Технічна підтримка

684-900

  • Про компанію
  • Вакансії
  • Контактна інформація

Інструкція по створенню з'єднання PPPoE в операційній системі Microsoft Windows Millennium Edition

1. Для встановлення протоколу РРРоЕ в операційній системі Microsoft Windows Millennium Edition Вам потрібен буде дистрибутив протоколу РРРоЕ і дистрибутив Вашої операційної системи. Дистрибутив протоколу PPPoE можна закачати з FTP-сервера компанії Корус ИСП: http://ftp.UAR.ru/Drivers/pppoe/RASPPPOE_098B.ZIP, або з дискети, доданої до інструкції.

2. Розархівуйте дистрибутив протоколу PPPoЕ в будь-яку папку. У назві папки і шляху до неї не повинно бути пробілів та кириличних літер (наприклад, з папки C:\WINME\Рабочий стол\РРРоE встановити протокол неможна).

3. Натисніть кнопку «Пуск», виберіть пункт «Настройка» і відкрийте «Панель управления».

На панелі управління знайдете значок "Сеть" та клацніть по ньому двічі лівою кнопкой миші.

4. Переконайтеся в тому, що в системі встановлений компонент «Контроллер удаленного доступа». Якщо цей компонент не встановлений, закрийте це вікно і встановіть його.

Для встановлення компонента «Контроллер удаленного доступа» натисніть кнопку «Пуск», виберіть пункт «Настройка» і відкрийте «Панель управления».

На панелі управління знайдіть значок «Установка и удаление программ» та клацніть по ньому двічі лівою кнопкою миші.

Відкриється вікно «Свойства: Установка и удаление программ». Клацніть на вкладку «Установка Windows», виберіть компонент «Связь» і натисніть кнопку «Состав».

Поставте галочку біля компонента «Удаленный доступ к сети» і натисніть кнопку «ОК».

Знову з'явиться вікно «Свойства: Установка и удаление программ». Натисніть і в ньому кнопку «ОК». Після цього почнеться встановлення додаткових компонентів операційної системи. В процесі встановлення Вам може знадобитися дистрибутив Вашої операційної системи. Після встановлення компонентів система попросить Вас перезавантажити комп'ютер. Натисніть кнопку «Да».

5. Після встановлення «Контроллера удаленного доступа» натисніть кнопку «Пуск», виберіть пункт «Настройка», відкрийте «Панель управления», на панелі управління знайдіть значок «Сеть» і клацніть по ньому двічі лівою кнопкою миші.

6. Відкриється вікно «Сеть». Натисніть кнопку «Добавить…».

7. Відкриється вікно «Выбор типа компонента». Клацніть лівою кнопкою миші один раз на слові «Протокол». Натисніть кнопку «Добавить…».

8. Відкриється вікно «Выбор: Сетевой протокол». Натисніть кнопку «Установить с диска…».

9. З'явиться вікно «Установка с диска». Натисніть кнопку «Обзор…».

10. У вікні «Открытие файла» виберіть диск, на якому знаходиться розархівований дистрибутив протоколу PPPoE, папку, в яку Ви його зберегли, і файл з інформацією про встановлення протоколу raspppoe.inf. Натисніть кнопку «ОК».

11. Знову з'явиться вікно «Установка с диска», однак в полі «Копировать файлы с диска:» буде вказаний шлях до папки із дистрибутивом РРРоЕ. Натисніть кнопку «ОК».

12. Відкриється вікно «Выбор: Сетевой протокол». Виберіть «PPP over Ethernet Protocol (Windows 98/ME)» і натисніть кнопку «ОК».

Після встановлення протоколу перезавантажуємо комп'ютер.

13. Після перезавантаження натисніть кнопку «Пуск», виберіть пункт «Выполнить…». В полі «Открыть:» вікна «Запуск программы» напишіть raspppoe і натисніть кнопку «ОК».

14. Відкриється вікно «RASPPPOE - Dial-Up Connection Setup». Натисніть кнопку «Query Available Services».

15. У вікні виберіть «Uarnet (Default Service)» і натисніть кнопку «Create a Dial-Up Connection for the selected Service». Буде стврене нове з'єднання із назвою «Connection to UAR». Після цього натисніть кнопку «Exit» для виходу із програми.

16. На робочому столі з'явиться ярлик нового з'єднання. Клацніть по ньому двічі.

17. Введіть ім'я користувача і пароль для підключення до мережі Інтернет англійськими літерами з врахуванням регістру. Замість номера телефону вкажіть UAR\. Натисніть кнопку «Подключиться».

18. Поряд з годинником з'явиться значок з'єднання. Це означає, що Ви успішно під'єдналися до мережі.

UARNet, м.Рівне, вул. Міцкевича, 10

тел. (0362) 684-900 (багатоканальний)

uarnet at mail dot rv dot ua