This version of the page http://www.ut.net.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-12. The original page over time could change.
Новини - Український тиждень
П'ятниця, 12 серпня Мобільний RSS
Укр Eng
Увійти
НовиниПолітикаЕкономікаСвітСуспільствоКультураІсторіяПодорожіКолонкиАрхівЖурналПошук
11 серпня, 2011
22:56
На Сумщині з підприємства вкрали 100 тонн нафтопродуктів
Працівники Служби безпеки затримали членів злочинного угрупування, які, за попередніми даними, викрали 100 тонн нафтопродуктів з одного із нафтопідприємств Сумської області. Про це повідомила прес-служба СБУ.
22:28
Авіакомпанія Коломойського в суді відстоюватиме якість обслуговування
Авіакомпанія "Аеросвіт" (Київ) оскаржила в суді рішення Державної інспекції із захисту прав споживачів накласти штраф на авіакомпанію "Аеросвіт" (Київ) за низьку якість обслуговування. Про це повідомила прес-служба "Аеросвіту".
22:07
Янукович призначив своїм уповноваженим з прав дитини соратника Ющенка
Президент Віктор Янукович призначив Юрія Павленка уповноваженим президента з прав дитини. Про це йдеться у відповідному указі, розміщеному на офіційному сайті глави держави.
21:56
Азаров цього року планує за кордон продати 24 млн тонн зерна
Прем’єр-міністр Микола Азаров оцінює експортний потенціал українського зерна цього маркетингового року у 24 мільйони тонн. Про це він сказав в ефірі Запорізької обласної телерадіокомпанії.
21:36
У Дніпропетровську розпочався майдан на підтримку Тимошенко
Дніпропетровська обласна організація партії "ВО "Батьківщина" 11 серпня встановила 20 агітаційних наметів на площі ім. Леніна в центрі Дніпропетровська на знак протесту проти арешту колишнього прем'єр-міністра, лідера партії Юлії Тимошенко. Про це повідомив представник облорганізації.
21:03
У Швеції противники Кадафі захопили посольство Лівії
Семеро людей захопили в четвер будівлю посольства Лівії в Стокгольмі, повідомляють шведські ЗМІ.
20:37
Голову управління МНС Криму усунули з посади за погану боротьбу з корупцією
Міністр надзвичайних ситуацій Віктор Балога усунув начальника Головного управління МНС України в АР Крим Олександра Недобіткова від виконання обов’язків на строк, необхідний для проведення службового розслідування та прийняття відповідного рішення.
20:13
Суд над Пукачем до понеділка чекатиме на вдову Гонгадзе
Засідання суду у справі екс-глави Департаменту зовнішнього спостереження МВС Олексія Пукача перенесено на 10:15 ранку 15 серпня.
19:47
У Януковича підтвердили слова Азарова, що обвалу гривні не буде
Обвалу гривні через нестабільну ситуацію на міжнародних фінансових ринках не буде. У цьому під час брифінгу запевнила перший заступник Глави Адміністрації Президента.
19:20
Лукашенка помилував дев’ятьох учасників акцій протесту під час виборів президента
Президент Білорусі Аляксанд Лукашенка помилував, звільнивши від відбування покарання, 9 чоловік з числа активних учасників масових заворушень на площі Незалежності 19 грудня 2010 року.
19:05
Кірєєв знову відмовився випускати Тимошенко на поруки
Суддя Родіон Кірєєв в черговий раз відмовився випустити Юлію Тимошенко з під варти.
18:42
У Міноборони Естонії невідомий влаштував стрілянину
У будівлі Міноборони Естонії 11 серпня лунала стрілянина і вибухи, потім надійшли суперечливі повідомлення про захоплення заручників і про появу на місці подій спецназу.
18:29
МВФ обіцяє подискутувати з владою України про перегляд програми співробітництва
Місія Міжнародного валютного фонду відвідає Україну 29 серпня-9 вересня для продовження дискусій щодо другого перегляду програми співробітництва stand by. Про це сказано в заяві постійного представника МВФ в Україні Макса Альєра.
18:17
Правозахисники вважають, що Вища рада юстиції пертворилася на "суддівське гестапо"
Протягом одного року українську судову систему покинуло близько 20% суддів. Про це в інтерв'ю «ОстроВ» розповів виконавчий директор Української Гельсінської спілки з прав людини Володимир Яворський.
17:55
Янукович наказав Азарову і Арбузову не пускати світову фінансову кризу в Україну
Президент Віктор Янукович підписав доручення про забезпечення стабільності фінансової системи держави та мінімізації впливу на вітчизняну економіку негативних тенденцій на міжнародних і фінансових ринках. Про це повідомила у четвер, 11 серпня, на брифінгу журналістам перший заступник голови адміністрації президента Ірина Акімова.
17:25
Чоловік Тимошенко має будівельний бізнес у Канаді
Чоловік колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко Олександр має будівельний бізнес у Канаді. Про це він сказав в інтерв'ю інтернет-виданню "Українська правда".
17:16
В Європі знову обвалилися фондові біржі
Основний біржовий індекс Франції після нетривалого підвищення зменшився більш ніж на 1%. Також зафіксоване різке – більш ніж на 6-7% – падіння котирувань акцій провідних французьких банків.
17:15
Юрист: проти Кірєєва треба порушити кримінальну справу
Перед Генеральною прокуратурою треба ставити питання про порушення кримальної справи по судді у «газовій» справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко Родіону Кірєєву. Таку думку у коментарі «Тижню» висловив голова Українськог юридичного товариства Олег Березюк.
16:45
Франція висловила послу України своє занепокоєння арештом Тимошенко
Міністерство закордонних справ Франції висловило занепокоєння послові України у Парижі у зв'язку з арештом Юлії Тимошенко та ходом судового процесу проти неї загалом. Про це йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті МЗС Франції.
16:34
ПАРЄ закликає українську владу звільнити Тимошенко і реформувати судову систему
Співдоповідачі Парламентської асамблеї Ради Європи з питань моніторингу дотримання Україною своїх зобов'язань перед Радою Європи Маріетта де Пурбе-Лундін і Майліс Репс виступають за якнайшвидше звільнення з-під арешту колишнього прем'єр-міністра, лідера партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це сказано в повідомленні на сайті ПАРЄ.
16:22
Допит Турчинова розсмішив Тимошенко та її адвоката
Суддя Печерського районного суду, що розглядає кримінальну справу проти колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, Родіон Кірєєв виніс попередження одному з її захисників Юрію Сухову за те, що він розсміявся на засіданні.
16:09
Суд Криму постановив забрати маяки у Чорноморського флоту Росії
Господарський суд Криму за позовом державної установи «Держгідрогеографія» за участю прокуратури Криму 2 серпня 2011 року ухвалив рішення про вилучення маяків у Чорноморського флоту РФ.
16:01
Після аварії китайські потяги сповільняться до 297 км/год (ФОТО)
Китай зменшить швидкість своїх потягів з 345 км/год до 297 км/год, а також призупинить всі проекти по залізниці, повідомляє The Los Angeles Times.
15:51
«Беркут» терміново від’їхав від Печерського суду
Усі бійці міліцейського спецпідрозділу «Беркут» від’їхали від стін Печерського суду. Про це повідомляє кореспондент Тижня.
15:43
Борг найбільших економік світу зростає. Україна не відстає (ФОТО)
США та Японія мають найбільший зовнішній борг серед усіх країн світу, пише видання Der Stern.
15:32
МЗС ніяких труднощів у переговорах з ЄС через арешт Тимошенко поки не відчуло
У Міністерстві закордонних справ заявляють, що ніяких ускладнень у переговорах щодо створення зони вільної торгівлі та укладення Угоди про асоціацію з Європейським Союзом немає. Про це у коментарі Інтерфакс-Україна заявив директор департаменту ЄС МЗС Василь Філіпчук.
15:00
США занепокоєні появою у Китаю авіаносця
США занепокоєні спуском на воду китайського авіаносця. Сусіди ж причин для паніки не бачать. Про це повідомляє видання The Economic Times.
14:57
Азаров заявляє, що звільненому за критику керівництва шахти гірнику знайшли роботу
Прем'єр-міністр Микола Азаров заявляє про працевлаштування шахтаря Ігоря Сметаніна, звільненого раніше за критику керівництва шахти "Суходільська-Східна" (Суходільськ, Луганська область). Про це він сказав у Запоріжжі.
14:53
США випробують найшвидший у світі літак
11 серпня в США з авіабази в Каліфорнії планується провести пробний запуск найшвидшого в світі військового літака Falcon HTV-2. Про це повідомляє The Guardian.
14:47
Тимошенко завтра не відпустять
Апеляційний суд не змінить запобіжний захід для екс-прем’єра Юлії Тимошенко. Таку думку у коментарі «Тижню» висловив голова Українськог юридичного товариства Олег Березюк.
14:44
Янукович спробував пояснити чеському президенту специфіку українського правосуддя
Президент Віктор Янукович запевняє, що не втручатиметься у діяльність жодних українських судів. Про це він написав у листі-відповіді президентові Чеської Республіки Вацлаву Клаусу, повідомляє прес-служба глави держави.
14:28
У Севастополі на хабарі попався податківець
У Севастополі працівника Державної податкової адміністрації міста затримали за вимагання хабара $5 тис. Про це повідомила прес-служба МВС.
14:22
Юрист: ніякої колізії в одноосібних нарадах Кірєєва немає
Правової колізії у тому, що суддя у справі екс-прем’єра Юлії Тимошенко радиться сам із собою і приймає рішення одноосібно немає. Про це заявив голова Українського юридичного товариства Олег Березюк.
13:57
Суд вдруге відмовився долучити до справи Тимошенко документи по РосУкрЕнерго
Суд вдруге відмовився долучити до матеріалів справи документи щодо засновників та діяльності РосУкрЕнерго. Відповідне рішення ухвалив суддя Родіон Кірєєв у відповідь на клопотання захисту Юлії Тимошенко.
13:45
Франція не відкликала свого посла в Україні
Жак Фор продовжує свою місію Посла Франції в Україні. Про заявив речник Міністерства Закордонних та Європейських справ Франції під час брифінгу 10 серпня, відповідаючи на запитання Тижня стосовно чуток про відкликання посла.
13:39
У Харкові міліція знесла намети голодуючих тролейбусників
У Харкові міліція демонтувала намети, які в ході акції протесту встановили звільнені водії тролейбусів комунального підприємства «Міськелектротранс».
13:29
Мєдвєдєв готовий поговорити з Януковичем про кордон
Україна готова шукати і знаходити компромісні рішення в рамках співпраці з Росією. Про це заявив президент України Віктор Янукович у Сочі перед початком двосторонньої зустрічі з президентом Російської Федерації Дмитром Мєдвєдєвим.
13:17
Мєдвєдєв розшифрував сленг Януковича
Президент України Віктор Янукович заявив президенту Росії Дмитру Мєдвєдєву, що вражений масштабами олімпійського будівництва в Сочі до майбутньої Зимової Олімпіади 2014 року.
13:05
У Тимошенко заявляють про провокації «регіоналів»
Повідомлення МВС про нібито затримання грабіжника, який належить до прихильників екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко, що мітингують під Печерським райсудом Києва, – це чергова провокація міліції, організована на замовлення Партії регіонів. Про це заявили в прес-службі «Батьківщини», коментуючи відповідне повідомлення прес-служби МВС.
12:56
Apple визнали найдорожчою компанією у світі
Apple визнана найдорожчою компанією у світі. Про це пише Aljazeera.
12:50
У Колеснікова витратять 26 млн на пропаганду досягнень України
ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт», що підпорядковане Нацагенству з питань Євро-2012, за результатами тендеру 8 серпня уклало угоди на виготовлення та розміщення телепрограм з умовними назвами «Ukrrainian Life» та «Euro 2012» в ефірі іноземного телеканалу Euronews на загальну суму 26,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».
12:44
Статую Свободи закривають на ремонт (ФОТО)
Одна з найголовніших пам'яток Нью-Йорка - статуя Свободи - з жовтня цього року на рік буде закрита для відвідування, пише New York Times.
12:42
Росіяни у Криму не можуть обміняти рублі на гривні
Відділення українських банків в Криму відмовляються обмінювати рублі на гривні через нестабільність курсу російської валюти. Про це повідомляє РИА «Новости» з посиланням на джерело в одному з банків Севастополя.
12:33
Заворушення суттєво зашкодили міжнародному іміджу Великобританії
Хвиля заворушень, які прокотилася країною, суттєво зіпсують міжнародний імідж Великої Британії. Про це повідомляє The Telegraph
12:27
Арешт Тимошенко може сприяти "покращенню життя" затриманих у СІЗО
Привезення екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко до Печерського районного суду Києва за дві-три години до засідання суду можна кваліфікувати як жорстоке поводження або катування. Про це в коментарі Тижню повідомив координатор програм Харківської правозахисної групи Андрій Діденко.
12:09
Суд над Луценком перенесли на 18 серпня у нове приміщення
Печерський суд прийняв рішення зробити перерву у судовому засіданні для належної підготовки сторони захисту до допиту потерпілих у справі колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
12:06
Росія видає Україні Ландіка
Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури від 19 липня про видачу в Україну Романа Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності. Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.
12:01
Авіакомпанії Коломойського оштрафували за низьку якість обслуговування
Державна інспекція з захисту прав споживачів оштрафувала авіакомпанії "Дніпроавіа", "Аеросвіт" й "Донбасаеро", які входять в альянс "Українська авіаційна група", на 120 млн гривень за низьку якість обслуговування. Про це сказано в повідомленні відомства.
11:43
Міліція заявляє, що піймала мітингувальника з табору Тимошенко на грабежі
Правоохоронці затримали учасника акції протесту проти арешту екс-прем’єра Юлії Тимошенко, який на Хрещатику пограбув чоловіка. Про це повідомляє прес-служба МВС.
11:34
Християни і мусульмани найбільше потерапають від насильства на релігійному ґрунті
Рівень насильства на релігійному ґрунті у світі щороку зростає. Про це повідомляє видання The Khaleej Тimes.
11:30
Українців визнали найтолерантнішою нацією
Результати дослідження 33 країн показали, що культура України є «найширшою», а українці є найтолерантнішими до всього нового та девіантного. Про повідомляє видання The World Affairs.
11:14
Турчинов у суді звинуватив в усьому Ющенка, який захищав РосУкрЕнерго
Колишній перший віце-прем'єр-міністр, перший заступник голови партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Олександр Турчинов вважає, що колишній президент (2005-2010) Віктор Ющенко не мав права відкликати українську делегацію з газових переговорів, які проходили в Росії.
11:06
Міліція знімає на відео прихильників Тимошенко
Правоохоронці знімають на відео учасників акції біля Печерського суду Києва. Про це «Тижню» розповів депутат від БЮТ, який працює в наметовому містечку.
10:52
Янукович полетів у Сочі набиратися олімпійського досвіду
Президент Віктор Янукович відбув у Сочі (Росія) для зустрічі із президентом Росії Дмітрієм Мєдвєдєвим. Про це повідомляє прес-служба глави держави.
10:18
Губернатор Тернопільщини пообіцяв допомогти Фірташу стати власником футбольного клубу
Губернатор Тернопільської області Валентин Хоптян «зробить усе», щоб клуб другої ліги чемпіонату України з футболу - тернопільська «Нива» - отримала спонсора: бізнесмена Дмитра Фірташа, пише «За Збручем».
10:14
У Сирії з початку заворушень загинуло дві тисячі людей
Від початку заворушень у Сирії загинуло дві тисячі осіб, 13 тисяч затримані владою, десятки тисяч втекли до сусідньої Туреччини. Про це йдеться у доповіді про ситуацію в Сирії, яка була оприлюднена на засіданні Ради Безпеки ООН у середу, 10 серпня.
09:59
Біля Печерського суду міліціонерів більше, ніж цивільних
На Хрещатику біля Печерського райсуду Києва збираються прихильники екс-прем’єр-міністра Юлії Тимошенко на акцію протесту проти її арешту.
09:54
Спецпроект «Україна-20. Уроки незалежності»
Спецпроект, присвячений 20 рокам становлення нашої держави, – результат масштабного дослідження аналітичної групи «Українського тижня» спільно з незалежними експертами. У його межах вперше даються відповіді на складні запитання, які впродовж цього періоду політики свідомо замовчували через можливий резонанс. Відтак він не має аналогів в Україні.
09:51
Ціна золота досягла рекордного рівня
У середу, 10 серпня, у Нью-Йорку ціна золота піднімалася до ніколи не баченого рівня 1800 доларів за тройську унцію. Інвестори сприймають цей метал як захисний актив на тлі економічних потрясінь.
09:26
У Криму затримали капітана затонулого човна, який був переповнений пасажирами
У Феодосії затримали капітана катера, який затонув внаслідок перевантаження пасажирами.
08:59
На Волині в ДТП загинуло троє людей
У Волинській області у дорожньо-транспортній пригоді загинуло троє людей. Про це повідомила прес-служба МНС.
08:49
Тимошенко привезли в суд за дві години до початку засідання
Екс-прем'єра Юлію Тимошенко привезли до Печерського районного суду Києва за дві години до початку судового засідання.
08:40
Тігіпко визнав ускладнення у переговорах із ЄС через процес над Тимошенко
Віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики України Сергій Тігіпко став першим високопосадовим політиком, який визнав, «що процес проти Тимошенко ускладнює переговорний процес» України з ЄС про зону вільної торгівлі. Про це він заявив виданню німецьких ділових кіл Handelsblatt під час візиту до Берліна у середу, 10 серпня.
08:32
За рік пошуків міліція не знайшли підозрюваних у зникненні харківського журналіста
У кримінальній справі, порушеній через зникнення рівно рік тому харківського журналіста Василя Климентьєва, правоохоронці не знайшли жодного підозрюваного.
08:21
Прокурори назбирали 148 свідків проти Луценка
Печерський районний суд Києва у складі трьох суддів на чолі із суддею Сергієм Вовком після нетривалої перерви сьогодні о 9.30 ранку продовжить слухати справу проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка. Про це повідомляє прес-служба «Народної самооборони».
08:13
Прокуратура затримали директора інституту спирту за хабар
Прокуратура Києва порушила кримінальну справу проти директора Українського науково-дослідного інституту спирту і біотехнології продовольчих продуктів через хабарництво.
07:49
У Кремлі розказали, про що поговорить Янукович з Мєдвєдєвим
Президенти Росії та України Дмитро Мєдвєдєв і Віктор Янукович під час зустрічі сьогодні в Сочі будуть говорити про виконання двосторонніх домовленостей, зокрема, в енергетиці, а також правові аспекти перебування Чорноморського флоту в Криму. Про це пише «Українська правда» з посиланням на власні джерела в Кремлі.
07:33
У Британії учасників заворушень судять цілодобово
У Лондоні та інших містах Великої Британії тривають суди над затриманими учасниками масових заворушень останніх днів, що супроводжувалися підпалами і мародерством.
07:24
В Івано-Франківській області оскаржують заборону червоних прапорів
Заступник прокурора Івано-Франківської області Володимир Дем’яник оскаржив рішення обласної ради про заборону використання в області червоних прапорів. Про це повідомила прес-служба Івано-Франківської облради.
Період: 10 серпня, 2011 — 13 серпня, 2011, записів: 100
Реклама
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
       
Реклама
Останні публікації
Велика Британія: «армія соціопатів» порушила суспільну стабільність
Парадигма глобального світового порядку, котра була прийнята після закінчення Другої світової війни, потребує якщо не кардинальної зміни, то дуже і дуже серйозної корекції. Сигналом про що є події у Великій Британії. І потребують змін не лише політичні і економічні складові цього світового порядку, а й соціальні
вчора, Віктор Каспрук, 6
Як не спинити, то очолити
Ситуація, що склалася довкола близького від’їзду французького посла Жака Фора, нагадує старий радянський фільм, у якому досвідчений чекіст повчає молодого: «Коли пиятику не можна зупинити, її будь-що треба очолити». Так і вітчизняна дипломатія. Якщо не виходить хоч десь знайти зарубіжних урядовців, які б захоплено вітали українське правосуддя зі зразковою роботою під час процесу Тимошенко, варто бодай вдати, що такі політики є. Хоч і шифруються
вчора, Алла Лазарева, 5
Чекаємо подвійної рецесії?
Подальше підвищення стелі держборгу, наростання страху перед рецесією, небезпека тривалої стагнації – ось похмурі перспективи Америки
позавчора, The Economist, 1
Консолідація перед розстрілом
Цілі, які може переслідувати влада у справі Тимошенко, в цілому зрозумілі і широко обговорюються в суспільстві
позавчора, Аліна Пастухова, 27
 
©2007-2011 «Український тиждень»
Передрук або будь-яке інше комерційне використання сайту можливе лише з дозволу редакції. Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на агентства «Українські новини» та «УНІАН», в будь-якому випадку суворо заборонено.
Зворотний зв'язок
Рекламодавцям
Передплата
Про видання
Мобільна версія
RSS
Інформер
E-mail розсилка