телерозіграшу, він не набуває право на головний грошовий виграш телерозіграшу.
Суми виграшів встановлюються оператором та оголошуються під час проведення телерозіграшу.
Інформація про розташування ігрових символів до закінчення четвертого конкурсу телерозіграшу не підлягає розголошенню.

4.4.9. Грошові виграші IV категорії призового фонду розігруються також серед переможців інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?». Інтерактивний конкурс «Алло, хто там?» проводиться згідно «Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?», який викладено у додатку 5 до цих Умов.

4.5. Дати проведення телерозіграшів лотереї оператор визначає самостійно. Протягом календарного року проводиться не менше тридцяти телерозіграшів лотереї.

4.6. Місце проведення телерозіграшів лотереї – м. Київ, або інші населені пункти України, визначені оператором.

4.7. Другий ігровий етап визначення переможців лотереї проводиться у присутності комісії, створеної згідно до п. 4.4.1. «Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з випуску та проведення лотерей» (надалі – Ліцензійні умови). Кількісний склад комісії складає не менше ніж 3 особи. Персональний склад комісії затверджується наказом президента МСЛ.
Комісія слідкує за додержанням чинного законодавства, цих Умов щодо захисту прав гравців під час проведення другого ігрового етапу визначення переможців лотереї, вирішує будь-які спірні питання, що мають місце під час його проведення та підтверджує його результати.
Голова і члени комісії перед початком кожного визначення виграшів ІV категорії призового фонду під час проведення другого ігрового етапу лотерей та визначення переможців другого ігрового етапу лотерей перевіряють робочий стан розігрувального обладнання, що фіксується спеціальним протоколом.
Перевірка розігрувального обладнання здійснюється комісією шляхом його пробного запуску, а також в інший спосіб, за умови, що така перевірка не порушує цілісності обладнання або його вузлів та не порушує працездатність обладнання.
Комісія має право втручатися у хід телерозіграшу у випадку порушення Умов проведення лотереї.
Після закінчення визначення виграшів IV категорії призового фонду під час проведення другого ігрового етапу лотерей та визначення переможців другого ігрового етапу лотерей комісія підписує спеціальні протоколи проведення телерозіграшу.

5.Призовий фонд лотереї

5.1. Призовий фонд лотереї розподіляється на IV категорії. Грошові виграші, що відносяться до I, II та III категорій призового фонду розігруються під час першого етапу визначення переможців. Грошові виграші, що відносяться до IV категорії призового фонду розігруються під час другого етапу визначення переможців.

5.2. Розміри та кількість грошових виграшів, що розігруються у кожній серії лотереї з поділом по категоріях представлені в додатку 3 до цих Умов.

5.3. Якщо накопиченого за рахунок сплат участі в лотереї призового фонду для певної категорії недостатньо для покриття заявлених оператором виграшів до розігрування під час телерозіграшу, оператор покриває різницю між сумою заявлених виграшів і сумою накопиченого призового фонду на певну кількість грошових виграшів за рахунок власних коштів з подальшим обов'язковим відшкодуванням цієї суми за рахунок сплат участі в лотереї.

5.4. Якщо призовий фонд другого етапу визначення переможців певної серії лотереї не був розподілений між гравцями (виграші не були виграні), він розігрується у перших телерозіграшах наступної серії лотереї. 5.5. Незатребувана гравцями частина призового фонду не пізніше, ніж через 6 місяців після закінчення строку виплати виграшів по лотерейних білетах певної серії лотереї, вказаного в розділі 6 цих Умов, переходить до IV категорії призового фонду.

6. Порядок визначення переможців та виплати виграшів

6.1. Переможцем лотереї вважається особа:

  • яка у строки, визначені цими Умовами, представила до представництва МСЛ або розповсюджувачу лотерейний білет, який відповідає вимогам до виграшного білету, встановленим цими Умовами, за умови, що такий лотерейний білет пройшов експертизу, проведену оператором (переможець першого етапу лотереї);
  • лотерейний білет якої був визнаний виграшним за результатами телерозіграшу лотереї і пройшов експертизу, проведену оператором (переможець другого етапу лотереї);
  • яка стала переможцем інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» вказана у п.2.11. «Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?», та отримала право на грошовий виграш IV категорії призового фонду лотереї.

 

6.2. Грошові виграші ІІІ та ІІ категорій призового фонду розміром 5грн., 10 грн., 50 грн. включно виплачуються на місці придбання лотерейного білета або представництвом МСЛ при пред'явленні переможцем виграшного лотерейного білета.

6.3. Грошові виграші ІІ категорії призового фонду розміром 500 грн. виплачуються представництвом МСЛ при пред'явленні переможцем виграшного лотерейного білета. Лотерейні білети приймаються представництвом МСЛ при пред'явленні гравцем паспорта. Виграші перераховуються з рахунку МСЛ на особистий рахунок переможця, або видаються готівкою, за заявою переможця у порядку, встановленому чинним законодавством.

6.4. Лотерейні білети з виграшами І категорії призового фонду розміром 500 000 грн. приймаються для проведення експертизи та виплати виграшу представництвом МСЛ при пред'явленні гравцем виграшного лотерейного білета та паспорта. Виграш перераховується з рахунку МСЛ на особистий рахунок переможця.

6.5. Грошові виграші IV категорії призового фонду, які розігруються під час проведення другого ігрового етапу визначення переможців лотереї, виплачуються на підставі протоколів телерозіграшу лотереї, що підписуються комісією. Грошові виграші IV категорії призового фонду розміром до 10 000 грн. включно виплачуються гравцям представництвом МСЛ при пред'явленні гравцем паспорта. Виграші перераховуються з рахунку МСЛ на особистий рахунок переможця, або видаються готівкою, за заявою переможця у порядку, встановленому чинним законодавством.

6.6. Грошові виграші IV категорії призового фонду лотереї розміром від 10 001 грн. приймаються для оформлення представництвом МСЛ при пред'явленні гравцем паспорта. Виграші перераховуються з рахунку МСЛ на особистий рахунок гравця, або видаються готівкою, за заявою гравця у порядку, встановленому чинним законодавством.

6.7. Перерахування виграшу на банківський рахунок переможця здійснюється за рахунок переможця (тобто за рахунок самого виграшу). При передачі лотерейного білета на експертизу гравець отримує «Квитанцію на прийом лотерейного білета на експертизу», що підтверджує його право на пред'явлений до експертизи лотерейний білет, зразок якої представлений в додатку 4 до цих Умов. На грошові виграші розміром від 10 001 грн. оформлюється супроводжувальний опис у 2-х примірниках, отримується заява гравця про перерахування грошового виграшу на його банківський рахунок із зазначенням реквізитів рахунку. Перелічені документи разом з лотерейним билетом пересилаються представництвом в центральний офіс МСЛ.

6.8. Оператор має право виплачувати грошові виграші більших розмірів в точках розповсюдження та в представництвах МСЛ в разі, якщо таке рішення буде ним прийняте.

6.9. Оператор проводить експертизу усіх пред'явлених до оплати виграшних лотерейних білетів. Сутність експертизи полягає у підтвердженні або спростуванні виграшності шляхом звірки номера лотерейного білета з контрольним номером, встановленні відсутності ознак підробки, перевірки лотерейних білетів на наявність механічних, термічних, хімічних або інших пошкоджень, перевірки додержання гравцем граничних строків пред'явлення виграшних лотерейних білетів.

6.10. Термін проведення експертизи і виплати виграшів, вказаних в п. 6.2., 6.3., 6.5 цих Умов не може перевищувати 1-го місяця з дати пред'явлення виграшного лотерейного білета до представництва або розповсюджувача оператора, однак не пізніше 23.02.2013 року.

6.11. Термін проведення експертизи і виплати виграшів І категорії призового фонду лотереї розміром 500 000 грн. не може перевищувати 12-и місяців з дати пред'явлення виграшного лотерейного білета до представництва або розповсюджувача оператора, однак не пізніше 23.02.2013 року.

6.12. Термін проведення експертизи і виплати грошових виграшів IV категорії призового фонду розміром від 10 001 грн. до 200 000 грн. включно не може перевищувати 4-х місяців з дати звернення гравця із заявою про одержання виграшу до представництва МСЛ, однак не пізніше 23.02.2013 року.

6.13. Термін проведення експертизи і виплати грошових виграшів IV категорії призового фонду розміром понад 200 000 грн. не може перевищувати 12-и місяців з дати звернення гравця із заявою про одержання виграшу до представництва МСЛ, однак не пізніше 23.02.2013 року.

6.14. Граничний термін пред'явлення лотерейних білетів з виграшами І -ІІІ категорій призового фонду для одержання виграшів становить 30 календарних днів, починаючи з дати припинення/дострокового припинення/завершення розповсюдження лотерейних білетів відповідної серії лотереї, про яку гравці повідомляються в порядку, визначеному Ліцензійними умовами.

6.15. Граничний термін звернення гравця - власника виграшного лотерейного білета другого ігрового етапу визначення переможців лотереї (виграші ІV категорії призового фонду) до представництва МСЛ із заявою про одержання грошового виграшу становить 30 календарних днів, починаючи з дати проведення того телерозіграшу, у якому гравець брав участь.

6.16. У виключних випадках, якщо прострочення граничного терміну звернення не залежало від волі гравця, граничний термін може бути подовжений за рішенням оператора.

6.17. Після закінчення граничного терміну пред'явлення виграшних білетів (звернення гравця-власника виграшного білета із заявою про одержання грошового виграшу), лотерейні білети втрачають силу і до оплати не приймаються, а гравці - втрачають право на одержання грошового виграшу.

6.18. У випадку, якщо переможець хоче підтвердити джерело отриманих ним доходів, на його запит видається довідка встановленої законодавством форми.

6.19. Право на одержання виграшу у лотереї може вільно відчужуватись (продаватись, обмінюватись, даруватись, спадкуватись тощо) гравцем в повній сумі або частково відповідно до діючих норм цивільного законодавства України.

6.20. Гравець має право обумовити виконання зобов'язань МСЛ по виплаті грошового виграшу сумою понад 200 000 грн. у строки, встановлені для виплати виграшів. При цьому гравець дає письмове розпорядження про перерахування суми виграшу третій особі з зазначенням її найменування та банківських реквізитів рахунку. Про прийняття відповідного розпорядження гравця оператор на вимогу гравця видає довідку. Гравець може відмінити надане МСЛ розпорядження про виконання зобов'язань оператора по виплаті виграшу на користь третьої особи до моменту фактичного перерахування коштів.

6.21. Особою, яка має право на одержання виграшу, є особа, яка фактично володіє лотерейним білетом та пред'являє його оператору до оплати, якщо інше не встановлене рішенням суду.

7. Термін проведення лотереї

7.1. Дата початку випуску лотереї – 15.08.2004 року. Дата початку розповсюдження білетів лотереї серії 11 – І квартал 2011 року.

7.2. Граничний строк реалізації лотерейних білетів «ХТО ТАМ» - 31.12.2012 року.

7.3. Лотерея проводиться з 15.08.2004 р. до 23.02.2013 року.

8. Права та обов'язки гравців та оператора лотереї

8.1. Оператор має право:

8.1.1. Відмовити гравцю у виплаті виграшу у випадках, невідповідності пред'явленого лотерейного білета умовам виграшності (в т.ч. пред'явлення лотерейного білета із запізненням) згідно п. 4.3 цих Умов.

8.2. Оператор зобов'язаний:

8.2.1. Забезпечувати розповсюдження лотереї «ХТО ТАМ» при суворому дотриманні принципу добровільності.

8.2.2. Забезпечувати дотримання вимог цих Умов та чинного законодавства про лотереї працівниками оператора.

8.2.3. Своєчасно виплачувати виграші.

8.2.4. Надавати відповіді на претензії гравців у термін та в порядку, визначеному Законом України «Про звернення громадян».

8.2.5. Проводити навчання співробітників оператора та розповсюджувачів лотереї з питань дотримання положень законодавства про лотереї, цих Умов та контролювати додержання ними вказаних нормативних актів при виконанні своїх обов'язків.

8.2.6. Опубліковувати зміни та доповнення до цих Умов в друкованих засобах масової інформації в обсязі, передбаченому Ліцензійними умовами.

8.2.7. Транслювати телерозіграші лотереї на загальнонаціональному каналі українського телебачення.

8.3. Гравець має право:

8.3.1. Одержувати інформацію про порядок та Умови проведення лотереї в обсязі, визначеному даними Умовами та чинним законодавством.

8.3.2. Звертатися із скаргами на дії посадових осіб оператора та розповсюджувачів до адміністрації оператора, відповідних органів державної виконавчої влади, суду, а також з претензіями про відмову у виплаті виграшів.

8.3.3. Отримати виграші у випадку їх виграшу.

8.4. Гравець зобов'язується:

8.4.1. Зберігати лотерейний білет таким чином, що б уникнути втрати, пошкоджень та/або знищення лотерейного білета. Гравець бере на себе свідомий ризик знищення, втрати, пошкодження лотерейного білета незалежно від причин такої втрати, знищення або пошкодження (вина гравця, обставини непереборної сили, випадок тощо).

8.4.2. У строки, встановлені цими Умовами пред'являти виграшні лотерейні білети до оплати, а також вживати інші передбачені цими Умовами заходи, необхідні для одержання виграшів.

8.4.3. Повідомляти оператору всю необхідну для проведення фінансового моніторингу інформацію, яка є в наявності у гравця в обсягах та у випадках, передбачених чинним законодавством та внутрішніми документами оператора з питань фінансового моніторингу у відповідності з вимогами Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом».

8.4.4. Своєчасно здійснювати реєстрацію згідно з розділом 4 цих Умов, якщо гравцем прийняте рішення про участь у другому етапі визначення переможців лотереї.

8.4.5. Виконувати всі встановлені цими Умовами та чинним законодавством вимоги щодо надання оператору та/або уповноваженим державним органам персональних даних та документів, необхідних для участі у лотереї та одержання виграшів, включаючи надання даних та документів з метою утримання оператором податку з доходів фізичних осіб з окремих виграшів згідно вимог чинного законодавства з питань оподаткування.

8.5. Придбання гравцем лотерейного білета є укладенням між гравцем і оператором публічного договору на умовах, визначених цими Умовами.

8.6. Придбані гравцями лотерейні білети поверненню не підлягають, крім пред'явлення лотерейного білета оператору в межах процедури виплати виграшів.

9. Сфера розповсюдження лотереї «ХТО ТАМ»

Лотерея «ХТО ТАМ» розповсюджується на всій території України через власну мережу розповсюдження оператора та юридичних і фізичних осіб шляхом укладення відповідних угод.

10. Порядок розгляду претензій гравців

Претензії гравців лотереї розглядаються МСЛ у термін та в порядку, визначеному Законом України «Про звернення громадян».


Додаток 2
до «Умов випуску та проведення державної грошової
миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для одинадцятої – тринадцятої серій)»
Макет лотерейного білета
державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» серій 11- 13


Додаток 3
до "Умов випуску та проведення державної грошової
миттєвої лотереї "ХТО ТАМ" (для одинадцятої – тринадцятої серій)"

ПЕРЕЛІК
грошових виграшів (призів) державної грошової миттєвої лотереї
"ХТО ТАМ" для серій 11-13 (4 000 000 лотерейних білетів у серії, вартість 1 лотерейного білета - 5 грн.)

 

Категорія призового фонду

Сума виграшу
(грн.)

Кількість
виграшів (шт.)

Загальна сума
(грн.)

Перший етап визначення переможців лотереї

I

500 000

1

500 000

II

500

200

100 000

50

8 000

400 000

III

10

80 000

800 000

5

880 000

4 400 000

Другий етап визначення переможців лотереї

IV

0,01

400 000

4 000

 

 

3 796 000

 

 

 

1 368 201

10 000 000


Додаток 5
до "Умов випуску та проведення державної грошової
миттєвої лотереї "ХТО ТАМ" (для одинадцятої – тринадцятої серій)"


ПОРЯДОК
проведення інтерактивного конкурсу "Алло, хто там?"


Цей документ (надалі – Порядок) встановлює порядок розігрування грошових виграшів IV категорії призового фонду лотереї під час проведення другого ігрового етапу лотереї серед учасників інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (надалі - інтерактивний конкурс), порядок та строки виплати грошових виграшів учасникам розігрування; містить інші положення. Порядок є невід’ємною частиною «Умов випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для одинадцятої – тринадцятої серій)».

1. Загальні  положення
1.1. В цьому Порядку терміни та скорочення вживаються в наступних значеннях:

  • МСЛ, оператор – Товариство з обмеженою відповідальністю «М.С.Л.».
  • Порядок – «Порядок проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?».
  • Умови – «Умови випуску та проведення державної грошової миттєвої  лотереї «ХТО ТАМ» (для одинадцятої – тринадцятої серій)».
  • Інтерактивний конкурс – процес визначення переможців другого ігрового етапу проведення лотереї серед гравців - учасників інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?». 
  • Учасники інтерактивного конкурсу - гравці – власники лотерейних білетів, які вчинили дії, необхідні для реєстрації своєї участі у інтерактивному конкурсі.
  • Реєстрація участі в інтерактивному конкурсі (надалі - реєстрація) здійснюється гравцем - власником лотерейного білета шляхом надсилання sms-повідомлення з кодом, розміщеним на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС» на оголошений під час телерозіграшу телефонний номер та отримання sms-повідомлення з кодом який підтверджує факт реєстрації; або шляхом телефонування на оголошений під час телерозіграшу телефонний номер, повідомлення коду розміщеного на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», та отримання від оператора телефонного зв’язку коду, який підтверджує факт реєстрації. Гравець може також здійснити реєстрацію шляхом реєстрації коду, розміщеного на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС» та номера телефона із застосуванням електронного терміналу та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації або шляхом реєстрації кода, розміщеного на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», на веб-сайті в мережі Інтернет та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації. Оператор мобільного зв’язку несе відповідальність за ненадходження повідомлення, яке підтверджує факт реєстрації та містить код реєстрації гравцю - власнику лотерейного білета, який надає йому право на участь у телевізійному розіграші лотереї, згідно чинного законодавства.

1.2. Суми, кількість та назви, які може надавати оператор грошовим виграшам IV категорії призового фонду лотереї, які розігруються під час інтерактивного конкурсу, визначаються  оператором та оголошуються  під час телерозіграшу.

1.3. Проведення інтерактивного конкурсу є невід’ємною частиною телерозіграшу лотереї та транслюється в рамках телерозіграшу лотереї.  

2. Порядок визначення переможців другого ігрового етапу лотереї серед учасників інтерактивного конкурсу
2.1. Учасниками інтерактивного конкурсу можуть бути фізичні особи, які взяли участь у лотереї шляхом придбання білета, який належить до серії, що проводиться. Умовою участі гравця у інтерактивному конкурсі є  здійснення факту реєстрації його участі у інтерактивному конкурсі у будь-який спосіб, згідно до абзацу сьомого пункту 1.1. цього Порядку.

2.2. Малолітні особи можуть взяти участь у лотереї, стати учасниками інтерактивного конкурсу та одержати грошові виграші тільки за згодою своїх законних представників (батьків, опікунів, піклувальників).

2.3. Граничні терміни реєстрації, телефонні номери та адреса сайту, за якими гравцям необхідно здійснювати реєстрацію, оголошуються та/або візуалізуються під час трансляції телерозіграшу лотереї. Кількість реєстрацій для кожного учасника інтерактивного конкурсу обмежується кількістю наявних у нього лотерейних білетів.

2.4. МСЛ не несе відповідальності за достовірність вказаного гравцем кода дійсному коду.
Гравець бере на себе наступні свідомі ризики:

  • ризик того, що його код реєстрації (номер телефону) не був визначений під час жеребкування;
  • ризик того, що оператор не зможе здійснити (з будь-яких причин) з’єднання з телефонним номером, якому відповідає визначений під час жеребкування код реєстрації та зареєстрований лотерейний білет, або з’єднання буде перервано;
  • ризик того, що гравець не зможе назвати, або назве не вірно суму додаткового грошового виграшу який знаходиться в комірці з обраним гравцем номером та візуалізується на екрані під час участі в інтерактивному конкурсі у випадку, якщо його код реєстрації був визначений під час жеребкування та оператор здійснив з’єднання з телефонним номером, якому відповідає визначений під час жеребкування код реєстрації.

2.5. Здійснення реєстрації є згодою гравця на оприлюднення відомостей про нього (факту участі у лотереї, прізвища, ім’я, по батькові гравця, номера лотерейного білета, номера телефону та суми виграшу), як відомостей про учасника/переможця інтерактивного конкурсу.

2.6. Після закінчення терміну реєстрації учасників інтерактивного конкурсу, всі номери телефонів з відповідними кодами та кодами реєстрації учасників фіксуються операторами телефонного зв’язку, електронною системою та сервером та передаються до МСЛ

2.7. Жеребкування, шляхом якого відбувається визначення коду реєстрації, якому відповідає зареєстрований лотрейний білет та телефонний номер учасника інтерактивного конкурсу, здійснюється за принципом випадковості під час проведення  другого ігрового етапу визначення переможців лотереї за допомогою прикладного програмного забезпечення «Проведення жеребкування гравців «ХТО ТАМ», виключні майнові права на використання якого належить оператору та яке відповідає всім встановленим вимогам чинного законодавства. Визначення коду реєстрації при проведенні жеребкування надає учаснику інтерактивного конкурсу (гравцю, який при реєстрації отримав саме такий код) право на участь у розігруванні виграшів IV категорії призового фонду  під час проведення другого ігрового етапу лотереї.
Визначення коду реєстрації першого учасника інтерактивного конкурсу відбувається перед першим конкурсом телерозіграшу під час проведення другого ігрового етапу визначення переможців лотереї.

2.8. У випадку з’єднання з телефонним номером гравця та підтвердження гравцем факту участі у лотереї та у інтерактивному конкурсі учасник першого етапу інтерактивного конкурсу набуває право на грошовий виграш, сума якого визначається  оператором та оголошується під час проведення інтерактивного конкурсу.
Розігрування додаткового грошового виграшу першого етапу інтерактивного конкурсу, сума якого визначається оператором та оголошується під час проведення інтерактивного конкурсу, проводиться із застосуванням ігрового обладнання, яке розділене на вісім пронумерованих комірок.
Гравцеві пропонується обрати номер однієї з восьми пронумерованих комірок, та назвати суму додаткового грошового виграшу, який знаходиться в комірці з обраним гравцем номером та візуалізується на екрані.
У випадку, якщо учасник інтерактивного конкурсу вірно назвав суму додаткового грошового виграшу який знаходиться в комірці з обраним гравцем номером, гравець залишає за собою право на грошовий виграш та отримує право на додатковий грошовий виграш.
У випадку, якщо учасник інтерактивного конкурсу не назвав або назвав не вірно суму додаткового грошового виграшу, який знаходиться в комірці з обраним гравцем номером, гравець залишає за собою право на грошовий виграш, але не отримує право на додатковий грошовий виграш.
Другий та третій етапи інтерактивного конкурсу проводяться за такими самими правилами перед другим та третім конкурсами телерозіграшу.
Гравці – учасники другого та третього етапів інтерактивного конкурсу  не мають права обирати комірку на ігровому обладнанні, вже обрану іншим учасником інтерактивного конкурсу.
У випадку з’єднання з телефонним номером гравця та підтвердження гравцем факту участі у лотереї, та у інтерактивному конкурсі, учасник четвертого етапу інтерактивного конкурсу набуває право на грошовий виграш, сума якого визначається оператором та оголошується під час проведення інтерактивного конкурсу. 
Розігрування додаткового грошового виграшу четвертого етапу інтерактивного конкурсу проводиться із застосуванням ігрового обладнання, яке розділене на вісім пронумерованих комірок. В комірках розташовані ігрові символи, два з яких конгруентні (тотожні).
Гравцеві пропонується обрати номера двох з восьми пронумерованих комірок. У випадку, якщо два ігрових символи, що знаходяться в комірках, які були обрані, тотожні, гравець залишає за собою право на грошовий виграш, та отримує право на додатковий грошовий виграш.
У випадку, якщо два ігрових символи, що знаходяться в комірках не тотожні, гравцеві пропонується обрати номер однієї з шести пронумерованих комірок, які залишилися після першої спроби.
У випадку, якщо два з трьох відкритих ігрових символів, що знаходяться в обраних гравцем комірках, тотожні, гравець залишає за собою право на грошовий виграш, та отримує право на додатковий грошовий виграш.
У випадку, якщо два з трьох відкритих ігрових символів, що знаходяться в обраних гравцем комірках, не тотожні, гравцеві пропонується обрати номер однієї з п’яти пронумерованих комірок, які залишилися після другої спроби.
У випадку, якщо два з чотирьох відкритих ігрових символів, що знаходяться в обраних гравцем комірках, тотожні, гравець залишає за собою право на грошовий виграш, та отримує право на додатковий грошовий виграш.
У випадку, якщо два з чотирьох відкритих ігрових символів, що знаходяться в комірках, не тотожні, гравець  залишає за собою право на грошовий виграш, але не отримує право на додатковий грошовий виграш.
Гравець – учасник четвертого етапу інтерактивного конкурсу, не має права обирати комірку на ігровому обладнанні, вже обрану ним раніше.
Суми грошових виграшів та додаткових виграшів визначаються оператором та оголошуються під час телерозіграшу.

2.9. У випадку якщо протягом періоду з’єднання з телефонним номером гравця, визначеного згідно п. 2.8. цього Порядку, не відбулося з незалежних від МСЛ причин, або гравець не підтвердив факт участі у лотереї та інтерактивному конкурсі, або відмовився від участі у інтерактивному конкурсі повторне з’єднання з телефонним номером гравця не здійснюється.

2.10. Результати проведення інтерактивного конкурсу фіксуються у протоколі проведення інтерактивного конкурсу.

2.11. Переможцем інтерактивного конкурсу є гравець,  якому зателефонували протягом проведення інтерактивного конкурсу, за умови, що він підтвердив факт участі в лотереї та інтерактивному конкурсі.
Обов’язковою передумовою набуття гравцем – учасником інтерактивного конкурсу статусу переможця інтерактивного конкурсу є:

  • наявність в нього лотерейного білета, який був зареєстрований гравцем для участі в інтерактивному конкурсі;
  • підтвердження реєстрації участі в інтерактивному конкурсі кодом реєстрації, що був одержаний гравцем у будь-який спосіб, згідно до абзацу сьомого пункту 1.1. цього Порядку;
  • визначення коду реєстрації гравця під час жеребкування;
  • пред’явлення оператору лотерейного білета, який був зареєстрований гравцем для участі в інтерактивному конкурсі.

3. Порядок виплати грошових виграшів
3.1. Грошові виграші IV категорії призового фонду лотереї, право на які одержали переможці інтерактивного конкурсу виплачуються у строки, та у порядку викладеному в розділі 6 Умов проведення телерозіграшу лотереї на підставі протоколів складених комісією.

3.2. У випадку, якщо переможець хоче підтвердити джерело отриманих ним доходів, на його добровільний запит видається довідка.

3.3. Право на одержання виграшу у лотереї може вільно відчужуватись (продаватись, обмінюватись, даруватись, спадкуватись тощо) гравцем в повній сумі або частково, відповідно до діючих норм цивільного законодавства України».

 

Зміни та доповнення
до Умов випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для одинадцятої – тринадцятої серій) (нова редакція)

1. Викласти назву «Умови випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для одинадцятої – тринадцятої серій) (нова редакція)» в такій редакції:
«Умови випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для десятої – тринадцятої серій) (нова редакція)».
2. Пункт 1.3. викласти у такій редакції:
«1.3. Кількість квитків серії 10 становить 8 000 000 штук. Кількість лотерейних білетів серій 11 - 13 становить 12 000 000 штук, по 4 000 000 шт. в кожній.
Загальна сума випуску лотерейних білетів/квитків серій 10 – 13 становить 100 000 000 гривень.
Призовий фонд лотереї серії 10 складає 20 800 000 грн. або 52 відсотки від суми випуску квитків серії 10. Призовий фонд лотереї серій 11 - 13 складає 30 000 000 грн. або 50 відсотків від суми випуску лотерейних білетів зазначених серій.».
3. У пункті 1.4. слова «лотерейного білета» замінити словами «лотерейного білета/квитка».
4. Пункт 1.5 доповнити новим абзацом такого змісту:
«Кожний квиток серії 10 має індивідуальний (в межах серії) послідовний номер, який складається з 13 символів, де перші три символи (цифри) – код лотереї, четверта позиція – тире, наступні п’ять символів (цифр) - номер сотні, десята позиція – тире, та останні три символи (цифри) – порядковий номер квитка в сотні (від 001 до 100 включно).».
5. Пункт 1.8. викласти у такій редакції:
«1.8. Витрати на проведення лотереї визначаються відповідно до запланованого кошторису доходів і витрат, що додається до «Умов випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для десятої – тринадцятої серій)» (нова редакція)» (надалі – Умови) у додатку 1.».
6. У пункті 1.9. слова «лотерейні білети» замінити словами «лотерейні білети/квитки».
7. Викласти назву розділу 2 у такій редакції:
«2. Опис лотерейного білета/квитка»
8. Пункт 2.1. викласти у такій редакції:
«2.1. Лотерейні білети виготовляються, а квитки друкуються за макетами, які представлені у додатку 2 до цих Умов.»
9. Розділ 2 доповнити пунктом 2.6. такого змісту:
«2.6. Квиток – це документ, який засвідчує сплату гравцем участі у 10 серії лотереї. Цей документ, що друкується на електронному терміналі, має поле з індивідуальним (в межах серії) послідовним номером квитка, поле з датою проведення телевізійного розіграшу лотереї, поле з ігровою інформацією, поле яке містить напис «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС» та код.».
11. Розділ 2 доповнити пунктом 2.8. такого змісту:
«2.8. Спеціальна квитанція (надалі – квитанція) – це документ, який друкується розповсюджувачем безпосередньо перед прийняттям сплати участі в лотереї та друком квитка. Квитанція має поле з індивідуальним (в межах серії) послідовним номером відповідного квитка, поле з датою телевізійного розіграшу лотереї та використовується для перевірки гравцем її відповідності квитку шляхом звірки індивідуальних номерів. Макет квитанції представлено у додатку 2 до цих Умов.».
13. У пункті 3.3. слово «білетів» замінити словами «лотерейних білетів/квитків».
14. У пункті 3.5. слова «лотерейний білет» замінити словами «лотерейний білет/квиток».
15. Пункт 4.1. викласти у такій редакції:
            «4.1. Лотерея проводиться шляхом розповсюдження лотерейних білетів/квитків серед населення на добровільних засадах.
            Лотерея проводиться як з використанням електронних терміналів, так і без їх використання. У випадку розповсюдження лотерейних білетів з використанням електронного терміналу, реєстрація сплати участі в лотереї проводиться розповсюджувачем шляхом сканування термінального штрих-коду лотерейного білета, після чого такий лотерейний білет передається гравцю.
            Проведення лотереї 10 - 13 серій передбачає два ігрових етапи визначення переможців цієї лотереї.».
16. Пункт 4.2. викласти у такій редакції:
            «4.2. Порядок проведення першого ігрового етапу визначення переможців лотереї серій 10 – 13.
 4.2.1. Перший ігровий етап визначення переможців 10 серії лотереї відбувається таким чином:

  • гравець отримує роздруковану у його присутності квитанцію;
  • гравець здійснює оплату участі в лотереї;
  • гравець отримує квиток, роздрукований у його присутності, на ігровому полі якого розміщена ігрова інформація. Гравець отримує право на грошовий(-і) виграш(-і) у випадку, якщо будь-який з ігрових символів, розташованих в частині ігрового поля з написом «ВАШІ СИМВОЛИ», співпадає з будь-яким ігровим символом, який знаходиться в частині ігрового поля з написом «ВИГРАШНІ СИМВОЛИ». Сума виграшу вказана під відповідним ігровим символом, розташованим в частини ігрового поля з написом «ВАШІ СИМВОЛИ»;
  • якщо серед ігрових символів, розташованих в частині ігрового поля з написом «ВАШІ СИМВОЛИ», знаходиться ігровий символ « АБО 1 КОП», який співпадає з таким самим ігровим символом, розташованим в частині ігрового поля з написом «ВИГРАШНІ СИМВОЛИ», власник такого квитка отримує шанс на участь у телерозіграші (розігруванні виграшів ІV категорії призового фонду лотереї під час проведення другого ігрового етапу проведення лотереї за умови виконання ним встановлених цими Умовами вимог).

4.2.2. Перший ігровий етап визначення переможців 11 – 13 серій лотереї полягає в розігруванні лотерейних білетів шляхом стирання захисного шару з ігрових полів (крім захисного шару поля з написом “не відкривати”).
            Гравець отримує право на грошовий(-і) виграш(-і) у випадку, якщо будь-який з ігрових символів, що розташовані під захисним шаром поля з написом «ВАШІ СИМВОЛИ», співпадає з будь-яким символом, розміщеним під захисним шаром із написом «ВИГРАШНІ СИМВОЛИ». Сума виграшу вказана у відповідній частині ігрового поля з написом «ВИГРАШ», яка розташована безпосередньо під відповідним ігровим символом.
            Якщо серед "ВАШИХ СИМВОЛІВ" гравець знайшов символ « АБО 1 КОП.», який співпадає із символом « АБО 1 КОП.» у «ВИГРАШНИХ СИМВОЛАХ», власник такого лотерейного білета отримує шанс на участь у телерозіграші (розігруванні виграшів ІV категорії призового фонду лотереї під час проведення другого ігрового етапу проведення лотереї за умови виконання ним встановлених цими Умовами вимог).
4.2.3. У випадку, якщо гравець відмовився від шансу на участь у телерозіграші, він отримує право на грошовий виграш ІV категорії призового фонду лотереї, сума якого складає 0,01 грн.».
17. Пункт 4.3. викласти у такій редакції:
            «4.3. На експертизу не приймаються лотерейні білети/квитки з механічними, термічними, хімічними або іншими пошкодженнями, які не дозволяють провести експертизу на відповідність вимогам виграшності, створюють двозначність щодо результатів експертизи. На експертизу не приймаються також лотерейні білети зі стертим або пошкодженим захисним шаром з написом «НЕ ВІДКРИВАТИ». Виграші за такими лотерейними білетами/квитками не виплачуються.».
18. В абзаці першому пункту 4.4. цифри «11 – 13 » замінити цифрами «10 - 13».
19. У підпункті 4.4.1. пункту 4.4.:
- цифри «11 – 13 » замінити цифрами «10 - 13»;

  • слова «лотерейних білетів» та «лотерейного білета» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейних білетів/квитків» та «лотерейного білета/квитка».

20. У підпункті 4.4.2. пункту 4.4. слова «лотерейний білет» та «лотерейного білета» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейний білет/квиток» та «лотерейного білета/квитка».
21. У підпункті 4.4.3. пункту 4.4. слова «лотерейного білета» у всіх випадках замінити словами «лотерейного білета/квитка».
22. У підпункті 4.4.4. пункту 4.4. слова «лотерейних білетів» замінити словами «лотерейних білетів/квитків».
23. У підпункті 4.4.5. пункту 4.4. слова «лотерейних білетів», «лотерейні білети» та «лотерейного білета» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейних білетів/квитків», «лотерейні білети/квитки» та «лотерейного білета/квитка».
24. У підпункті 4.4.6. пункту 4.4. слова «лотерейний білет» замінити словами «лотерейний білет/квиток».
25. У підпункті 4.4.7. пункту 4.4. слова «лотерейних білетів» та «лотерейного білета» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейних білетів/квитків» та «лотерейного білета/квитка».
26. У підпункті 4.4.8. пункту 4.4:
- в абзаці першому слова та цифри «38% призового фонду (в межах серії)» замінити словами та цифрами «складає 37% призового фонду (в межах серії 10) та 38% призового фонду (в межах серій 11-13)»;
- абзац третій викласти в такій редакції:
            «Кожен з шістьох гравців – учасників телерозіграшу, згідно порядкового номеру (в діапазоні від 1 до 6 включно), який кожен з них отримав згідно результатів другого етапу жеребкування, отримує право на грошовий виграш, розмір якого встановлюється оператором.»;
- абзац сімнадцятий викласти в такій редакції:
«Третій конкурс телерозіграшу проводиться за допомогою розігрувального обладнання, розділеного на комірки. В дев’яти комірках цього розігрувального обладнання розміщується інформація з іменами гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу. Ця інформація розміщується у довільному порядку таким чином, щоб ім’я кожного з гравців – учасників третього конкурсу телерозіграшу розміщувалась в трьох з цих дев’яти комірках.».
27. У пункті 5.5. слова «лотерейних білетах» замінити словами «лотерейних білетах/квитках».
28. У пункті 6.1.:

  • слова «лотерейний білет» замінити у всіх випадках словами «лотерейний білет/квиток»;
  • слова «виграшного білету» замінити словами «виграшного лотерейного білета/квитка».

29. Пункт 6.2. викласти в такій редакції:
            «6.2. Грошові виграші ІІІ та ІІ категорій призового фонду розміром 5 грн., 10 грн., 20 грн., 50 грн. та 100 грн. виплачуються на місці придбання лотерейного білета/квитка або в представниці МСЛ при пред’явленні гравцем виграшного лотерейного білета/квитка.».
30. У пункті 6.3.:

  • слова «лотерейного білета» та «лотерейні білети» замінити відповідно словами «лотерейного білета/квитка» та «лотерейні білети/квитки»;
  • слова та цифри «розміром 500 грн.» замінити словами та цифрами «розміром 500 грн. та 1 000 грн.».

31. У пункті 6.4.:

  • слова «лотерейні білети» та «лотерейного білета» замінити відповідно словами «лотерейні білети/квитки» та «лотерейного білета/квитка»;
  • слова та цифри «розміром 500 000 грн.» замінити словами та цифрами «розміром 50 000 грн. та 500 000 грн.».

32. У пункті 6.7. слова «лотерейного білета», «лотерейний білет» та «лотерейним білетом» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейного білета/квитка», «лотерейний білет/квиток» та «лотерейним білетом/квитком».
33. У пункті 6.9. слова «лотерейних білетів» та «лотерейного білета» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейних білетів/квитків» та «лотерейного білета/квитка».
34. У пункті 6.10. слова «лотерейного білета» замінити словами «лотерейного білета/квитка».
35. Пункт 6.11. викласти в такі редакції:
            «6.11. Термін проведення експертизи і виплати грошових виграшів І категорії призового фонду лотереї розміром 50 000 грн. не може перевищувати 2-х місяців з дати пред’явлення квитка до представництва МСЛ, однак не пізніше 23.02.2013 року. Термін проведення експертизи і виплати виграшів І категорії призового фонду лотереї розміром 500 000 грн. не може перевищувати 12-и місяців з дати пред’явлення лотерейного білета до представництва МСЛ, однак не пізніше 23.02.2013 року.».
36. Пункт 6.12. викласти в такі редакції:
            «6.12. Термін проведення експертизи і виплати грошових виграшів ІV категорії призового фонду лотереї розміром від 10 001 грн. до 50 000 грн. включно не може перевищувати 2-х місяців з дати звернення гравця із заявою про одержання виграшу до представництва МСЛ, однак не пізніше 23.02.2013 року. Термін проведення експертизи і виплати грошових виграшів ІV категорії призового фонду лотереї розміром від 50 001 грн. до 200 000 грн. включно не може перевищувати 4-х місяців з дати звернення гравця із заявою про одержання виграшу до представництва МСЛ, однак не пізніше 23.02.2013 року.».
37. У пункті 6.14. слова «лотерейних білетів» у всіх випадках замінити словами «лотерейних білетів/квитків».
38. У пункті 6.15. слова «лотерейного білета» замінити словами «лотерейного білета/квитка».
39. У пункті 6.17.:

  • слова «виграшних білетів» та «виграшного білета» замінити відповідно словами «виграшних білетів/квитків» та «виграшного білета/квитка»;
  • слова «лотерейні білети» замінити словами «лотерейні білети/квитки».

40. У пункті 6.21. слова «лотерейним білетом» замінити словами «лотерейним білетом/квитком».
41. Розділ 6 доповнити пунктом 6.22. такого змісту:
«6.22. Виграші в лотерею оподатковуються згідно з чинним законодавством України.».
42. Доповнити 7.1. реченням такого змісту:
            «Дата початку розповсюдження квитків серії 10 – ІІ квартал 2011 року.».
43. У пункті 7.2. слова «лотерейних білетів» замінити словами «лотерейних білетів/квитків».
44. У підпункті 8.1.1. пункту 8.1. слова «лотерейного білета» у всіх випадках замінити словами «лотерейного білета/квитка».
45. У підпункті 8.4.1. пункту 8.4. слова «лотерейний білет» та «лотерейного білета» у всіх випадках замінити відповідно словами «лотерейний білет/квиток» та «лотерейного білета/квитка».
46. У підпункті 8.4.2. пункту 8.4. слова «лотерейні білети» замінити словами «лотерейні білети/квитки».
47. У підпункті 8.4.3. пункту 8.4. слова «Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом» замінити словами «Закону України «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму».
48. У пункті 8.5. слова «лотерейного білета» замінити словами «лотерейного білета/квитка».
49. У пункті 8.6. слова «лотерейні білети» та «лотерейного білета» замінити відповідно словами «лотерейні білети/квитки» та «лотерейного білета/квитка».
50. У преамбулі Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов) слово «одинадцятої» замінити словом «десятої».
51. У пункті 1.1. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов):
            - абзац четвертий викласти у такій редакції:
            « - Умови – «Умови випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» (для десятої – тринадцятої серій) (нова редакція)»;
            - в абзаці шостому слова «лотерейних білетів» замінити словами «лотерейних білетів/квитків»;
            - абзац сьомий викласти у такій редакції:
            « - Реєстрація - реєстрація участі в інтерактивному конкурсі.
      Реєстрація здійснюється у будь-який з наведених нижче спосіб гравцем - власником:
            - лотерейного білета шляхом надсилання sms-повідомлення з кодом, розміщеним на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», на оголошений під час телерозіграшу телефонний номер та отримання sms-повідомлення з кодом, який підтверджує факт реєстрації;
           - квитка шляхом надсилання sms-повідомлення з кодом, розміщеним на ігровому полі квитка, яке має напис «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», на оголошений під час телерозіграшу телефонний номер та отримання sms-повідомлення з кодом, який підтверджує факт реєстрації;
            - лотерейного білета шляхом телефонування на оголошений під час телерозіграшу телефонний номер, та повідомлення коду, розміщеного на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», і отримання від оператора телефонного зв’язку коду, який підтверджує факт реєстрації;
           - квитка шляхом телефонування на оголошений під час телерозіграшу телефонний номер, та повідомлення коду, розміщеного на ігровому полі квитка, яке має напис «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», і отримання від оператора телефонного зв’язку коду, який підтверджує факт реєстрації;
           - лотерейного білета шляхом реєстрації коду, розміщеного на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», та номера телефону за допомогою електронного терміналу і отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації;
           - квитка шляхом реєстрації коду, розміщеного на ігровому полі квитка, яке має напис «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», та номера телефону за допомогою електронного терміналу і отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації;
           - лотерейного білета шляхом реєстрації коду, розміщеного на ігровому полі лотерейного білета під написом «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», на веб-сайті в мережі Інтернет та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації;
           - квитка шляхом реєстрації коду, розміщеного на ігровому полі квитка, яке має напис «ІНТЕРАКТИВНИЙ КОНКУРС», на веб-сайті в мережі Інтернет та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації.
            Оператор мобільного зв’язку несе відповідальність, згідно з чинним законодавством, за ненадходження гравцю – власнику лотерейного білета/квитка повідомлення, що підтверджує факт реєстрації та містить код реєстрації, яке надає йому право на участь у телерозіграші лотереї.».
52. У пункті 2.1. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов) слово «білета» замінити словами «лотерейного білета/квитка».
53. У пункті 2.3. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов) слова «лотерейних білетів» замінити словами «лотерейних білетів/квитків».
54. У пункті 2.4. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов) слова «лотерейний білет» замінити словами «лотерейний білет/квиток».
55. У пункті 2.5. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов) слова «лотерейного білета» замінити словами «лотерейного білета/квитка».
56. У пункті 2.7. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов):
            - слова «лотерейний білет» замінити словами «лотерейний білет/квиток»;
            - слова «першим конкурсом» замінити словами «другим конкурсом».
57. У пункті 2.8. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов):
            - абзац шостий викласти у такій редакції:
            «Другий етап інтерактивного конкурсу проводиться за такими самими правилами перед третім конкурсом телерозіграшу.»;
            - абзац сьомий викласти у такій редакції:
            «Гравці – учасники другого етапу інтерактивного конкурсу не мають права обирати комірку на ігровому обладнанні, вже обрану іншим учасником інтерактивного конкурсу.»;
            - в абзаці восьмому слово «четвертого» замінити словом «третього»;
            - в абзаці дев’ятому слово «четвертого» замінити словом «третього», слова «два з яких» замінити на слова «три з яких»;
            - в абзаці шістнадцятому слово «четвертого» замінити словом «третього».
58. У пункті 2.11. Порядку проведення інтерактивного конкурсу «Алло, хто там?» (додаток 5 до Умов) слова «лотерейного білета» у всіх випадках замінити словами «лотерейного білета/квитка».
61. Викласти додаток 3 до цих Умов в такій редакції:
«Додаток 3
до «Умов випуску та проведення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ»
(для десятої – тринадцятої серій)» (нової редакції)»

ПЕРЕЛІК грошових виграшів (призів)
 державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» для серії 10
(8 000 000 квитків у серії; розмір однієї сплати участі в лотереї - 5 грн.)

 

Категорія призового фонду

Сума виграшу
(грн.)

Кількість
виграшів (шт.)

Загальна сума
(грн.)

Перший етап визначення переможців лотереї

I

50 000

8

400 000

II

1 000

100

100 000

500

300

150 000

100

3 000

300 000

50

25 000

1 250 000

III

20

150 000

3 000 000

10

350 000

3 500 000

5

900 000

4 500 000

Другий
етап визначення переможців лотереї

IV

0,01

800 000

8 000

 

 

7 592 000

 

 

 

2 228 408

20 800 000

ПЕРЕЛІК грошових виграшів (призів)
державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» для серій 11-13
(4 000 000 лотерейних білетів у серії, вартість 1 лотерейного білета - 5 грн.)

 

Категорія призового фонду

Сума виграшу
(грн.)

Кількість
виграшів (шт.)

Загальна сума
(грн.)

Перший етап визначення переможців лотереї

I

500 000

1

500 000

II

500

200

100 000

50

8 000

400 000

III

10

80 000

800 000

5

880 000

4 400 000

Другий
етап визначення переможців лотереї

IV

0,01

400 000

4 000

 

 

3 796 000

 

 

 

1 368 201

10 000 000»

 

Додаток 1 до наказу ТОВ «М.С.Л.»
від 24 червня 2011 р. № 183

 

ПОРЯДОК
проведення літньої рекламної акції
«2 ключі у цю суботу»

 

1. Літня акція «2 ключі у цю суботу» проводиться на безоплатних засадах з метою популяризації (рекламування) серед населення державної грошової миттєвої лотереї «ХТО ТАМ» та основного напряму діяльності товариства – випуску та проведення державних грошових лотерей.

2. Організатором безоплатної літньої рекламної акції «2 ключі у цю суботу» (далі – Акція) виступає товариство з обмеженою відповідальністю «М.С.Л.», що знаходиться за адресою: 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-а, код ЄДРПОУ 30109292 (далі – Організатор акції).

3. Акція проводиться на всій території України.

Строк проведення Акції – з 25 червня 2011 року до 3 вересня 2011 року включно.

4. Акція проводиться на безоплатній основі серед гравців державної грошової миттєвої лотереї «ХТО-ТАМ», які відповідно до умов випуску та проведення цієї лотереї отримали шанс на участь в телевізійному розіграші лотереї (другому ігровому етапі) та зареєструвались як учасники Акції.

5. Для набуття статусу учасника Акції гравець повинен зареєструвати придбаний ним лотерейний білет/квиток державної грошової миттєвої лотереї «ХТО-ТАМ» (далі – лотерея), який засвідчує його шанс на участь в телевізійному розіграші лотереї, в  будь-який з наступних способів:
            - шляхом надсилання sms-повідомлення з кодом (8 цифр) на короткий номер 72271 та отримання зворотного sms-повідомлення, яке підтверджує факт реєстрації гравця як учасника Акції та містить код реєстрації;
            - шляхом телефонування на номер 0-900-306-3062, повідомлення коду та отримання від оператора телефонного зв’язку коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації гравця як учасника Акції;
            - шляхом реєстрації коду та номера телефону гравця на електронному  терміналі та отримання коду реєстрації, який підтверджує факт реєстрації гравця як учасника Акції;
            - шляхом реєстрації коду та номера телефону гравця на відповідній  сторінці сайту www.mslonlsne.com.ua та отримання коду, який підтверджує факт реєстрації гравця як учасника Акції.

6. Кількість реєстрацій для одного гравця лотереї не обмежується.

7. Реєстрація гравців як учасників Акції здійснюється:
- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 2 липня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (25.06.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (01.07.2011р.);
- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 9 липня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (02.07.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (08.07.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 16 липня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (09.07.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (15.07.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 23 липня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (16.07.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (22.07.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 30 липня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (23.07.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (29.07.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 6 серпня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (30.07.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (05.08.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 13 серпня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (06.08.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (12.08.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 20 серпня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (13.08.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (19.08.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 27 серпня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (20.08.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (26.08.2011р.);

- для участі в акційному розіграші, що відбудеться 3 вересня 2011 року:
з 10:00 год. (за київським часом) суботи (27.08.2011р.) по 21:00 год. (за київським часом)  п'ятниці наступного тижня (02.09.2011р.).

Після закінчення строку реєстрації учасників Акції номери телефонів (з відповідними кодами реєстрації), що були використані (повідомлені) гравцями для реєстрації їх участі в Акції, фіксуються у спеціальному протоколі, який формується (складається), відповідно, операторами телефонного зв’язку, електронною системою, сервером та передаються до МСЛ. З вказаних протоколів автоматично формується консолідована база реєстрацій за відповідний період.

8.  Учасник Акції бере на себе наступні свідомі ризики:
- ризик того, що його номер телефону (код реєстрації) не був визначений під час жеребкування;
- ризик того, що Організатор акції не зможе здійснити з будь-яких причин з’єднання з телефонним номером, визначеним під час жеребкування, або з’єднання буде перервано;
- ризик пошкодження лотерейного білета/квитка, що унеможливлює виплату виграшу в Акцію.

9. Організатор акції не несе відповідальності за достовірність вказаного учасником Акції коду або номеру телефону дійсному коду або номеру телефону.

10. Здійснення реєстрації для участі в Акції є згодою гравця на оприлюднення відомостей про нього (факту участі у лотереї та Акції, прізвища, ім’я, по батькові гравця, номера лотерейного білета/квитка, номера телефону та суми виграшу), як відомостей про учасника/переможця акційного розіграшу.

11. Акційний фонд становить 142 860 грн. (сто сорок дві тисячі вісімсот шістдесят гривень), який розподіляється на 10 призів по 14 286 грн. (чотирнадцять тисяч двісті вісімдесят шість гривень), в тому числі податок з доходів фізичних осіб, який підлягає відрахуванню до державного бюджету України.

Під  час  проведення  одного  акційного  розіграшу  розігрується  один  приз – 14286грн. Всього протягом строку проведення Акції відбудеться десять акційних розіграшів.

Призи в Акцію оподатковуються відповідно до чинного законодавства України.

12.  Організатор акції залишає за собою право у будь-який час, крім часу, протягом якого триває безпосередньо розіграш акційного фонду (його частини), змінити розмір акційного фонду шляхом його збільшення або зменшення.

13. Акційні розіграші відбуваються щотижня (у суботу) протягом всього строку проведення Акції. Розіграш Акції здійснюється під час проведення телевізійного розіграшу лотереї та транслюється у прямому телевізійному ефірі, крім випадку, передбаченого  цим Порядком.

14 Акційні розіграші проводяться за допомогою прикладного програмного забезпечення, виключні майнові права на використання якого належать Організатору акції, та яке відповідає всім встановленим вимогам чинного законодавства.

Акційні розіграші проводяться виключно за принципом випадковості.

15. Переможець акційного розіграшу визначається шляхом жеребкування. Під час жеребкування серед номерів телефонів учасників Акції (серед номерів телефонів, що включені до консолідованої бази реєстрацій за відповідний період) за допомогою прикладного програмного забезпечення (генератора випадкових чисел) за принципом випадковості визначається один номер телефону, з яким відразу в автоматичному режимі відбувається з’єднання.

Переможцем акційного розіграшу вважається учасник Акції, номер телефону якого було визначено шляхом жеребкування (як номер телефону потенційного переможця Акції) та який, піднявши слухавку (під час телефонування представника Організатора акції в ході проведення акційного розіграшу) підтвердив свою участь в Акції, а саме підтвердив факт реєстрації ним відповідного лотерейного білета/квитка в будь-який із способів, що передбачені цим Порядком, та в установлений термін.

У випадку, якщо з'єднання з номером телефону учасника Акції, який було визначено під час жеребкування, не було здійснено з будь-яких причин, незалежних від Організатора Акції, або фізична особа, що взяла слухавку (під час телефонування представника Організатора акції в ході проведення акційного розіграшу)  не підтвердила свою участь в Акції, здійснюється повторне(-ні) жеребкування до тих пір, доки не буде визначений переможець акційного розіграшу.  

16.  Акційний розіграш може транслюватись не в прямому ефірі (у запису) на одному з телевізійних каналів України у разі, коли кілька разів поспіль після визначення номеру телефону та з’єднання (спроб з’єднання) з цим телефоном не вдалося визначити переможця Акції з причин, обумовлених п. 15 цього Порядку, внаслідок чого тривалість акційного розіграшу може перевищити тривалість замовленого прямого ефіру для транслювання розіграшу Акції. Рішення про припинення проведення розіграшу Акції під час прямого ефіру та продовження його проведення в записі приймається генеральним продюсером Організатора акції.

17. Розіграші Акції відбуваються у присутності комісії, визначеної наказом Організатора акції. Результати розіграшів Акції фіксуються у спеціальних протоколах, що підписуються головою та членами комісії.

18.  Для одержання призу переможцю Акції необхідно звернутись із заявою до Організатора акції або до одного з його регіональних представництв протягом 30 днів з дня проведення відповідного розіграшу Акції.

Обов’язковою умовою для виплати призу є пред’явлення переможцем Акції паспорту чи іншого паспортного документа, довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру або її копії, а також лотерейний білет/квиток, код з якого відповідає  визначеному під час жеребкування номеру телефону.

19. Приз в Акцію виплачується протягом одного місяця з дня подання переможцем Акції заяви про виплату призу та реквізитів його рахунку, відкритого в банківській установі на території України (якщо переможцем Акції виявлено бажання отримати приз у безготівковій формі).

20. Приз в Акцію виплачується за вирахуванням податків (зборів), передбачених чинним законодавством України.

 

 

 

1 Вартість SMS-повідомлення складає 0,6 грн. (з урахуванням ПДВ) для абонентів усіх національних GSM-операторів України. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду в розмірі 7,5% від вартості послуги (без урахування ПДВ).
2 Вартість дзвінка становить 2 грн. за кожну хвилину (з урахуванням ПДВ).
Технічний провайдер – ТОВ «Нікіта Мобайл Україна», тел.: (044) 461-07-30. Тільки для повнолітніх.

 

 

 

 




Лото-Забава

Мегалот

Спортпрогноз

Спортліга

Хто там

Результати

Умови

Миттєві лотереї

Лотереї світу

Сервіси


ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ

Дізнайтесь про це завантаживши повний перелік наших місць продажу






ПРО КОМПАНІЮ   |   ІСТОРІЯ   |   ЛОТЕРЕЇ   |   НАШІ ПАРТНЕРИ   |   НОВИНИ   |   ДЕ ПРИДБАТИ БІЛЕТИ   |   КОНТАКТИ   |   ВАКАНСІЇ   |   ПИТАННЯ-ВІДПОВІДЬ