This version of the page http://val.ua/register/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-17. The original page over time could change.
Регістрація - Вал.ua
  • Увійти

Останнє оновлення: 14:04 середа, 17 вересня

Високий Вал

РЕЄСТРАЦІЯ

 @val.ua
  Ваш логін має бути довжиною від 3 до 30 символів, складатися з латинських літер, цифр, знаків підкреслення ("_"), крапки (".") або мінус ("-"). Ім'я не може починатися із символів мінус ("-"), крапка (".") або знака підкреслення ("_").
  Мінімальна довжина пароля - 8 символів. Пароль не повинен містити кириличних символів. Не вибирайте занадто простий пароль, його можуть легко підібрати й скористатися Вашою поштовою скринькою.
Відповідь на контрольне запитання та додатковий email полегшує відновлення Вашого пароля і/або вашого ID у випадку його втрати.
У іншому випадку відновлення пароля є неможливим
 


 

Поради до реєстрації

Реєстрація на «Високому Валі» дозволяє отримати єдиний логін і пароль для всіх сервісів сайту. Надалі Вам буде не потрібно заповнювати додаткові поля, щоб залишати свої коментарі під публікаціями сайту. Логін і пароль, отримані під час реєстрації, Ви можете використовувати для керування своїми оголошеннями, блогами та повідомленнями на форумі. Зареєструвавши скриньку val.ua, Ви отримуєте необмежену поштову скриньку без спаму і вірусів, з багатьма перевагами, можливостями пошуку і чатом безпосередньо у поштовій консолі.

Вибираючи собі пароль, не використовуйте дату свого народження або своє ім'я, тому що це найпростіший спосіб для зловмисника одержати доступ до Вашої скриньки.

Заповнюйте правильно всі поля, особливо дату народження, країну проживання і секретне запитання. Ці дані допоможуть Вам відновити доступ до скриньки, якщо Ви випадково забудете свій пароль.

Після закінчення роботи з поштою не забудьте натиснути на "вихід". Це необхідно зробити для завершення сесії, якою може скористатися зловмисник, якщо зможе її перехопити.

Щоб не одержувати багато непотрібної кореспонденції (СПАМ), не залишайте свою e-mail адресу на різних сайтах. Ці сайти можуть скануватися спамерами і Ваша адреса потім потрапить у бази даних, за якими розсилається СПАМ. Відписатися від нього практично неможливо.

На нашому порталі поле e-mail захищене від такого сканування, тому в ньому можна вказувати свою адресу.

Зареєструвавши безкоштовну поштову скриньку на val.ua, Ви отримуєте наступні переваги:

  • ОБСЯГ ПОШТОВОЇ СКРИНЬКИ БІЛЬШЕ 10236.643 МЕГАБАЙТ, що дозволяє зберігати всі листи.
  • БЕЗКОШТОВНА ПОШТА - реєстрація, активація сервісів не вимагає оплати.
  • МОБІЛЬНА ПОШТА. WAP-ДОСТУП - доступ до поштового сервісу для мобільних пристроїв.
  • АДРЕСНА КНИГА - дозволяє імпортувати адреси; додавати/редагувати/видаляти адреси;
  • ЛАНЦЮЖКИ ПОВІДОМЛЕНЬ - повідомлення формуються у ланцюжки, що дозволяє простежити листування з адресатами.
  • ПЕРЕВІРКА НА ВІРУСИ - постійні оновлення.
  • ФІЛЬТРИ - можна створювати до 20 фільтрів, які дозволяють керувати потоком вхідних повідомлень.
  • ВЕБ-ДОБІРКИ- для перегляду новин, блогів і т.д. по каналах RSS / Atom
  • АВТОВІДПОВІДАЧ - користувач може налаштувати автоматичну відповідь на всі вхідні повідомлення.
  • ПОВІДОМЛЕННЯ - форматування тексту; правопис; розмір одного повідомлення до 10 Мб;
  • ПОШУК ПОШТОЮ - можна використовувати розширений пошук з фільтрами, є пошук за адресною книгою