This version of the page http://www.fckrivbass.dp.ua/russian/main_ru.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-13. The original page over time could change.
main_ru

Покупайте spa оборудование в нашем интернет-магазине.

 
"ЕпіЦентр Чемпіонат
України з футболу"

 
 Таблиця
після  17  туру

    І О
 1 Динамо 17 43
 2 Металіст 17 37
 3 Металург  Д 17 33
 4 Ворскла 17 33
 5 Шахтар 17 31
 6 Металург  З 17 27
 7 Дніпро 17 24
 8 Зоря 17 21
 9 Чорноморець 17 20
10 Карпати 17 19
11 КРИВБАС 17 19
12 Арсенал 17 14
13 Таврія 17 14
14 Іллічівець 17 12
15 ФК  Львів 17 12
16 ФК  Харків 17 9


28.02.2009 18 тур. Донецьк. Стадіон "Металург"

"МЕТАЛУРГ"   --   "КРИВБАС"

Олег ТАРАН:
"Поразки також вчать"

В понеділок криворіжці повернулись зі збору в Туреччині, а вже у п'ятницю знову летять на Середземноморське узбережжя. Про те, як команда перебувала на першому зборі та про подальші плани "Кривбасу" ми попросили розповісти головного тренера команди Олега Тарана.
- Олеже Анатолійовичу, які загальні відчуття від перебування на першому етапі підготовки?
- Начебто все пройшло по затвердженому плану... >>>  (С.Демьянчук, газета "Команда" № 7 від 21.01.2009)

Наостанок в Туреччині "Кривбас" провів два поєдинки з північно-кавказськими командами російської Прем'єр-ліги

17 та 18 січня криворізький Кривбас" зіграв два контрольних поєдинки на першому "турецькому" зборі. Спершу суперником нашої команди став "Спартак" (Нальчик). Обидві команди задіяли в цьому матчі велику кількість гравців. По ходу поєдинку кривбасівці мали незначну перевагу, але реалізувати її в забиті м'ячі не змогли. А також не дозволили супернику святкувати успіх.
"Кривбас": Лесько, Опря, Ковальчук, Карпенко, Андрієнко, Костишин, Максимов, Бульку, Мотуз, Бюлюкбаші, Каракевич. На заміну виходили: Вітер, Мелащенко, Буличов, Одинцов, Шелаєв,

 "Кривбас" - "Спартак" (Нальчик) - 0:0
 

 "Кривбас" - "Тєрєк" (Грозний) - 1:2
 

Зайчук, Грицай, Грановський, Радченко, Павлов.
Наступного дня криворіжці зустрілись ще з одним північно-кавказським представником російської Прем'єр-ліги - командою "Тєрєк" (Грозний).
В цьому поєдинку тренерський штаб "Кривбасу" зі стартових хвилин випустив на поле тих гравців, які напередодні (з поєдинку зі "Спартаком") виходили на заміну. Виключення склала лише воротарська позиція.
В першому таймі російська команда двічі зуміла вразити ворота "Кривбасу", реалізувавши свої гольові моменти. Та все ж наприкінці гри криворіжці скоротили відставання в рахунку, коли на 80-й хвилині Опря відзначився після розіграшу кутового.
"Кривбас": Лесько, Радченко, Грановський, Одинцов, Зайчук, Павлов, Шелаєв, Грицай, Вітер, Буличов, Мелащенко. На заміну виходили: Дейнеко, Мотуз, Каракевич, Андрієнко, Костишин, Ковальчук, Бюлюкбаші, Бульку, Карпенко, Максимов, Опря.
19 січня ввечері "Кривбас" повертається до України.

Олег ТАРАН:
"Бюлюкбаші готується разом з нами"

- Вже багато років місцем проведення зимових зборів "Кривбасу" є Туреччина. В чому для вас перевага цієї країни перед, скажімо, Кіпром, Ізраїлем чи ОАЕ? - цікавлюсь в головного тренера команди Олега Тарана... >>>  (інтерв'ю В.Кульчицького з головним тренером ФК "Кривбас")

В першому матчі зимового міжсезоння "Кривбас" поступився

13 січня криворізький "Кривбас" провів свій перший спаринг у 2009 році. Суперником нашої команди був бронзовий призер чемпіонату Росії 2008 року - московське "Динамо".

Перший тайм закінчився на користь "Кривбасу" - 2:1, хоча кривбасівці першими пропустили м'яч - на 2-й хвилині після дальнього удару Карповича м'яч після рикошету від ноги гравця "Кривбасу" опинився в воротах. Та вже через 4 хвилини рахунок був зрівняний - Сергій Мотуз вдало зіграв на добиванні. Той же Мотуз на 19-й хвилині вивів "Кривбас" вперед - після навісу з флангу нападаючий "розстріляв" воротаря динамівців. До кінця першої половини гри рахунок не змінився, хоча обидві команди мали шанси на успіх.
Майже відразу після перерви росіяни зрівняли рахунок - Кержаков скористався помилкою в обороні "Кривбасу" і забиває другий гол в ворота української команди. А через 3 хвилини динамівці виходять вперед - Кокорін після прострілу з флангу, прийняв м
'яч, переграв захисника та сильним ударом не залишив шансів воротарю "Кривбасу". Після цього гра дещо заспокоїлася, чому сприяла низка замін в складі московської команди. В середині другого тайму "Кривбас" на деякий час перехопив ініціативу, провів кілька небезпечних атак, але результативно вони не завершились.
"Кривбас" - 1-й тайм: Старцев, Андрієнко, Карпенко, Грицай, Радченко, Костишин, Шелаєв, Зайчук, Бюлюкбаші, Каракевич, Мотуз. 2-й тайм: Лесько, Шагойко, Павлов, Ковальчук, Грановський, Бульку, Максимов, Бехвіч, Опря, Буличов, Вітер.
"Динамо":
Габулов (Шунін, 46), Танасієвіч (Ковальчик, 46), Фернандес, Гранат (Тєрєхов, 46), Уїлкшир (Карпович, 71), Карпович (Юсупов, 46), К.Комбаров, Чічерін (Кокорин, 46),  Хохлов (Свєжов, 63), Смолов, Кержаков.
Наступний поєдинок кривбасівці мають провести 17 січня проти ще однієї російської команди Прем'єр-ліги - нальчикського "Спартака".

Сергій Васильєв - на трансфері

Керівництво футбольного клубу "Кривбас" прийняло рішення виставити гравця молодіжного складу Сергія Васильєва на трансфер.
Сергій Васильєв захисник.  Народився в 1989 році. В "Кривбасі" - з 2006 року.
За молодіжний (дублюючий) склад "Кривбасу" провів 32 матчі.
Залучався до лав юнацької збірної України

В Туреччині "Кривбас" має провести 3 спаринги

На першому тренувальному зборі криворізький "Кривбас" має провести 3 контрольні поєдинки. Досягнуто домовленості на проведення матчів:
         13 січня - "Динамо" Москва
         17 січня - "Спартак" Нальчик
         18 січня - "Тєрєк" Грозний

На перший збір до Туреччини в складі "Кривбасу" вирушили 25 гравців

Сьогодні футболісти криворізького "Кривбасу" з аеропорту міста Дніпропетровськ вирушили на перший в новому році навчально-тренувальний збір. В період з 7 по 21 січня наша команда перебуватиме на півдні Туреччини, де проводитиме тренування та контрольні поєдинки.
Склад делегації налічує 25 гравців:
воротарі - Лесько, Старцев, Дейнеко;
польові гравці - Костишин, Грановський, Мелащенко, Мотуз, Балабанов, Опря, Ковальчук, Радченко, Шагойко, Шепетовський, Максимов, Бульку, Бюлюкбаші, Павлов, Коломоєць, Шелаєв, Каракевич, Карпенко, Зайчук, Одинцов, Вітер, Буличов.

"Кривбас" переглядає новачків

В середу - 7 січня -  криворізький "Кривбас" має відправитись на перший тренувальний збір до Туреччини. В складі команди перебуватиме група нових виконавців. Якщо Максима Старцева новачком "Кривбасу" можна назвати лише умовно, то вперше свої сили в криворізькому клубі випробовуватимуть Олег Шелаєв ("Дніпро" Дніпропетровськ), Роман Каракевич, Сергій Карпенко, Владислав Зайчук, Євген Одинцов (усі - "Нафтовик-Укрнафта"), Євген Дейнеко ("Дніпро" Черкаси), Юрій Буличев (ФК "Олександрія") та Дмитро Вітер ("Геліос").
Не виключено, що велику групу новачків тренерський штаб "Кривбасу" переглядатиме безпосередньо в Туреччині.

Далі - без Рожкова, Котелюха та Ібанди

5 січня гравці "Кривбасу" зібрались на своїй тренувальній базі для підготовки до весняної частини ЕпіЦентр Чемпіонату України з футболу. Вже можна казати про те, що склад команди значно зміниться. Надалі "Кривбас" готуватиметься без Сердюка, Пашаєва, Бартуловіча, які повернулись з оренди до складу дніпропетровського "Дніпра". Також свої сили в команді з обласного центра перевірятиме Євген Боровик. Артем Куслій спробує закріпитись в складі сімферопольської "Таврії".
Патрік Ібанда та Олег Котелюх залишили "Кривбас" на правах вільних агентів через закінчення строків діючих контрактів. Також залишить криворізький клуб Ігор Рожков, контракт з яким закінчується на початку лютого.


Олександр Грановський - у десятці кращих спортсменів Кривого Рогу

Щорічно криворізький міський комітет у справах молоді і спорту визначає 10-ку кращих спортсменів міста.
За інформацією газети "Спортивне Криворіжжя" (№7 від 27.12.2008) захисник криворізького "Кривбасу" Олександр Грановський увійшов до 10-ки кращих спортсменів Кривого Рогу.
Вітаємо!
 

Олег Таран: "Зараз настає непростий час"

– Спілкуючись з футболістами «Кривбасу», не раз доводилось чути про чудову атмосферу, що царює в колективі. Чи означає це, що якби її не було, команда опинилась бы на кілька сходинок нижче? – адресую питання Олегу Тарану.

– Мікроклімат в колективі – це, безумовно, один з важливих компонентів у функціонуванні  команди...
(інтерв'ю головного тренера "Кривбасу" газеті "Спорт-Экспресс в Украине") >>>


Номер 34 - навічно за Максимом Пашаєвим

Радою футбольного клубу "Кривбас" за підтримки Клубу любителів футболу Кривого Рогу прийняте рішення в пам'ять про талановитого футболіста закріпити 34-й номер на футболці за Максимом Пашаєвим навічно.
Саме під цим номером цей талановитий гравець, який передчасно пішов з життя, грав у Кривому Розі в складі криворізького "Кривбасу".
 


"Кривбас" у дзеркалі статистики

У першій частині ЕпіЦентр Чемпіонату України з футболу криворізький клуб провів 17 ігор: +4=7-6, м'ячі 14-20.
В сезоні 2008/09 рр за команду грали 25 футболістів:

17 - Мелащенко, 16 - Бартуловіч, Костишин, Опря, Сердюк, 14 - Бюлюкбаші, Рожков, 13 - Бульку, Ковальчук, 12 - Боровик, 11 - Максимов, Шагойко, 10 - Грановський, Мотуз, П.Пашаєв, 9 - Балабанов, 5 - Радченко, 4 - Куслій, Шепетовський, 3 - Матюхин, Сачко, 2 - Ібанда, Котелюх, Лесько, 1 - Грицук.
Кращим бомбардиром першої частини чемпіонату став Младен Бартуловіч, на рахунку якого 4 забитих м'ячі. Також забивали: 3 - Бюлюкбаші, Мелащенко, 1 - Костишин, Максимов, Мотуз. Ще один м'яч на рахунку гравця команди-суперника - Гальчук (ФК "Львів").
Ворота команди захищали 3 воротарі. Пропускали: 7 - Куслій, Лесько, 6 - Боровик.
14 разів команду на поле в якості капітана виводив Доріан Бюлюкбаші (+4=6-4, м'ячі 13-16), тричі - Руслан Костишин (+0=1-2, м'ячі 1-4).
Загалом матчі за участю "Кривбасу" відвідали 82 950 глядачів (в середньому за гру - 4 879).
"Домашні" поєдинки за участю "Кривбасу" зібрали 21 800 глядачів (в середньому - 2 422), що є антирекордом клубу в елітному дивізіоні.

Молодіжний склад

В першості України серед молодіжних складів команд клубів Прем'єр-ліги за команду грали 36 виконавців:
17 - Костюков, Рябов, 16 - Павлов, 15 - Богомазов, 13 - Гаранян, Дяків, 12 - Пшелуцький, 11 - Гончаренко, Кудь, Петриченко, 10 - Грицук, Місько, Морозов, 9 - Кондратенко, Лесько, Прокурор, Соловйов, 7 - Шутильов, 6 - Васильєв, Котелюх, Куслій, 5 - Антоненко, Бичко, Давиденко, Олесь, Хорольський, 4 - Ібанда, Коломоєць, Тиновець, 3 - Грановський, Костишин, 2 - Задоя, Радченко, 1 - Мотуз, Рожков, Сачко.
Забивали: 5 - Місько, 3 - Грицук, 2 - Дяків, Коломоєць, 1 - Богомазов, Гаранян, Прокурор, Пшелуцький, Рябов.
Пропускали: 15 - Лесько, 11 - Антоненко, 10 - Бичко.
В перших 6-ти турах командою керував О.Чумак (+0=1-5, м'ячі 4-12), надалі тренером команди був призначений С.Мазур (+4=2-5, м'ячі 13-24)

       
До 50-річчя клубу

Календар
ФК "Кривбас"

>>>

 

Оновлений
розділ статистики
(станом на 01.01.2009)

"Кривбас"

Всі гравці"
в Новітній історії
>>>
 

Всі голеадори
в Новітній історії
>>>

 

Всі тренери
в Новітній історії
>>>


Всі воротарі
в Новітній історії
>>>

 

Всі капітани
в Новітній історії
>>>

 

Молодіжний (дублюючий) склад
"Кривбасу"

Всі гравці"
в Новітній історії

 

"Кривбас-2"

Всі гравці
в Новітній історії