Про агентство Діяльність Часті питання Митці вдячні Прес-центр

Пошук

Українське агентство з авторських та суміжних прав шукає авторів, чия авторська винагорода надійшла до УААСПу та не може бути виплачена через відсутність інформації про місцезнаходження авторів. Якщо Ви один з авторів, вказаних у списку, або знаєте координати авторів, яких шукає УААСП, просимо звернутися в Управління обліку авторів і розподілу авторської винагороди. Телефон: 8 (044) 235 56 03 e-mail: distribution@uacrr.kiev.ua

Митці вдячні

Українське агентство з авторських та суміжних права від імені авторів, чиї інтереси ми представляємо та захищаємо, хочемо подякувати користувачам, котрі сумлінно сплачують авторську винагороду, за підтримку українського мистецтва.

Сьогодні, згідно підрахункам експертів ринку авторського права, в Україні авторську винагороду сплачують приблизно 5-7% користувачів, які використовують у своїй діяльності твори авторів. Таким чином, значна більшість барів, ресторанів, телекомпаній, концертних організацій просто грабують авторів та порушують українське законодавство у сфері авторського права.

У цьому розділі ми будемо публікувати перелік найбільших користувачів (власне, можливості сайту для оприлюднення переліку усіх користувачів обмежені), котрі сумлінно сплачують роялті авторам, тим самим, сприяючи розвитку українського мистецтва.

Телеканали, радіокомпанії:

Музичний телеканал М1
Чорноморська телерадіокомпанія (Сімферополь)
Телерадіокомпанія Континент (Луганськ)
Телерадіокомпанія Ностальгія
Люкс Радіо
Радіо «Європа Плюс»
Авторадіо
Радіо Kiss FM
Радіо Hit FM
Радіо «Великий Луг» (Запоріжжя)
Радіо «Ретро FM»
Радіо One
Радіо Jam FM

Торгівельні та торгівельно-розважальні центри

Мережа торгівельних центрів МетроКеш енд Керрі
ЦУМ (Київ)
ТЦ "Городок" (Київ)
Україна (Київ)
Донецьк-Сіті (Донецьк)

Кафе, бари, ресторани, нічні клуби, дискотеки

Мережа ресторанів «Козирна карта»
Мережа кафе «Реприза»
ресторан Бірштадт (Київ)
ресторан Дакота (Київ)
Кафе "Шторм" (Хмельницький)
O'Cafe (Київ)
Нічний клуб Па-Ті-Па (Київ)

Зворотній зв`язок
Мапа сайту
Контакти
© CiM, 2008 - разработка, создание сайтов, создать сайт
Усі матеріали, розміщенні на сайті, є власністю Агентства. Сайт призначається тільки для власного та некомерційного використання. Передрук матеріалів сайту дозволяється тільки з використанням гіперссилки на Українське агентство з авторских та суміжних прав.