This version of the page http://www.oschadnybank.com/ua/network/kiev.html.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-15. The original page over time could change.
Ощадний Банк України / Мережа установ
укр

Мапа регіональних управлінь
   
Звітність
(укр / eng)
   
Мапа сайту
12.08.2011
Приріст строкових депозитів фізичних осіб у Головному управлінні по м. Києву та Київській області Ощадбанку досяг 1 млрд. грн.
10.08.2011
Ощадбанк інформує про стан виплат вкладникам Родовід Банку
10.08.2011
Ощадбанк продовжує оновлювати парк інкасаційних броньованих автомобілів

Всі новини >>>
Головне управління по м. Києву та Київській області

Головне управління по м. Києву та Київській області АТ „Ощадбанк” є одним із провідних у системі банку за основними показниками діяльності, розгалуженістю філійної мережі, клієнтською базою.

Установи Головного управління по м. Києву та Київській області надають повний спектр банківських послуг як фізичним, так і юридичним особам.

Цьому сприяє розгалуженість мережі ощадбанківських установ регіону, яка охоплює 595 установ, у тому числі 263  в сільській місцевості. Таким чином, жителі найвіддаленіших населених пунктів Київської області мають можливість отримати сучасні банківські послуги  в установах АТ „Ощадбанк”.

Пріоритетом діяльності установ АТ „Ощадбанк” у цілому, і Головного управління по м. Києву та Київській області зокрема, є  робота з населенням. Керуючись цим принципом, банк цінує всіх своїх клієнтів, намагається постійно підвищувати рівень їх обслуговування, захищає інтереси кожного з них. Слоган “Ощадбанк завжди поруч” для менеджменту банку  був і залишається  актуальним.

Найбільш поширеною послугою банку є залучення тимчасово вільних коштів населення на депозитні рахунки. Банк пропонує широкий спектр депозитних програм для всіх вікових категорій громадян, від дітей до пенсіонерів. Наші клієнти мають можливість відкрити в установах банку  9 видів депозитних рахунків як у національній, так і  іноземній валюті. Найголовнішим для наших клієнтів є те, лише в Ощадбанку збереження і повернення вкладів громадян гарантуються державою.

Головне управління по м. Києву та Київській області АТ “Ощадбанк” тривалий час і на дуже вигідних умовах кредитує населення і реальний сектор економіки. Найбільш популярними серед населення Київщини є такі кредити: іпотечні (на будівництво та придбання житла, в тому числі того, що будується), на споживчі цілі (забезпечені іпотекою або під поруку фізичних осіб-клієнтів Банку), на придбання автомобілів. Крім того, відбувається збільшення обсягу операцій з кредитування шляхом емісії банківських платіжних карток, за якими встановлюється ліміт кредиту для осіб, що отримують через банк заробітну плату та пенсію. У 2010 році розпочата співпраця з Державною спеціалізованою фінансовою установою „Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву” щодо кредитування за програмою «Доступне житло».

Станом  на 1 січня 2011 року сума наданих установами Головного управління по м. Києву та Київській області кредитів клієнтам - фізичним особам  склала понад  595   млн. гривень.

Головне управління по м. Києву та Київській області АТ  «Ощадбанк» надає повний спектр послуг з розрахунково-касового обслуговування для юридичних осіб, у т.ч. відкриття та ведення поточних рахунків, здійснення платежів у національній та іноземних валютах, пропонує клієнтам скористатися системою "Клієнт-Банк".

Головне управління по м. Києву та Київській області АТ "Ощадбанк"  надає клієнтам та іншим банкам послуги з перевезення цінностей та інкасації коштів на підставі ліцензії НБУ на операцію “Перевезення валютних цінностей та інкасація коштів“.

Для забезпечення схоронності цінностей та коштів, що перевозяться службою інкасації, банком використовуються власна вогнепальна зброя та броньовані спецавтомобілі.

Банк несе повну матеріальну відповідальність за ввірені клієнтами цінності під час їх інкасації та перевезення.

АТ “Ощадбанк” був і залишається соціально спрямованим, тому одним із пріоритетів діяльності Головного управління по м. Києву та Київській області та його установ залишається робота з населенням,  забезпечення його якісного та оперативного обслуговування.

Copyrights (c) 2006 ВАТ "Ощадбанк"
Розроблено в Finport Technologies Inc.