Технічна підтримка

684-900

  • Про компанію
  • Вакансії
  • Контактна інформація

Інструкція по створенню з'єднання PPPoE в операційній системі Microsoft Windows 2000

Для створення з'єднання РРРоЕ в операційній системі Microsoft Windows 2000 Вам знадобиться дистрибутив протоколу авторизації PPPoE. Якщо у Вас немає цього протоколу, є можливість його завантажити з FTP-серверу компанії «Корус ИСП» (http://ftp.UAR.ru/Drivers/pppoe/RASPPPOE_098B.ZIP). Розархівуйте дистрибутив протоколу в яку-небуть папку. В нашому прикладі це буде F:\DISTRIB\DRV. Також дистрибутив протоколу можна знайти на дискеті, яка додана до інструкції: а:\ RASPPPOE_098B.ZIP.

2. Відкрийте папку «Сеть и удаленный доступ к сети». Для цього клацніть правою клавішою миші на іконку «Мое сетевое окружение» на робочому столі та виберіть пункт «Свойства».

3. У вікні «Сеть и удаленный доступ к сети», яке відкриється, найдете «Подключение по локальной сети», клацніть по ньому правою клавішою миші, виберіть пункт «Свойства».

4. Відкриється вікно «Подключение по локальной сети - свойства». Натисніть кнопку «Установить».

5. Відкриється вікно «Выбор типа сетевого компонента». Виділіть слово «Протокол» (для цього потрібно клацнути по ньому лівою клавішою миші один раз) і натисніть кнопку «Добавить…».

6. Відкриється вікно «Выбор типа сетевого протокола». На клавішу «Установить с диска…».

7. Відкриється вікно «Установка с диска». Натисніть кнопку «Обзор…».

8. У вікні «Поиск файла» натисніть на іконку «Мой компьютер», потім послідовно виберіть ім'я диску, на який Ви зберегли дистрибутив, папку, в котру Ви його зберегли, і файл WINPPPOE.INF. Натисніть кнопку «Открыть».

9. Знову з'явиться вікно «Установка с диска», однак тепер в рядку «Копировать файлы с диска:» буде вказаний шлях до папки з розархівованим дистрибутивом протоколу РРРоЕ. Натисніть кнопку «ОК».

10. Відкриється вікно «Выбор сетевого протокола». Виділіть «PPP over Ethernet Protocol» та натисніть кнопку «ОК».

11. Почнеться встановлення протоколу. В процесі встановлення декілька разів може з'явитися вікно «Цифровая подпись не найдена». В цьому випадку завжди натискайте кнопку «Да».

12. Після встановлення протоколу PPPoE знову з'явиться вікно «Подключение по локальной сети - свойства». Виділіть «Протокол Интернета (TCP/IP)», клацнувши по ньому лівою кнопкою миші один раз, та натисніть кнопку «Свойства».

13. У вікні «Свойства: Протокол Интернета (TCP/IP)« виберіть «Получить ІР-адрес автоматически». А також нижче виберіть пункт «Получить адрес DNS сервера автоматически». Натисніть кнопку «OK».

14. У вікні «Подключение по локальной сети - свойства» впевніться, що поруч із компонентами «PPP over Ethernet protocol» та «Протокол Интернета (TCP/IP)» стоять галочки. Якщо Ви не бажаєте, щоб Ваші сусіди по сегменту бачили Ваш комп'ютер в сітці і могли обмінюватися з ним файлами, зніміть галочки з компонентів «Клиент для сетей Microsoft» і «Служба доступа к файлам и принтерам сетей Microsoft». Це не вплине на роботу Вашого комп'ютера в мережі Інтернет. Натисніть кнопку «Закрыть».

    14.1. Поставте галочку напроти пункту "Вывести значок подключения на панель задач" . Ви зможете контролювати стан цього підключення. При нормальному підключенні будете бачити значок у вигляді пари моніторів біля годинника у нижньому правому кутку робочого столу.



15. Натисніть кнопку «Пуск» та виберіть пункт «Выполнить…». У вікні «Запуск программы» напишіть raspppoe. Натисніть кнопку «ОК».

16. Відкриється вікно «RASPPPOE - Dial-Up Connection Setup». Натисніть кнопку «Query Available Services».

17. Виберіть «UAR (Default Service)» і натисніть кнопку «Create a Dial-Up Connection for the selected Service». Буде створене віддалене підключення до Інтернету. Натисніть кнопку «Exit».

18. На робочому столі з'явиться нова іконка «Connection to UAR». Клацніть по ній двічі лівою кнопкою миші.

19. У вікні «Подключение: Connection to UAR» введіть ім'я користувача та пароль у відповідні поля. Ім'я користувача завжди складається з малих англійських літер і може мати цифри. Пароль може складатися з малих і великих англійских літер, а також цифри. При вводі імені користувача та пароля впевніться, що клавіатура переключена на англійську мову і що індикатор CapsLock не горить. Після вводу імені користувача і пароля натисніть кнопку «Вызов».

20. У правому нижньому кутку екрану поряд з годинником з'явиться значок підключення. Це означає, що Ви успішно підключилися і маєте можливість працювати в мережі Інтернет.

UARNet, м.Рівне, вул. Міцкевича, 10

тел. (0362) 684-900 (багатоканальний)

uarnet at mail dot rv dot ua