This version of the page http://vilne.org.ua/index.php?limitstart=4104 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-18. The original page over time could change.
Вільне життя

РУБРИКИ

ДЛЯ ЖІНОК І ПРО ЖІНОК

АРХІВ НОМЕРІВ

АДРЕСИ ВІДПОЧИНКУ

Святкуватимемо на повну. Анонс заходів на 19-28 серпня...

 

Loading...
Дільничні прийдуть до кожного | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:26

Коротко

Однією з форм ділового співробітництва міліції з населенням уже традиційно стали масштабні оперативно-профілактичні заходи, під час яких міліціонери проводять подворові обходи та відвідують помешкання громадян. Операція «Візит» — саме таку робочу назву має профілактичний захід, який триватиме до кінця червня. Під час такого обходу дільничні вручатимуть свої візитки, щоб люди знали, до кого можна звернутися в тій чи іншій ситуації, та надаватимуть практичні поради, як, наприклад, вберегти помешкання від крадіжки майна чи як не стати жертвою грабіжника.

Детальніше... Додати коментар
 
З Тернополя — у Київ | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:25

Фотоінформація

В установах кримінально-виконавчої служби області за ініціативи синодального відділу Української православної церкви проводились конкурси з декоративно-прикладного мистецтва серед засуджених. Кращі роботи вибороли право експонуватися на виставці «Пасха, Господня Пасха!» Тиждень в управлінні державного департаменту виконання покарань в області й працювала святкова виставка. Милували око майстерністю художні полотна на релігійну тематику, ікони, філігранно вирізьблені з дерева символи християнства, барвисті вишивки великодніх серветок, пасхальні яйця «під Фаберже». А віднедавна з Тернополя експонати поїхали до столиці, на виставку в держдепартаменті.

Детальніше... Додати коментар
 
Криза і доходи. Хто кого? | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:23

Прес-конференція

Загальна сума задекларованих громадянами-мешканцями Тернопілля доходів — понад 210 млн. грн. Торік вона становила майже 197 млн. грн. 74 підприємці, які подали декларації, вказали доходи понад мільйон грн. (у 2009 році — 72).

Завершилася кампанія декларування наших доходів, отриманих у 2009 році. Податківці підбивають підсумки.

Детальніше... Додати коментар
 
Людська втрата не має національності | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:21

Не останній солдат

Наша планета, наче бажаючи запам’ятати кожну епоху, залишала в землі згадку про різні покоління. Найбагатшими, на жаль, виявляються її «спогади» на кладовищах, де час від часу назовні виринає щось забуте або й не знане сучасниками.

Детальніше... Додати коментар
 
Його найдорожча медаль | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:15

Як це було

«Весна 44-го вкарбувалася в історію міста запеклими боями. Німецьке командування приділяє особливу увагу обороні Тернополя, за яким 10 березня закріпило статус «фортеці». Особисто А. Гітлер вимагає від її коменданта «утримувати Тернопіль до останнього солдата» (радіотелеграма ставки Головнокомандувача від 10.03.44).

Детальніше... Додати коментар
 
Маленький Сталінград | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:11

Як це було

Битву за Тернопіль навесні 1944-го за жорстокістю і кількістю жертв називали другим Сталінградом. Радянські автори писали, що в обласному центрі розташовувався шістнадцятитисячний німецький військовий гарнізон. Довкола міста були розбудовані оборонні укріплення, а саме воно буквально перетворилося на фортецю. Ця інформація перебільшена.

Детальніше... Коментарі (3)
 
Добрі друзі — поштарі | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:07

Подякуй, газето!

Хоч недавно Леся Качан працює листоношею на пошті в Олієві, але вже завоювала авторитет сільчан. Крім того, що приносить листи, газети, пенсії, ще й приймає від людей по домівках оплату за електрику, газ, щоби вони не відривалися від справ і не йшли на пошту. Стареньким людям заадресує конверти, принесе необхідні продукти, миючі засоби.

Детальніше... Додати коментар
 
«З Богом у серці, по совісті, по закону» | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:07

Нотатки з приводу

Саме з такими побажаннями виступив минулої середи, 14 квітня, перед особовим складом управління автоінспекції керівник обласного УМВС генерал-лейтенант міліції Василь Поліщук. Приводом для зібрання став день утворення служби ДАІ. Начальник УМВС насамперед наголосив на основних принципах роботи: партнерські взаємини з учасниками дорожнього руху, дисципліна, законність, професійність. Це те, чого має дотримуватися кожен співробітник автоінспекції.

Детальніше... Додати коментар
 
Іван Панцьо знову очолив КРУ | Друк |
П'ятниця, 16 квітня 2010 09:02

Новини

Учора, 15 квітня, перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Фліссак представив нового начальника контрольно-ревізійного управління в Тернопільській області. Ним став добре знаний громадськості краю господарник і політик, помічник голови Комітету ВР України з питань фінансової і банківської сфери М. Я. Азарова Іван Панцьо, який уже працював на цій посаді у 2007 році.

Детальніше... Коментарі (1)
 
Посеред тижня теж грали | Друк |
Четвер, 15 квітня 2010 19:13

Український футбол — Прем’єр-ліга

Цього тижня в елітних колективів вітчизняного футболу особливо напружений графік. Позавчора і вчора були зіграні матчі 25 туру, а вже в неділю, 18 квітня, і в понеділок команди знову вийдуть на поле.

У зв’язку з технологією випуску газети не встигнемо вам повідомити всі результати 25 туру. В час, коли проводилися шість четвергових поєдинків, ваша добра порадниця вже друкувалася. Зате про два середові можемо обмінятися думками.

Детальніше... Додати коментар
 
Глевкий млинець | Друк |
Четвер, 15 квітня 2010 19:12

Український футбол — Перша ліга

Новий головний тренер тернопільської «Ниви» Едуард Павлов, звісно, не сумнівався, що після кількох днів роботи зі своїми новими підлеглими зможе докорінно перебудувати гру команди. Перший під його керівництвом виїзний поєдинок зайвий раз підтвердив: роботи — непочатий край. У Макарові на Київщині, де наші земляки минулого вівторка у матчі 23 туру помірялися силами з білоцерківським «Арсеналом», господарі, як ми вже повідомляли в попередньому номері газети, забили у ворота Олександра Ільющенкова чотири «сухі» м’ячі.

Детальніше... Додати коментар
 
Тренер — чемпіон, а учень до перемог готовий | Друк |
Четвер, 15 квітня 2010 19:12

Гирі

З хорошим настроєм повернулися з білоруського Бобруйська майстер спорту міжнародного класу Петро Багрій та його вихованець, учень Збаразького ПТУ №25 Микола Герас.

Детальніше... Додати коментар
 

ПОШУК ПО САЙТУ

ВХІД / РЕЄСТРАЦІЯ

(Реєстрація тільки для передплатників електронної газети. Детальніше)

Відеоогляд за 17 серпня

«ДОМАШНЯ ГАЗЕТА» №32

ж. «ТЕРНОПІЛЬ»

ДЛЯ КОЛЕКЦІОНЕРІВ

Магазин антикваріату
Телефон: +38 (0352) 23-59-55 Бульвар Шевченка, 25, м. Тернопіль.

ПОГОДА



«Вільне життя плюс», 2009-2011.