This version of the page http://www.epravda.com.ua/markets/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-12. The original page over time could change.
Фінансові ринки | Економічна правда
Поштова розсилка:
Пошук:
  RSS    PDA    Архів

  П'ятниця, 12 серпня 2011, останнє оновлення: 4 хвилини тому
Фінансові ринки
Аналітика
05.08.2011 _  Аналітики Deloitte

Зміни до Податкового кодексу

Цей закон набирає чинності 6 серпня, крім окремих статей, які набувають чинності в особливому порядку. Далі - про деякі положення Податкового кодексу - ПК, які змінює даний закон.
 
27.07.2011 _  Вікторія Бондарчук, для ЕП

Дволикий Янус страхового закону

"Посилення ролі наглядових органів, збільшення різних форм звітності та нетипових зобов'язань на кшталт надання інформації мільйонам клієнтів про оподаткування платежів та виплат, розкриття комерційної інформації про розміри комісійної винагороди підвищить витратність страхового бізнесу".
 
19.07.2011 _  Сергій Чигир, для ЕП

СБУ обвалює акції Ferrexpo?

Якщо конфлікт із силовими органами затягнеться або перейде на територію Полтавського ГЗК, то акції Ferrexpo почнуть падати суттєвіше. Тоді Жеваго доведеться вибирати: боротися за компанію, продавати, поки купують за хорошу ціну, або змінювати політичні погляди.
 
11.07.2011 _  Павло Ілляшенко, Astrum, для ЕП

Америка знайшла собі роботу

Варто згадати, що рівень безробіття - це відношення числа безробітних до робочої сили. Для розуміння динаміки процесів на ринку праці потрібно стежити за обома показниками. Наприклад, зростання робочої є позитивним показником, що свідчить про покращення очікувань безробітних щодо пошуку роботи.
 
06.07.2011 _  Петро Шевченко, для ЕП

Уряд допустить іноземців до українського ринку

Державна комісія з цінних паперів та фондового ринку зробила крок до введення подвійного лістингу на українських фондових біржах, який дозволить українцям вкладати свої кошти у ліквідні цінні папери іноземних компаній.
 
23.06.2011 _  Дмитро Дєнков, ЕП

Нацбанк долучився до кривдників фондового ринку

Інвестори уже зазнали втрат. За тиждень акції банків суттєво подешевшали на тлі спокійної загальноринкової ситуації. Найбільше вони впали 16 червня - в день набуття чинності закону. Папери Укрсоцбанку втратили 5%, "Райффайзен банку аваль" - 4%.
 
10.06.2011 _  Вікторія Бондарчук, для ЕП

Позика для мегаполіса

Міста повинні спрямовувати залучені кошти не лише на "локальні дірки" - ремонт доріг чи дахів. Якісне обслуговування боргу можливе лише у випадку вкладення позичених грошей у виробничі проекти, які дають конкретну економічну віддачу.
 
11.05.2011 _  Петро Шевченко, для ЕП

Microsoft зробив дзвінок по Skype

Чи є придбання Skype ключовим - ще належить з'ясувати, стверджують гравці ринку телекомунікацій. "Люди йдуть до Skype, щоб дзвонити, однак така послуга не превалює над соціальними мережами та обміном миттєвими повідомленнями".
 
11.05.2011 _  Петро Шевченко, для ЕП

Фондовий ринок контролює інсайдер?

Прикладом використання інсайдерських даних є операції з акціями концерну "Стирол" за допомогою інформації про його продаж структурам Дмитра Фірташа. Тобто хтось мав дані щодо цієї угоди і заздалегідь скуповував папери компанії.
 
26.04.2011 _  Петро Шевченко, для ЕП

Світові ринки: гірше, ніж 1941-го

Міжнародне рейтингове агентство S&P поставило під загрозу суверенні рейтинги США, це налякало інвесторів в усьому світі. І не даремно, адже агентство понизило прогноз рейтингу США, який було присвоєно 70 років тому.
 
Огляди ринків
10.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: Паніка змінилася зростанням

Тепер ми знаємо, що це означає середина 2013 року. Таким чином, поточне зростання ринків ризикових активів базується на тих же факторах, що і зниження напередодні - на різких коливаннях настроїв гравців.
 
09.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: В очікуванні дій Бернанке

На боці покупців перепроданность ризикових активів і продовження формування позитивних очікувань щодо майбутнього засідання комітету з монетарної політики в Сполучених Штатах.
 
08.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: Паніка продовжується

Таке рішення агентства очікувалося учасниками ринку і питання було лише в тому, коли відбудеться зниження рейтингу: в серпні у відповідь на спалах політичної кризи в Сполучених Штатах або восени поточного року, після другого раунду скорочення витрат, передбаченого угодою про підвищення ліміту державного боргу.
 
05.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: повернення у 2008

Переоцінка макроекономічних ризиків повинна закінчитися масштабним панічним ралі на ринку казначейських зобов'язань. Вперше за останній рік ми близькі до того, щоб стати свідками саме такого розвитку ситуації.
 
04.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: обережність покупців

У той же час зниження індексу ділової активності ISM PMI у секторі послуг хоч і перевершило очікування економістів, проте не виявилося настільки драматичним, як цього очікували песимісти. Продавці беруть паузу до п'ятниці.
 
03.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: Інвесторам не вистачає динаміки економічного зростання

Незважаючи на остаточне зникнення з порядку денного теми дефолту Сполучених Штатів, в ході вчорашньої торгової сесії на фінансових ринках домінували негативні настрої. У фокусі інвесторів перебували публікація слабких економічних даних і зростання прибутковості боргових зобов'язань Італії та Іспанії.
 
02.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: Відновлення переноситься

Відновлення економічної активності відкладається. Як і передбачалося, публікація економічних даних визначила динаміку ризикових активів, незважаючи на прогрес у питанні підвищення ліміту боргу Сполучених Штатів.
 
01.08.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: фундаментальні фактори повертаються

Політична криза в Сполучених Штатах негативно впливала на настрої і змушувала більшу частину гравців займати вичікувальну позицію. Проста логіка підказує, що дефолт США є порівняно більш сильним шоком, ніж все, що відбувалося на фінансових ринках в 2008 році.
 
29.07.2011 _  Аналітики Брокбізнесбанку, для ЕП

Тижневий огляд фінансових ринків

Ціна на золото у світі досягла нового історичного максимуму - 1 630 доларів за унцію. Інвестори користуються невизначеністю довкола американського державного боргу, але навіть після вирішення цієї проблеми золото дешевшати не буде.
 
29.07.2011 _  Аналітики Astrum, для ЕП

ОГЛЯД РИНКІВ: промисловість очолила падіння

План республіканської партії не тільки не знаходить підтримки серед республіканців, але і буде ветований президентом США у разі чуттєвого схвалення органами законодавчої влади.
 
 
Всі матеріали за          
 дд  мм  рррр
Колонки
Юрій Клименко
12.08.2011

Інноваційна політика і ментальність

Сподівання на тихе життя безнадійні: світ стає небезпечнішим, тож завдання підприємця - постійний пошук параметрів стійкості. Google, Apple, General Electric вперто втілюють аксіому сучасного бізнесу: інновації або смерть.
 
Андерс Аслунд
11.08.2011

Хисткий Захід

Положення Заходу плачевне, але навіть тепер деякі економісти вітають фінансове стимулювання. Однак замість цього західні лідери повинні зосередитися на латанні дір у своїх державних бюджетах, аби врятувати те, що ще можна врятувати.
 
Блоги
 
Інтерв'ю
Сергій Лямець, Євген Шпитко, ЕП

Олександр Клименко: коли у вас крадуть машину - це боляче, а коли крадуть в держави?

Є ціла система боротьби з тіньовою зайнятістю. Беруться ідентифікаційні коди і накладаються на бази даних нерухомості та машин. Прибираються пенсіонери, студенти, інваліди, і так визначається коло людей, які не мають доходів, але мають матеріальні блага. Далі з ними починається робота.
 
 
Публікації
11.08.2011

Без довіреності та техогляду. Чи надовго?

Тепер сплату штрафів буде контролювати виконавча служба, яка робитиме це за загальними правилами. Тож якщо у водія є такий борг, до нього можуть застосувати засоби впливу: арештувати авто, помешкання, заморозити банківські рахунки.
11.08.2011

Китай воюватиме за нафту на українських кораблях?

Єдиним діючим проектом залишається "Зубр". Росія звинуватила Київ у тому, що він продає військові секрети петербурзького конструкторського бюро "Алмаз". Київ відповів, що кораблі, які будують у Феодосії, не є копіями радянських виробів.
10.08.2011

Земельна реформа: знову пани і кріпаки

Власника можуть зобов'язати обміняти ділянку. Він може не погодитися, однак шукати справедливість доведеться в суді. В результаті такої "консолідації" селянин замість родючих ґрунтів може отримати ділянку суцільних пісків.
10.08.2011

Штати налякали українську "пісочницю"

Ситуація із зниженням рейтингу ще раз підтвердила, наскільки світові інститути безсилі перед панікою на фінансових ринках. Учасники ринку в таких випадках просто неспроможні сприймати будь-які заспокійливі промови чиновників.
09.08.2011

Вугілля за ціною життя

"Шахта імені Бажанова побудована наприкінці 1950-х, а з 1964 року почала працювати на повну потужність. При цьому термін експлуатації шахти і копра - 47-50 років. Ця аварія - жахливий сигнал, що зношення таки відбулося".
09.08.2011

Лісник Януковича

"Невдовзі нам прислали рахунок: треба було купити 70 портретів Януковича на 12 тисяч гривень та майже сорок сувенірних гербів на 40 тисяч. А скажіть мені, куди я повішу 70 портретів президента, якщо у мене всього 20 кімнат на все лісництво? В туалет хіба що. Там ще Янукович не висить".
08.08.2011

Інсулінова національна небезпека

Якщо підприємство приватне, що завадить власникам продати його конкурентам, які виробляють інсулін за ціною, що в кілька разів перевищує ціну на вітчизняний інсулін, і які не зацікавлені в роботі "Індару"? (Рос.)
4,7-4,8%
прогнозується зростання ВВП у 2011 році
на 120 мільйонів гривень
оштрафовано авіакомпанії Коломойського
 
 
ІНШІ ПУБЛІКАЦІЇ "УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВДИ"
© 2005-2011, Економічна правда. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на "Економічну правду".
Реклама на сайті   |   Про проект   |   Зворотній зв'язок
        
Авторизація
Для авторизації використовуйте ті самі ім'я і пароль, що і для коментування публікацій на "Українській правді".


Якщо ви новий читач, будь ласка, зареєструйтесь
Забули пароль?
Ви можете увійти під своїм акаунтом Facebook