This version of the page http://www.tmm.ua/about/history.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-12. The original page over time could change.
Історія компанії - Про компанію - Будівельна компанія ТММ






Компанія ТММ

Історія компанії

  1992 р.

Заснована компанія ТММ у формі товариства з обмеженою відповідальністю. Компанія та її підрозділи були задіяні в будівництві, торгівлі обладнанням з виробітку електроенергії, реалізації проектів у секторі енергетики, машинобудування, сільського господарства, а також банківському, страховому та інших секторах. Нещодавно була здійснена реструктуризація компанії ТММ, в результаті чого непрофільні напрями діяльності компанії були відокремлені.



  1994 р.

Компанія ТММ почала будівництво свого першого об'єкту - житлово-офісного будинку в Києві.



  1996 р.

Компанія ТММ розпочала свій перший проект класу В - винятково комерційна нерухомість.



  1997 р.

Компанія створила житлово-експлуатаційне управління (ЖЕУ), яке сьогодні обслуговує 11 об'єктів, збудованих компанією ТММ, та інші об'єкти. ЖЕУ забезпечує комплексне обслуговування всіх інженерних систем та обладнання, поточний та капітальний ремонт будівель, прибирання та охорону комплексів, озеленення прилеглих територій.



  2001 р.

Компанія ТММ заснувала архітектурно-дизайнерське бюро, головним завданням якого є досягнення максимального комфорту та естетичної цілісності об'єктів, збудованих компанією. Сьогодні архітектурно-дизайнерське бюро виконує також індивідуальні замовлення клієнтів з дизайну та планування інтер'єрів.

Компанія придбала бетонний завод у Києві з метою забезпечення власних проектів.

Компанія завершила будівництво свого першого житлового проекту класу "преміум" у Києві.



  2002 р.

Компанія ТММ взяла участь у реконструкції Бесарабської площі (м. Київ) та будівництві торгово-офісного комплексу "Мандарин-Плаза".



  2003 р.

Компанія розгортає будівельну діяльність у Харкові.

Розпочато будівництво першого в Україні інтелектуального житлового комплексу "Тріумф" у Києві, де застосовуються найновіші технології моніторингу та управління "життєдіяльністю" будинку.



  2004 р.

Компанія ТММ надалі освоює сегмент комерційної нерухомості - початок будівництва офісного торгово-розважального комплексу класу В+ "КОМОД" на вул. Луначарського, 7 (м. Київ).

Компанія ТММ здійснила випуск облігацій на загальну суму близько 9 млн. доларів.



  2005 р.

Для здійснення енергетичної програми було створено ЗАТ "ТММ-Енергобуд", яке задіяне у спорудженні енергогенеруючих підстанцій для автономного забезпечення будівель електроенергією.



  2006 р.

Компанія розпочала будівництво першого в Харкові елітного житла класу "делюкс".

Компанія ТММ вийшла на ринок житлової нерухомості Житомира та збільшила свою присутність на ринку Криму.

Компанія розпочала створення комплексного інжинірингового центру, який виконуватиме весь комплекс інженерних робіт на етапах проектування об'єктів, будівництва та їх здачі в експлуатацію.

Компанія ТММ розпочала будівництво проекту "Сонячна брама" (м. Київ, вул. Ломоносова, 73-79) загальною площею 234 тис. кв. м - першого надсучасного житлово-офісного комплексу з розвинутою соціальною інфраструктурою: парковою зоною, ігровими майданчиками для дітей, зонами відпочинку, супермаркетом, кафе і рестораном, офісними приміщеннями.



  2007 р.

Генеральний директор компанії ТММ Микола Толмачов обраний заступником Голови Президії Будівельної палати України.

Для інвестування у свої поточні та перспективні проекти компанія залучила більш $105 млн. у ході розміщення 13.11% акцій на Франкфуртській фондовій біржі, а також близько $33 млн. під час приватного розміщення облігацій.

ТММ ввела в експлуатацію 6 об’єктів житлової та комерційної нерухомості загальною площею понад 90 тис. кв. м у Києві та Харкові.



  2008 р.

Компанія ТММ ввела в експлуатацію житловий комплекс преміум-класу "Тріумф" загальною площею 68 тис. кв. м на вул. Звіринецька, 59 у м. Києві. Житловий комплекс "Тріумф", у якому вперше у висотному житловому будівництві Україні ТММ реалізувала концепцію "інтелектуальної будівлі", був визнаний "Кращою висотною нерухомістю в Україні" за результатами міжнародного спеціалізованого конкурсу CNBC Europe & Africa Property Awards 2008.

ТММ ввела в експлуатацію житловий будинок бізнес-класу "Топаз" на вул. Чорновола, 4 в м. Житомирі. "Топаз" – перший об'єкт житлової нерухомості бізнес-класу у Житомирі, а також перший у місті житловий будинок з підземним паркінгом.

Компанія ТММ у повному обсязі та в строк погасила випуск іменних процентних облігацій серії С на загальну суму 15 млн грн.

ТММ завершила дворічну програму модернізації автопарку будівельної техніки, оновивши близько 75% одиниць техніки та інвестувавши в програму 8 млн дол. США.

Компанія ТММ взяла участь у благодійному проекті підтримки багатодітних сімей "Зігрій любов'ю дитину", ініційованому Президентом України.



  2009 р.

Компанія ТММ ввела в експлуатацію житловий будинок преміум-класу "Фламінго" на вул. Бакуліна, 13 в м. Харкові. Це шостий за рахунком об'єкт ТММ, введений в експлуатацію в Харкові. Ввівши в експлуатацію житловий будинок "Фламінго", ТММ протягом 2009 року продовжує будівництво всіх 6 об'єктів житлової нерухомості ТММ у Києві та Харкові, виконуючи зобов'язання перед інвесторами в житлові об'єкти компанії.

ТММ увійшла до рейтингу генпідрядних організацій "10 самих активних будівельних компаній", складений за підсумками 2009 року спеціалізованим виданням Building Business.

Компанія ТММ у повному обсязі і в строк погасила випуск процентних іменних облігацій серії D на суму 180,6 млн грн.

Запущено виробничий комплекс "ТММ-Енергобуд" з виготовлення паропроводів високого тиску для теплових і атомних електростанцій (смт. Малинівка, Харківська обл.). Раніше на території СНД і в Європі не було подібного промислового комплексу, де під одним дахом об'єднано цикл трубопровідного виробництва такого рівня зі встановленими індукційними трубогинними машинами для вигину труб до 1200 мм у діаметрі.

Компанія ТММ та група компаній Sport Life оголосили про стратегічне партнерство з розвитку мережі фітнес-центрів в рамках інфраструктури об'єктів житлової нерухомості ТММ.

Бренд компанії ТММ визнано найдорожчим будівельним брендом Україні за підсумками рейтингового дослідження "Гвардія брендів 2009". За результатами "Гвардії брендів 2009", спільного проекту видавничого дому "Галицькі контракти" та Українського рейтингового агентства, вартість бренду компанії ТММ склала 730 млн грн.

вгору

Про компаніюІсторія компаніїСтруктура компаніїМенеджментГромадська діяльністьБлагочинна діяльністьНагороди Карєра в ТММ






Компанія ТММ успішно реалізувала 31 проектів у трьох містах України
 



Сьогодні ТММ реалізує 6 проектів у трьох містах України
 



У портфелі компанії ТММ наразі є 11 перспективних проектів у чотирьох регіонах України
 



Квартири в Києві | Квартиры в Киеве | Недвижимость в Киеве | Новостройки | Строительные компании
Про компанію | Девелопмент | Будівництво | Обслуговування | Продукти та послуги | Інвесторам | Прес-центр | Контакти
Умови доступу та використання сайту   © 2007 Developed by Domino / ITCG