This version of the page http://www.pg.com.ua/action_pampers_unicef.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-19. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Новини компанії / В Україні вперше стартує глобальна акція, покликана врятувати життя матерів та немовлят від смертельної хвороби




P&G Україна  
Basic info in English



Інформація про продукцію



Сайти марок


Знайти на сайті




Новини

В Україні вперше стартує глобальна акція, покликана врятувати життя матерів та немовлят від смертельної хвороби

Дитячий фонд Організації Об'єднаних Націй (UNICEF) та Pampers об'єдналися, щоб врятувати мам та малюків від правця.

Київ, 26 вересня 2008 року

Українські споживачі вперше мають можливість взяти участь у глобальному світовому проекті, покликаному подолати таку смертельну хворобу, як правець (рос. столбняк).

Починаючи з жовтня 2008 року в Україні стартує спільна акція Дитячого фонду Організації Об'єднаних Націй (UNICEF) та Pampers "1 упаковка = 1 вакцина". Частина коштів, виручених від продажу продукції Pampers®, піде на придбання вакцин для щеплення від правця для матерів і немовлят із деяких найбідніших країн світу.

При продажу кожної упаковки Pampers® з логотипом "1 упаковка = 1 вакцина" буде закуповуватись одна вакцина для щеплення дітей та жінок від цієї смертельної хвороби.

Більшість людей в Україні мають щеплення від правця і, таким чином, є захищеними від хвороби. Проте у світі є мільйони мам і малюків, які не отримали такого щеплення, тому щороку близько 30 000 жінок та 140 000 дітей помирають від правцю.

Сьогодні кожних 3 хвилини через правець у світі помирає дитина. Понад 95% немовлят, що інфіковані правцем і не мають належного лікування, помирають.

При тому, що, насправді, вистачає недорогого щеплення - і ці діти будуть жити.

"Взяти учать у акції нескладно - просто робіть те, що завжди робите, - говорить Ніна Немазана, представник ТМ Pampers. - Від вартості кожної придбаної Вами упаковки підгузників або серветок Pampers з логотипом UNICEF автоматично буде відраховано кошти на придбання однієї протиправцевої вакцини. Це допоможе врятувати маленьких дітей з бідних країн від смертельної хвороби".

"Це справжня трагедія, що так багато дітей та жінок помирають від правця, при тому, що це можна легко та без зайвих витрат попередити, - говорить Джеремі Хартлі, голова представництва UNICEF в Україні. - Партнерство між UNICEF і Pampers® робить величезний внесок у викорінення правця і приділяє основну увагу країнам, які найбільш постраждали від цього захворювання. За останні два роки мами зі всього світу, UNICEF і Pampers® вже пожертвували близько 50 мільйонів вакцин. Завдяки вакцинації врятовані життя мам і їх малят у 17 країнах Африки".

Нещодавня поїздка до Демократичної Республіки Конго, в якій взяли участь представники Pampers® та журналісти з України, дозволила на власні очі побачити вакцинацію у дії. Під час поїздок по країні учасники побачили, як проводиться вакцинація дітей та жінок і переконалися у перевагах вакцинації.

Учасники поїздки українські фотографи Олександр Нестеренко та Ігор Березовчук відзняли фотоекспозицію "Дай їм шанс жити", присвячену дітям Демократичної Республіки Конго.

У найближчі три роки Pampers® планує передати ще 200 мільйонів вакцин для країн, що розвиваються. З їхньою допомогою до 2012 року Дитячий фонд Організації Об'єднаних Націй (UNICEF) і Всесвітня Організація Охорони Здоров'я (ВООЗ) сподіваються на повне викорінення смертності матерів та немовлят від правця ще в 47 країнах.

Подробиці на www.pampers.ua

За додатковою інформацією звертатися:
8 (044) 490 09 78 Ніна Немазана


Нагору  |  До списку всіх новин


© 2010 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту