This version of the page http://www.un.org.ua/ua/main/disclaimer-statement (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-14. The original page over time could change.
Веб-сторінка офіційного сайту Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні 2007. Усі права застережені - Представництво ООН в Україні
 
Головна
Глобальний сайт ООН | Тендери | Вакансії | Контакти
  • English

ПРООН

Програма розвитку ООН 

 ЮНІСЕФ

Дитячий фонд ООН

УВКБООН

Управління Верховного комісара ООН у справах біженців

ЮНФПА

Фонд Народонаселення ООН

ЮНЕЙДС

Об`єднана Програма ООН з ВІЛ/СНІДу

ВООЗ

Всесвітня організація охорони здоров`я

УНЗ ООН

Управління ООН з наркотиків та злочинності

МАГАТЕ 

Міжнародне агентство з атомної енергетики 

МОП

Міжнародна організація праці

MOM

Міжнародна організація з міграції

МФК

Міжнародна Фінансова Корпорація

МВФ

Міжнародна Валютний Фонд

СБ 

Світовий Банк
 

Веб-сторінка офіційного сайту Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні 2007. Усі права застережені

Ця веб-сторінка є офіційним сайтом Представництва Організації Об’єднаних Націй в Україні. Матеріали, що знаходяться на цій веб-сторінці не можуть бути відтворенні або використані з ціллю отримання прибутку, загалом чи частково, ні в якій формі, в електронному або технічному варіанті, в тому числі фотокопії, запис або використання будь-якої інформаційного сховища чи системи пошуку даних, виключаючи випадки зазначені в умовах договору користування сайтами Організації Об’єднаних Націй, без письмового дозволу від власника.

Представництво ООН в Україні не є відповідальним за зміст зовнішніх веб-сторінок, які можуть використовувати назву ООН. За запитами на дозвіл використання матеріалів та для отримання більш детальної інформації звертайтесь до інформаційного відділу Представництва Організація Об’єднаних Націй в Україні, 01021 Київ, Україна ( Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду ); Тел.: (+38) 044 253 9363.

 
© 1994-2010 Представництво ООН в Україні. Усі права застережені