This version of the page http://www.yuris.com.ua/intel.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-17. The original page over time could change.
yuris.com.ua :: Головна Головна
Українська   Русский   English

Головна

Ми раді вітати Вас на сайті Правничої фірми «ЮРІС»

Історія становлення Правничої фірми «ЮРІС» розпочалась з 1993 року, коли в умовах складного законодавчого, політичного, економічного та правового середовища України ми розпочали приватну юридичну практику одними з перших в Україні.

Основними цінностями Правничої фірми є професійне та своєчасне юридичне обслуговування клієнтів, високий професійний рівень виконання юридичних послуг, конфіденційність договірних відносин та доступні ціни. На наше переконання знання законів полягає не в тому, щоб пам’ятати їх слова, а в тому, щоб розуміти їх зміст. Правнича фірма «ЮРІС» обрала для себе саме таку філософію.

В своїй діяльності наша компанія поєднує традиції та досвід партнерів, практика роботи яких нараховує десятиліття, із запалом, ентузіазмом, професійністю та виправданою амбітністю молоді. Розмаїття людських та технічних ресурсів, багатогранність знань і досвіду наших спеціалістів надають впевненості нашим клієнтам щодо успішної реалізації їх планів та проектів, а також гарантованості та захищеності їх законних прав і ділових інтересів.

Для нас є важливим підтримка і розвиток стабільних відносини з клієнтами, працюючи з якими ми орієнтуємося на вибудовування довгострокових партнерських відносин.

Ми працюємо впевнено тому, що працюємо професійно.

Ми зробимо все, щоб Ви досягли успіху.