This version of the page http://guc.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-15. The original page over time could change.
Гадяцьке училище культури ім. І. П. Котляревського, Гадяч, Полтавська обл., Фахові перспективи випускника Гадяцького училища культури ім. І. П. Котляревського, «Видовищно-театралізовані заходи» , «Народне пісенне мистецтво» Фахові перспективи випускника Гадяцького училища культури ім. І. П. Котляревського, «Видовищно-театралізовані заходи» , «Народне пісенне мистецтво» «Народне інструментальне мистецтво» Баян (акордеон), «Народне інструментальне мистецтво», (духові інструмен
Новини училища
  Вступна кампанія на завершальному етапі
  Вступна кампанія - у розпалі!
  Наше свято - для всіх!
Всі новини 

Курси підвищення кваліфікаціїї

З нового 2010 – 2011 навчального року на базі Гадяцького училища культури ім. І.П.Котляревського розпочав свою діяльність структурний підрозділ навчального закладу – відділення підвищення кваліфікації працівників культури Полтавщини.

далі


Студентам

Сторінка СтудРади


 

Гадяцьке училище культури ім. І.П.Котляревського сьогодні – один із центрів національної культури і духовності Полтавщини. За багаторічну історію училище не раз змінювало назву, зміст навчального процесу. Згідно Болонської угоди українська освіта сьогодні активно модернізується, і педагогічний колектив училища - а це вже третє покоління викладачів - не стоїть осторонь цього процесу, працює над оновленням змісту й форм теоретичного і практичного навчання студентів.

Поза сумнівом, процес модернізації освіти у нашій країні буде продовжуватися, будуть змінюватися акценти у змісті й меті навчання. Та завжди незмінним завданням колективу були і залишаться збереження та розвиток української національної культури і мистецтва. Людський капітал давно став основним національним багатством найрозвинутіших країн світу. Формування професіонала, але при цьому й громадянина, патріота, підготовка до діяльності в ринкових умовах, до життя у громадянському суспільстві – ось що важливо сьогодні у формуванні фахівця. Добре розуміючи, що самі собою до студентів не прийдуть ні національна свідомість, ні самоповага, ні громадянська відповідальність, педагогічний колектив шукає такі форми виховної роботи, які б допомогли їм, сповідуючи загальнолюдські цінності, шанувати і примножувати українську культуру, українську духовність, сповідувати національні пріоритети мистецтва і культури.

Сьогодні ми свідомо і послідовно працюємо над створенням позитивного іміджу училища. В умовах нових суспільних відносин, в умовах віддалення Гадяча від обласного центру ми мусимо це робити. Переконані, що в училищі культури повинно бути так гарно, як ніде, а тому поступово осучаснюємо оформлення аудиторій, корпусів, гуртожитку, території.

На щастя, ми пережили часи занепаду закладів культури і мистецтва. Вже кілька років поспіль в повному обсязі отримуємо замовлення на працевлаштування наших випускників. Це дає нам підстави з оптимізмом дивитися у майбутнє.

Директор училища Насменчук А.М.



 
Контакти

Телефонуйте:

+38 (05354) 2-16-50

+38 (05354) 2-34-37

email: gadyachkultura@gmail.com

gadyach_kultura@ukr.net

facebook


Є запитання?

Ваше і'мя

Ваш E-mail
Текст

Головна сторінка | Училище | Абітурієнту | Творчість | Спеціальності | Медіатека | Конкурси

© 2009—2011 Гадяцьке училище культури
Навчання за спеціальностями «Видовищно-театралізовані заходи» , «Народне пісенне мистецтво» «Народне інструментальне мистецтво» Баян (акордеон), «Народне інструментальне мистецтво», (духові інструменти) «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Бібліотечна справа», «Народна хореографія».
Дизайн, хостинг і підтримка сайту — «Укрінтернет»