Про агентство Діяльність Часті питання Митці вдячні Прес-центр

Пошук
Правила розподілу ДП УААСП
Репертуар
Міжнародна співпраця
Юридичні справи
Авторам
Користувачам
Музичним видавцям
Закордонні партнери
Звіти

Діяльність

 

Діяльність ДП УААСП умовно можна розділити на 4 основні намрямки: облік авторів та їх творів; збір авторської винагороди та її розподіл; міжнародна співпраця; юридична діяльність. Кожне з цих напрямків веде відповідне управління.

 

Управління обліку авторів займається реєстрацією творів авторів (драматичних, музично-драматичних, літературних, музичних з текстом чи без тексту, хореографічних, образотворчих), укладає договори про управління правами автора на колективній основі, вираховує авторську винагороду для кожного автора з коштів, які надходять до ДП УААСП від користувачів авторських творів.

 

Управління зборів авторської винагороди займається укладанням ліцензійних договорів з різноманітними видами користувачів на правомірне використання всіх видів публічного виконання творів авторів та на відтворення цих творів авторів шляхом механічного, магнітного та інших видів запису. Управління має широкорозгалужену мережу регіональних представництв та інспекторів практично у всіх регіонів України.

 

Управління міжнародних зв’язків займається питанням налагодження співпраці з іноземними авторсько-правовими організаціями та міжнародними організаціями с сфері захисту прав інтелектуальної власності.  

Зворотній зв`язок
Мапа сайту
Контакти
© CiM, 2008 - разработка, создание сайтов, создать сайт
Усі матеріали, розміщенні на сайті, є власністю Агентства. Сайт призначається тільки для власного та некомерційного використання. Передрук матеріалів сайту дозволяється тільки з використанням гіперссилки на Українське агентство з авторских та суміжних прав.