This version of the page http://www.ooooonline.com/license_agreement.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-13. The original page over time could change.
Ліцензійне погодження кінцевого користувача » Офіційний представник CMS DataLife Engine в Україні


 
     
       
Головна Сторінка   Реєстрація На Сайті   Правила Сайту   Зворотній Зв'язок   RSS 2.0
 
 
CMS DataLife Engine - Актуальний Реліз - 9.3  
   
 
Ви не авторизовані!
логін :  
пароль :  
   
Головна сторінка » Ліцензійне погодження кінцевого користувача
Ліцензійне погодження кінцевого користувача
 
Предмет ліцензійного погодження

Предметом даної ліцензійної угоди є право використання однієї ліцензійної копії програмного продукту DataLife Engine, в порядку і на умовах, встановлених даною угодою.

Термін обслуговування клієнта з моменту придбання однієї ліцензійної копії програмного продукту DataLife Engine дорівнює періоду в один рік. Якщо після закінчення терміну обслуговування Ви вирішите не продовжувати його дію, то Ваш програмний продукт функціонуватиме в повному об'ємі, але без нашої технічної підтримки і без надання нових версій скрипта, за винятком критичних оновлень скрипта.

Зміст погодження

Ми залишаємо за собою право публікувати переліки вибраних користувачів наших програмних продуктів. Ми залишаємо за собою право у будь-який час змінювати умови даної угоди і дані дії не мають зворотньої сили. Зміни даної угоди будуть розіслані користувачам засобами електронної пошти на адреси, вказані при придбанні системи. Відсутність у користувачів повідомлення не може бути причиною невиконання умов використання нашого продукту, що змінилися.

Права і обов'язки сторін

Покупець має право:
· Змінювати дизайн і структуру програмного продукту відповідно до потреб власного сайту.
· Створювати і розповсюджувати інструкції по створених Покупцем модифікаціях шаблонів і мовних файлів, якщо в них буде посилання на оригінального розробника програмного продукту до модифікацій, внесених Покупцем. Модифікації, проведені Покупцем самостійно, не є власністю SoftNews Media Group, якщо не містять програмні коди безпосередньо самого скрипта.
· Створювати модулі, які взаємодіятимуть з нашими програмними кодами, з зазначенням того, що це оригінальний продукт Покупця.
· Переносити програмний продукт на інший сайт після обов'язкового повідомлення нас про це, а також повного видалення скрипта з попереднього сайту.

Покупець не має права:
· Передавати права на використання програмного продукту третім особам, окрім випадків, перерахованих вище в нашій угоді.
· Змінювати структуру програмних кодів, функції програми або створювати споріднені продукти, що базуються на нашому програмному коді.
· Використовувати більше однієї копії програмного продукту DataLife Engine за однією ліцензією.
· Рекламувати, продавати або публікувати на своєму сайті піратські копії нашого програмного продукту.
· Поширювати або сприяти розповсюдженню неліцензійних копій програмного продукту DataLife Engine.

Обмеження гарантійних зобов'язань

Ми хочемо зазначити, що механізми безпеки, встановлені на DataLife Engine, мають відомі обмеження, і не дивлячись на те, що ми докладаємо максимальні зусилля по забезпеченню безпеки скрипта, Ви повинні бути ознайомлені з відсутністю абсолютних гарантій від злому Вашого сайту. Так само, Наші гарантії і технічна підтримка не розповсюджуються на модифікації, проведені третьою стороною, включаючи зміни програмного коду, стилю, мовних пакетів, а також на зміни перерахованих частин, внесені власником ліцензії самостійно. Якщо програмний продукт змінений Вами або третьою стороною, то ми маємо право відмовити Вам в технічній підтримці. Ви повинні бути ознайомлені, що програмний продукт DataLife Engine не підлягає поверненню або обміну через відсутність гарантій тих, що захищають програмний продукт від копіювання.

Права на інтелектуальну власність

Назва DataLife Engine, а також вхідні в даний продукт скрипти, є власністю SoftNews Media Group, за винятком випадків, коли для компоненту системи застосовується інший тип ліцензії. Програмний продукт захищений законом про авторські права. Будь-які публіковані оригінальні матеріали і пов'язані з цим права на них, так само як і матеріали, що створюються в результаті використання нашого скрипта, є власністю користувача і захищені законом. Ми не несемо ніякої відповідальності за зміст Ваших сайтів.

Дострокове розірвання договірних зобов'язань

Дана угода розривається автоматично, якщо Ви відмовляєтеся виконувати її умови. Дана ліцензійна угода може бути розірвана нами в односторонньому порядку у разі встановлення фактів порушення даної ліцензійної угоди. У разі дострокового розірвання угоди Ви зобов'язуєтеся видалити всі Ваші копії нашого програмного продукту протягом 3 робочих днів, з моменту отримання відповідного повідомлення.

ВАЖЛИВО! Під термінами "Ми", "нашої", "нашими", "нас" та спорідненими з ними, слід розуміти розробника програмного продукту CMS DataLife Engine, а саме SoftNews Media Group.
 
 


 
 
  Швидкий доступ до розділів сайту
 
  Знакомьтесь с условиями проведения дайвинг-сафари в разделе сафари. • Красивая изящная мужская бижутерия для элегантных мужчин • Есть способ для связи скачать скайп в ту же секунду