This version of the page http://it.west-media.net/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-18. The original page over time could change.
IT.west-media.net

Домашнім інтернетом користується 26% українців

За рік інтернет-аудиторія Україні зросла на 45%.

Протягом року з четвертого кварталу 2009 року за четвертий квартал 2010 року кількість українців, що мають доступ до інтернету будинку, збільшилося на 45%. Наприкінці позаминулого року лише 18% українців були підключені до інтернету будинку, але протягом року їх частка збільшилася до 26%. Про це йдеться в звіті дослідницької компанії GfK Ukraine. читати далі »

Mail.Ru Group запустила автоматизовану систему продажу реклами

Mail.Ru Group оголосила про запуск в соціальній мережі Мій світ автоматизованої системи продажів реклами – Объявления@Mail.Ru. Тепер користувачі зможуть в онлайн-режимі самостійно проводити рекламні кампанії в Моїм Світі. читати далі »

Вперше у Львові відбудеться вечірка користувачів мережі Facebook

У Львові відбудеться вечірка користувачів соціальної мережі Facebook Party Lviv. Така акція у місті проводиться вперше. Відтак, вечірка розпочнеться 25 березня о 18.00 год. у готелі “Дністер”.

У програмі вечірки передбачено дружнє спілкування, стильна музика, конкурси, аукціони, Speed Dating. Для гостей також заплановані спеціальні подарунки від Facebook. читати далі »

Яндекс – краща інноваційна компанія Росії

Яндекс очолив рейтинг найбільш інноваційних компаній Росії, опублікований американським бізнес-виданням Fast Company. Як ми вже повідомляли раніше, це ж видання присвоїло  пошукачеві 26-е місце в рейтингу інноваційних компаній світу. читати далі »

Twitter запустять російською мовою

Адміністрація сервісу мікроблогів Twitter планує цього року перевести інтерфейс сервісу на російську, турецьку, португальську і індонезійську мови.

З цією метою керівництво сервісу відкрило сайт Translation Center (Центр перекладів) і блог @translator. читати далі »

Samsung випустил ноутбук з прозорим екраном

Південнокорейська компанія Samsung Electronics представила прототип 14-дюймового ноутбука, оснащеного прозорою рідкокристалічною панеллю.

Розширення дисплея новинки становить 1680 х 1080 пікселів. Як підсвічування використовуються чотири світлодіодних блоки, а також зовнішнє джерело світла. Панель виконана на основі технології вертикального вирівнювання (VA), а її коефіцієнт прозорості становить 14-15%. читати далі »

ВКонтакте оновив функціонал

Соціальна мережа Вконтакте дозволила користувачам додавати в «Мої нотатки» фотографії, аудіо і відео.

Крім можливості додавання медіа в оновлених «нотатках» є різноманітне форматування тексту, додавання таблиць, гіперпосилань і символів. Крім того, кожну із заміток можна відзначати кнопкою «Мені подобається». читати далі »

Укртелеком продали за 10,5 млрд грн.

Фонд державного майна України продав 92,79% акцій Укртелекому за 10,575 млрд гривень.

Покупцем, як і очікувалось, стала компанія «ЕСУ», яка є дочірньою компанією австрійського консорціуму EPIC. В лютому «ЕСУ» офіційно погодилася придбати Укртелеком за 10,575 млрд грн — ціну, яка була встановлена після експертної оцінки. Оцінку довелося проводити через те, що «ЕСУ» стала єдиним кандидатом на купівлю Укртелекому. читати далі »

Google дозволив самостійно блокувати сайти

Google додав в своїй пошуковій системі можливість забороняти видачу окремих сайтів за бажанням користувача. читати далі »

Apple – найдорожча ІТ компанія

Минулого тижня різке зростання акцій Apple зробив каліфорнійську компанію другий за величиною в світі і підтвердив статус першої серед IT.

Вартість акцій Apple, що перевищила позначку в $ 290 за одиницю, збільшила її капіталізацію до рівня $ 267,5 млрд. Це дозволило комп’ютерній компанії потіснити з другої позиції PetroChina з її капіталізацією $ 265,5 млрд. читати далі »

Next »

Останні новини

  • Домашнім інтернетом користується 26% українців
  • Mail.Ru Group запустила автоматизовану систему продажу реклами
  • Вперше у Львові відбудеться вечірка користувачів мережі Facebook
  • Яндекс – краща інноваційна компанія Росії
  • Twitter запустять російською мовою
  • Samsung випустил ноутбук з прозорим екраном
  • ВКонтакте оновив функціонал
  • Укртелеком продали за 10,5 млрд грн.
  • Google дозволив самостійно блокувати сайти
  • Apple – найдорожча ІТ компанія

Теґи

.tel Apple Bigmir BlackBerry Facebook Fast Company Flicker.com Flickr Google Google Android Google Buzz iPad iPhone 4 iPhone 4G Livejournal.com Samsung Samsung Electronics Twitter twitter.com Yahoo! ВКонтакте Стів Джобс Україна Укртелеком Яндекс веб домен доменна зона зв'язок капіталізація користування інтернетом в Україні купити мобільні пристрої новинки ноутбук пошук продаж рейтинг семінар соціальні мережі статистика уанет фотохостинг ціна на iPhone 4G інтернет

Реклама