This version of the page http://www.eyp-ua.org/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-20. The original page over time could change.
ЄМП -Україна зайняла 3є місце в рейтингу найкращих молодіжних організацій
  Почути гімн »
UKR   ENG

9 серпня 2011
Підписання договору про співпрацю з благодійною фундацією "Відкриті серця України"
29 липня 2011 року у місті Києві відбулося підписання Договору про співпрацю між Міжнародною молодіжною громадською організацією «Європейський молодіжний парламент – Україна» та Благодійною фундацією «Відкриті серця України».
3 серпня 2011
Перший тренінг для регіональних представників ЄМП-Україна
ЄМП-Україна з великим захопленням представляє перший в історії «Тренінг для регіональних представників ЄМП-Україна», який відбудеться 26-27 серпня 2011 року в Чернігові.
8 липня 2011
Дунайський Круїз
Сім модераторів комітетів, шість організаторів, чотири журналісти і майже 40 делегатів – ось такий екіпаж корабля під назвою "Перший міжнародний літній форум ЄМП - Угорщина". П’яте за розмірами в Угорщині місто Дьйор вітало найкмітливіших студентів з Австрії, Німеччини, Хорватії, Угорщини, Польщі, Греції, Чехії та України.
6 липня 2011
Чернігівська регіональна сесія обрала команду модераторів та журналістів!
28 червня 2011
ЄМП-Україна відсвяткував День Народження
Чи може бути кращий привід зібрати разом друзів, ніж день народження? Лише святкування 11-річчя ЄМП-Україна! У суботу, 18 червня, Європейський Молодіжний Парламент Україна відзначив своє успішне дорослішання ще на один рік.
25 червня 2011
Національна відбіркова конференція у Трансильванії
Румунія - країна вампірів. Проте жодного з них помітити так і не вдалося. Ця земля сповнена історією, з великою кількістю замків, безліччю красивих пагорбів, гір та лугів. Можна витратити весь день, вивчаючи румунське місто, але, очевидно, цього б не вистачило.
15 червня 2011
Стамбульський міжнародний форум
Як відомо, Стамбул - місто контрастів. Тільки тут церква може стояти поруч із хмарочосом. Не тільки будівлі різняться тут, а й люди, представляючи різні культури, молючись різним богам, походячи з різних соціальних верств. Анастасія Яновицька поділилася з нами своїми враженнями від турецької метрополії.
13 червня 2011
ЄМП-Україна оголошує набір делегатів на Регіональну сесію у м.Чернігів
ЄМП-Україна оголошує набір делегатів на Регіональну Сесію, що проходитиме з 24 по 28 серпня 2011 року у Чернігові, одному з найчарівніших та найдавніших міст на півночі України. Сесія відбудеться під патронатом мера Чернігова та делегації Європейського Союзу в Україні
9 червня 2011
European Youth Polls: Голос Європейської молоді
Європа – нудна та пасивна, а її молодь – аполітична? Ми вважаємо, що це не так. “Соціальні опитування молодих європейців” (European Youth Polls), новий проект Європейського молодіжного парламенту (ЄМП), презентує точку зору активної молоді Європи. Ми проводимо регулярні опитування молодих людей віком від 16 до 25 років з різних країн Європи, з'ясовуючи їхні позиції та думки про поточні події. Наші респонденти – представники першого покоління, що зростало в об’єднаній Європі без кордонів. Таким чином, ці молоді люди мають ширший світогляд, а їх точка зору часто не співпадає з даними, отриманими за допомогою загальних соціологічних опитувань.
8 червня 2011
ЄМП-Україна з радістю оголошує Регіональну сесію у м. Чернігів
ЄМП-Україна з радістю запрошує на свою регіональну сесію 24-28 серпня 2011р. у Чернігові, історичному та культурному центрі на півночі України. Сесія відбудеться під патронатом мера Чернігова та делегації Європейського Союзу в Україні.
7 червня 2011
ПР департамент запрошує Вас переглянути травневий випуск офіційного вісника ЄМП-Україна.
Давайте пригадаємо усі цікаві події та заходи минулого місяця з новим випуском EYPigeon!
26 травня 2011
Українка була модератором на Національній конференції у Австрії
Національна відбіркова конференція ЄМП-Австрія відбулася у Відні з 29 квітня по 2 травня. Близько 100 делегатів - австрійських та іноземних, - 16 модераторів комітетів, 8 журналістів мали можливість насолодитися одними з найкращих днів свого життя.
22 травня 2011
Дні Європи в Києві та Миколаєві – ЄМП традиційно координує волонтерів!
Цього року “Європейський молодіжний парламент – Україна” вкотре активно допомагав в організації святкування Днів Європи в Україні. 14 травня організовували та святкували в Миколаєві разом із Представництвом ЄС в Україні, а 21 травня святкування Днів Європи, організоване Київською міською державною адміністрацією, відбулося в Києві. Координатором волонтерів Днів Європи в Україні була представниця ЄМП-Україна Ганна Лачихіна.
21 травня 2011
Член ЄМП-Україна модерувала один із комітетів на Національній сесії ЄМП-Іспанія
Валерія Чередніченко, член Європейського молодіжного парламенту – Україна, стала модератором одного із комітетів на 6-й Національній сесії Європейського молодіжного парламенту – Іспанія, що відбулася з 11 по 15 травня 2011 року у Мадриді.
20 травня 2011
Чотири тисячі кілометрів? Для членів ЄМП-Україна – це не перепона!
Саме на такій відстані від України, в португальському містечку Евора з 29 квітня по 1 травня відбулася 24-а Національна сесія ЄМП-Португалія. Захід зібрав близько 50 учнів з шести різних шкіл, які протягом трьох днів змагалися за право представляти свою країну на міжнародній сесії в Загребі, Хорватії. В цьому їм активно допомагали дві українки, модератори комітетів, Євгенія Мелеховець та Анна Супруненко.
19 травня 2011
Член ЄМП-Україна стала учасником тренінгу з комунікацій в Женеві
Катерина Календрузь, член Європейського молодіжного парламенту – Україна, взяла участь у тренінгу з комунікацій, що відбувся з 28 квітня по 1 травня 2011 року у Женеві, Швейцарія.
18 травня 2011
Українці взяли участь у Міжнародній сесії ЄМП в Афінах
Українська делегація взяла участь у 66й Міжнародній сесії ЄМП, що відбулася 1-10 квітня 2011 року у м. Афіни, Греція. Загалом цю визначну міжнародну молодіжну подію відвідали понад 250 делегатів з 31 країн Європи.
15 травня 2011
ЄМП-Україна провів міні-сесію в рамках Єврофоруму у Кривому Розі
13-14 травня 2011 року у Кривому Розі відбувся Єврофорум «Дніпропетровщина — Україна — Європейський Союз». В рамках форуму 14 травня ЄМП-Україна провів міні-сесію для школярів міста.
13 травня 2011
Відбулася друга міні-сесія ЄМП-Україна у Харкові
27 квітня Харків приймав другу міні-сесію ЄМП-Україна. Метою заходу було заохочення активних молодих людей приєднатися до колективного обговорення важливих соціальних питань, об’єднаних тематикою сесії «Діалог між культурами – шлях до толерантності та демократії».
4 травня 2011
CACTUS’11 - літній форум лідерів - буде організований у цьому році Наталією Тарасевич, членом правління ЄМП-Україна
Чи готові ви зробити щось визначне у своєму суспільстві?
Якщо це так, CACTUS - програма для вас!
30 квітня 2011
2-га Тернопільська міні-сесія ЄМП-України
ММГО "Європейський молодіжний парламент - Україна" оголошує набір модераторів комітетів та журналістів на 2-гу Тернопільську міні-сесію, яка відбудеться 22 травня 2011 року. Захід приурочено до святкування Дня Європи у Тернополі.
24 квітня 2011
ЄМП-Україна висловлює щирі вітання з нагоди Світлого свята Великодня!
22 квітня 2011
2-га Міні-Сесія ЄМП у Харкові – ідеальне місце для Тебе!
Європейський молодіжний парламент – Україна, міжнародна молодіжна неурядова організація, що у рейтингу найкращих молодіжних організацій України зайняла 3-тє місце, має за честь оголосити набір учасників на найочікуванішу подію цієї весни – 2-гу Міні-Сесію ЄМП – Україна у м. Харків.
19 квітня 2011
19 квітня 2011
Відбулася чергова Генеральна Асамблея Європейського молодіжного парламенту
У неділю, 17 квітня члени ЄМП-Україна зібралися у приміщенні Ліцею міжнародних відносин №51 м. Києва, щоб взяти участь у черговій Генеральній Асамблеї організації.
18 квітня 2011
Відділ кадрів із захопленням оголошує запуск Great Count - Великого підрахунку!
З 18 по 28 квітня ми щиро пропонуємо і заохочуємо тебе заповнити форму-анкету та надіслати її разом з оновленою інформацією за адресою hr@eyp-ua.org!
Ми хочемо підтримувати відносини з вами і ділитися досвідом та враженнями від діяльності ЄМП по всій Україні та за кордоном.
12 квітня 2011
Дні Європи в Україні - 2011: набір волонтерів розпочато!
Дні Європи в України – це чудова нагода стати волонтером однієї з найгучніших європейських подій в Україні. Бути волонтером на цій події означає роботу у дружній команді з власною символікою та промо-матеріалами, участь у Європейському Параді, відвідання грандіозного концерту світових зірок, перебування в дружній атмосфері Європейського містечка.
11 квітня 2011
ЄМП – Україна став офіційним партнером всеукраїнської акції прибирання «Зробимо Україну чистою!».
Ініціатива «Зробимо Україну чистою!» єднає все більше людей по всій країні. Щоб навколо стало чисто, потрібно лише три речі:
● не смітити;
● гуртом прибрати свій шматочок країни, збільшуючи простір чистоти;
● долучати до цих простих дій інших людей.
31 березня 2011
XIII Національна сесія ЄМП-Чехія у місті Плзень
З 24 по 27 березня 2011 року у чудовому чеському місті Плзень відбувся Національний відбір ЄМП-Чехія. Сесія зібрала близько 70 делегатів з усієї країни, які прибули туди у складі шкільних делегацій. Катерина Попович, представник ЄМП-Україна, що працювала на сесії у ролі журналіста, поділилася з нами своїми враженнями
28 березня 2011
На Національній сесії 2011 в Італії головувала член ЄМП-Україна!
«Лукка – це місто в Тоскані, центральній Італії, на річці Серкіо у родючій долині біля Тиренійського моря. Це столиця Провінції Лукка. Серед іншого, місто відоме своїми мурами, які збереглися з епохи Ренесансу». Проте, після XXVI Національної сесії Європейського молодіжного парламенту в Італії, яка відбулася 19-23 березня у м. Лукка, необхідно додати важливу інформацію про цей легендарний захід на сторінку про місто у Вікіпедії.
25 березня 2011
Регіональна сесія в Латвії: українська делегація на місці!
З 19 по 21 березня 2011 року троє членів ЄМП-Україна – Олександра Гіпш, Дарія Попельнух та Любов Дворецька взяли участь у Регіональній сесії ЄМП-Латвії в містечку Резекне, що знаходиться на півдні країни. Олександра і Дарія працювали модераторами комітетів, Люба була в команді журналістів.
15 березня 2011
Оголошено результати Національного відбору ЄМП-Україна 2011!
Результати відбору, який відбувся під час Національної сесії ЄМП-Україна у Івано-Франківську (4-7 березня, 2011 року), оголошено відбірковою комісією, яка складалась із членів журі та Правління організації. Для участі у 4 сесіях, що відбудуться у чотирьох різних країнах, відібрано 32 особи. Процес відбору був дійсно нелегким, адже в Івано-Франківську насесії зібралося буде багато розумних, обдарованих та активних молодих людей з усієї України.
13 березня 2011
Українська делегація взяла участь у 16ій Регіональній сесії ЄМП-Польщі
16та Регіональна сесія ЄМП-Польщі відбулася з 9 по 13 березня 2011 року у чудовому місті Вроцлав. Вона зібрала більш ніж 80 учасників з більш ніж 10 країн Європи. Президентом сесії став Джон Вруші, член ЄМП з Албанії.
Українська делегація була представлена трьома делегатами – Мар’яною Бударагіною, Оленою Гордієнко, Марією Бессараб. Наталя Тарасевич модерувала роботу одного із комітетів сесії.
11 березня 2011
ЄМП-Україна провів щорічну Національну сесію
П‘ята Національна сесія ЄМП-Україна відбулася з 4 по 7 березня 2011 року у мальовничому місті Івано-Франківську. На сесію зібралися близько 80 делегатів з різних шкіл та університетів з усієї країни. Делегати працювали у 8 комітетах, об’єднанних загальною темою «Соціальна відповідальність у Європі: на шляху до єдиних стандартів».
9 березня 2011
Ярмарок молодіжних організацій у м. Києві
Київська молодь мала ще одну нагоду дізнатися про можливості самореалізації та ініціативи у молодіжних організаціях. Під закликом «Вчишся, вчишся, а думаєш, що можеш гори звернути? Тоді ця подія саме для тебе! Молодіжні організації Києва чекають на позитивних та активних!» з 20 лютого по 9 березня тривала акція «Ярмарок молодіжних організацій» у межах українських університетів.
5 березня 2011
Представниця ЄМП-Україна - віце-президент Національної сесії 2011 у Бельгії
Як і інші національні комітети ЄМП, ЄМП-Бельгія проводить національний відбір щороку. Цього року така сесія відбулася з 1 по 4 березня. Великою честю для ЄМП-Україна стало те, що Крістіна Челмакіна, член Правління нашої організації, була віце-президентом сесії.
1 березня 2011
Перший міжнародний тренінг з менеджменту сесій у Парижі
Перший міжнародний тренінг з менеджменту сесій відбувся у Парижі з 24 по 27 лютого 2011 року. Два члени ЄМП-Україна, Олександра Гіпш та Дмитро Грама, взяли участь у цій події.
22 лютого 2011
3тя Національна сесія ЄМП-Угорщини: українці – в команді модераторів
З 17 по 20 лютого 2011 року відбулася Національна сесія Європейського молодіжного парламенту Угорщини. Цього року ця визначна подія відбулася у місті Печ, яке є найбільшим містом у Задунайському регіоні і на південному заході країни.
17 лютого 2011
Міні-сесія у Кривому Розі
17 лютого 2011 року у Кривому Розі на базі КЗШ № 68 відбулася перша міні-сесія Європейського молодіжного парламенту серед школярів. У ній прийняли участь близько 90 делегатів з усього міста. Темою сесії було визначено дуже актуальне питання «Діалог між культурами – шлях до розширення Європейського Союзу».
8 лютого 2011
Пункт призначення невідомий? Члени ЄМП-Україна – на 7й Національній сесії ЄМП-Швеція!
З 3 по 7 лютого 2011 року у Стокгольмі відбулася триденна Національна сесія Європейського молодіжного парламенту у Швеції. На цю сесію з'їхалися делегації шкіл з усієї країни від Мальмо до Уппсали, а також модератори та журналісти з усієї Європи, аби поділитися духом ЄМП з молодими шведами.
6 лютого 2011
II регіональна міні-сесія у Вільнюсі (5-6 лютого 2011 р.)
Досі прохолодний та засніжений, але надзвичайно заворожуючий та древній, Вільнюс став домом для більш ніж шестидесяти ЄМПішників з Білорусі, Литви, України, Польщі та Німеччини.
Фотогалерея »
Создание сайта - Wizardry

Partner links: