This version of the page http://www.fg.org.ua/ua/Bank_viplati_nash.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-19. The original page over time could change.
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб
 Виплати » Банки по яких Фонд здійснював виплати » АТ "Наш Банк"

 

 

Інформація про виплати гарантованих сум відшкодування вкладникам банку.

....................................................................................

АТ "Наш Банк"

   Постановою Правління Національного банку України за № 505 від 20.11. 2003 року було  прийнято  рішення про  відкликання банківської ліцензії та ліквідацію  з  20 листопада 2003 року  Акціонерного товариства  „Наш банк” (м. Запоріжжя).
У зв’язку з цим, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб здійснював виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам зазначеного банку.
Відповідно до чинного законодавства строк позовної давності по зверненнях до Фонду за отриманням відшкодування становить три роки з дня настання недоступності вкладів.
   За три роки виплат відшкодування отримали 4245 вкладників, що складає 77,1% від загального числа осіб, які мали право на відшкодування за вкладами. Отримана вкладниками сума складає 27,5 млн. грн. або 98,7%  від загальної суми  відшкодування за вкладами.
Те, що за отриманням відшкодування не звернулися частина вкладників, пояснюється замалими розмірами їх вкладів. Із числа осіб, які не звернулися за отриманням відшкодування, – 1000 вкладників належали суми від 1 до 10 грн.
   Виплата гарантованої суми відшкодування вкладникам Акціонерного товариства  „Наш  банк” Фондом завершена.

            Довідки у Фонді за телефонами: (044) 495-24-12, 495-24-16.
            “Гаряча” телефонна лінія Фонду: (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів)

....................................................................................

 

 

 

 

 

 

www.fg.gov.ua