This version of the page http://www.citylife.com.ua/index.php?id=22 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-14. The original page over time could change.
CITY LiFE - інформаційний журнал твого міста

 СІТІ ЛАЙФ iнформаційний журнал
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
ВСІ НОМЕРИ CITY LiFE
Реклама:
Генеральная уборка офиса. Стоимость уборки офисов. Уборка офисов.
N4(21) Квітень 2006     Тема номера: CITY PEOPLE
УЖЕ У ПРОДАЖУ
ТЕМА НОМЕРА
12 раундів з Віталієм Кличком

Сьогодні все частіше говорять про таке явище, як "Віталій Кличко". Самі розумієте: битися з ним на професійному рингу нікому вже не доведеться... А ось імпровізований ринг журналу "СITY LiFE" Віталій прийняв виклик. Дав уроки майстерності, підтвердивши імідж світської людини зі світовим ім`ям.

  Влодко Кауфман: «Для мене мистецтво - хвороба, якої важко позбутись»
CITY SOCIETY
Академік з Прикарпаття

Володимир Грабовецький — доктор історичних наук, професор, академік Академії Наук вищої школи України та заслужений діяч науки і техніки України. Віддавши науковій діяльності понад п’ятдесят років життя, він створив Прикарпатську історичну школу, завідує кафедрою історії в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника. Це єдина людина в Україні, яка носить титул почесного громадянина чотирьох міст (Коломиї, Галича, Калуша, Княгиніна) і чотирьох сіл (Печеніжина, Іванців, Уторопи, Грабівки). Гордо називає себе сином Прикарпаття. Цікаво, що в Печеніжині на Коломийщині створено музей Володимира Грабовецького.

  На крилах натхнення
CITY HISTORY
Слідами «Трьох білих Орлів»

…Темна кімната. Чорний стіл, на ньому — людський череп з лампадою… Поруч — відкрита домовина з кістками… Ритор, вбраний у білий шкіряний фартух, запитує про мету вступу до братства. Якщо ти твердо впевнений у своїх намірах, тобі зав’язують очі, приставляють до грудей шпагу і ведуть темними плутаними коридорами до дверей ложі… За столом, накритим чорною тканиною, сидять брати у білих фартухах та рукавицях… Загадкові слова… Магічні символи… Зловісні клятви… Масони…

CITY HISTORY
Серце старого Станіславова

Власне, перша назва найголовнішої магістралі міста — Тисменицька дорога. У 1730 році власник Станіславова Юзеф Потоцький наказав поставити при в’їзді до Тисмениці кам’яну статую Ісуса Христа на знак подяки за те, що припинилась епідемія чуми. Шкода, що після Другої світової війни цю статую знищили.

CITY FAMILY
Кельн

Маршрут мого «європейського галопу» пролягав через Польщу, Німеччину аж до країн Бенілюксу — Бельгії, Нідерландів (а для нашого вуха звичніше — Голландії) та Люксембургу, тож нових вражень, емоцій і переживань було «через край». Отже, поділитись є чим, а на запитання допитливого читача «Як там, де нас нема?» є що відповісти і що показати.

  Перлина Адріатики
CITY FAMILY
Чоловіче безпліддя

Нещодавно у продаж в аптеки Великобританії надійшов перший у світі загальнодоступний тест, здатний визначити ризик чоловіка захворіти на безпліддя. Розроблений дослідниками Бірмінгемського університету тест ставить діагноз з точністю до 95 відсотків. А сама його поява — свідчення, що проблема чоловічого безпліддя стає все більш актуальною. І не лише для постчорнобильської України, як схильний вважати пересічний співвітчизник, а для всього світу також. На цьому наголошує завідуючий клінічним відділенням львівського медичного центру репродуктології «Інтерсоно» Ігор Палига.

  Мама для 87 дітей
CITY FAMILY
Зелена кімната нашої душі

Тільки Природа віддає людині все безкоштовно, і потрібно вміти користуватись цим «подарунком» з великою любов’ю і особливою ніжністю, намагаючись не зашкодити, зберегти та примножити цей безцінний і життєво необхідний дар. Кожен із нас у своїй життєдіяльності щоденно зустрічається з Ландшафтом, Архітектурою, Дизайном — повсякденними атрибутами нашого існування. Власне, про цей зелений ЛАД в історичній ретроспективі, в нашому місті, у приватних садибах ми будемо вести розмову з Галиною Шевчук — директором проектної ландшафтної фірми «А.Д.К.-АСТРА», практикуючим ландшафтним архітектором, керівником ландшафтної школи.

CITY ART
Марія Корпанюк:«Життя для мене - це гра»

Марія Корпанюк — майстер живопису і кераміки, поетеса, ініціатор багатьох цікавих починань в Івано-Франківську. Вона — учасниця міжнародних і вітчизняних виставок та пленерів.

  Райські «Небелиці» Гурістюка
  У нас є все необхідне, аби духовно підкорити Європу
CITY ART
Парад Надій

У столичному Палаці спорту народжується світ фантазії, радості, насолоди красою й атлетизмом. Тут стартує XVI міжнародний традиційний рейтинговий турнір зі спортивного танцю «Парад надій-2006», KYIVMAYOR CUP-2006. Такі чарівні, елегантні дуети з України, Росії, Молдови, Білорусі, Вірменії, Ізраїлю, Греції та Азербайджану.

  Персонаж під знаком +
CITY LIBRARY
Василь Габор: «Жінки потребують любові»

Вони часом говорять, що, підготувавши книгу «Незнайома: Антологія української «жіночої» прози та есеїстики другої половини ХХ — початку ХХІ століття» на 600 сторінок (вийшла друком у львівській літературній агенції «Піраміда» у рамках авторського видавничого проекту «Приватна колекція»), вже знають про жінку все. Це письменник та літературознавець Василь Габор, приватний підприємець Олег Говда та генеральний директор «Піраміди» Василь Гутковський. Однак ні-ні та й спливе в пам’яті випадок, який трапився з одним із них, коли готували попередній том «Приватної колекції», присвячений вибраній українській прозі та есеїстиці того ж періоду загалом. І ще раз усвідомлять: вони знають, що про жінку знають не так уже й багато. І це буде правда.

2007
N(34)Червень
N(33)Травень
N(32)Квітень
N(31)Березень
N(30)Лютий
N(29)Січень
2006
N(28)Грудень
N(27)Листопад
N(26)Вересень
N(25)Серпень
N(24)Липень
N(23)Червень
N(22)Травень
N(21)Квітень
N(20)Березень
N(19)Лютий
N(18)Січень
2005
N(17)Грудень
N(16)Листопад
N(15)Жовтень
N(14)Вересень
N(13)Липень
N(12)Червень
N(11)Травень
N(10)Квітень
N(9)Березень
N(8)Лютий
2004
N(7)Грудень
N(6)Листопад
N(5)Жовтень
N(4)Вересень
N(3)Серпень
N(2)Липень
N(1)Червень


Реклама:


Луцьк, вул Рівненська 76а
+38(0332) 78-49-49

proseo@ukr.net
Про журнал Архів Рекламодавцям Передплата Представництва Контакт Форум Гороскоп
© ТОВ "КРЕАТИВ ПЛЮС".
Всі права на статті, ілюстрації, інші матеріали, а також художнє оформлення
належать редакції журналу "CITY LiFE"
Передрук та відтворення інформації допускається лише з письмового дозволу редакції


   
Реклама: