This version of the page http://www.foxtrot.ua/Article.aspx?AreaID=78 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-19. The original page over time could change.
Фокстрот
 
  eng рус укр  
Про нас/Хто ми

Хто ми


    Група компаній «ФОКСТРОТ» — одна з найбільших комерційних структур України, що стабільно працює в економічному просторі країни й активно впливає на розвиток громадянського суспільства в державі.

    Група компаній «ФОКСТРОТ» — це розгалужена по всій Україні мережа сучасних магазинів та центрів сервісного обслуговування, де працює близько 9 тисяч чоловік.

    ГК «ФОКСТРОТ» представлена торговими марками: «Фокстрот. Техніка для дому», «Фокстрот. Цифрова техніка», «FoxMart», «Техношара», «Секунда» та «Montres». Оптимальна система управління, потужний інвестиційний ресурс, ефективна координація та кооперація дій, проведення спільних маркетингових заходів забезпечують високий авторитет торгової марки та стабільний розвиток холдингу. Як результат — довіра найвідоміших світових корпорацій, міцні партнерські стосунки з діловими колами в усіх регіонах України.

З 2008 року до складу Групи «ФОКСТРОТ» входить компанія DEPOT Development Group, яка займається управлінням нерухомістю. У цьому ж році задекларовано створення управляючої компанії Групи "ФОКСТРОТ" з метою підвищення ефективності інвестицій в бізнес-проекти Групи "ФОКСТРОТ" і надання ним сервісних послуг.
 

Склад ГК «ФОКСТРОТ»
 
 












«Тук-тук» – здорового серця стук!
Торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому» подарувала комфорт пацієнтам відомого на весь світ медичного Центру кардіології у Києві
11.08.2011
Черговий Міжнародний аудит пройдено успішно
Група компаній «ФОКСТРОТ» отримала аудиторський звіт за 2010-11 фінансовий рік без застережень.
26.07.2011
До Дня торгівлі нагороджено кращих рітейлерів країни
26 липня з нагоди професійного свята Дня працівників торгівлі відбулася урочиста церемонія вітання передовиків цієї галузі економіки.



Новини Вакансії УК ГКФ Прес-релізи Зворотній зв'язок Анонси Акції