This version of the page http://kpi.ua/education_department (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-10. The original page over time could change.
Навчання в НТУУ "КПІ" | Національний технічний університет України

Навчання в НТУУ "КПІ"

Департамент навчальної роботи

Перший проректор, академік НАН України, доктор технiчних наук, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державних премiй України, професор Якименко Юрій Іванович
Офіційний сайт ДНР: http://osvita.kpi.ua тел.: 236-20-82, 454-96-34
e-mail: yiy@kpi.ua

[анонс - 8-20.08.11] Шоста Літня школа “Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики

8-20 серпня 2011 року (Україна, Київ, НТУУ «КПІ») відбудеться Шоста Літня школа “Досягнення та застосування сучасної інформатики, математики та фізики

Організатори :

  • Наукове товариство студентів та аспірантів НТУУ «КПІ»
  • Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут»

НТУУ «КПІ» та компанія ДТЕК уклали угоду про співробітництво

14 липня Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» і компанія ДТЕК – лідер паливно-енергетичного комплексу України, підписали угоду про початок довгострокового співробітництва.

Олімпіада «KPI-OPEN 2011»: переможців визначено

Восьмого липня в Залі Вченої ради НТУУ «КПІ» відбулася церемонія нагородження переможців і закриття Шостої відкритої міжнародної студентської олімпіади з програмування імені С.О. Лебедєва - В.М. Глушкова «КРІ–ОPEN 2011». Уже втретє її переможцями стала команда Київського національного університету ім. Тараса Шевченка «DDragons». Друге місце розділили ще одна команда Київського національного університету ім.

У КПІ відкрився традиційний турнір молодих програмістів «КРІ–ОPEN 2011»

5 липня в Національному технічному університеті «Київський політехнічний інститут» розпочала триденний марафон Шоста відкрита міжнародна студентська олімпіада з програмування імені С.О. Лебедєва та В.М. Глушкова «КРІ–ОPEN 2011». Співорганізаторами «КРІ–ОPEN 2011» виступили Національний технічний університет «Київський політехнічний інститут», Міністерство освіти та науки, молоді та спорту України та Група розвитку Івана Плотнікова (vanopl.com).

Нова спеціальність магістерської підготовки 8.06010301 «Системне проектування»

В НТУУ «КПІ» в 2011 році відкрита нова спеціальність магістерської підготовки 8.06010301 «Системне проектування» з напрямку «Комп’ютерні науки».

НТУУ "КПІ" і SAS: перші кроки на шляху співпраці

"КП" уже писав про ХІІІ Міжнародну науково-технічну конференцію "Системний аналіз та інформаційні технології  "SAIT-2011", яка пройшла в травні цього року. Проте її програма включала в себе не лише пленарні та секційні засідання. Серед передбачених нею заходів було і вручення студентам і працівникам ННК "ІПСА" НТУУ "КПІ" свідоцтв про те, що вони прослухали курс "Аналіз, моделювання та прогнозування в SAS".

Зростає зміна [програма "Майбутнє України"]

Київський політехнічний приділяє постійну увагу розвитку творчої молоді нашої країни. У рамках програми "Майбутнє України", започаткованої НТУУ "КПІ" разом із КНУ ім.Шевченка та МАН, проводяться конкурси, виставки, олімпіади, спрямовані на пошук, підтримку та розвиток майбутньої технічної еліти України.

Магістри – стипендіати Президента України

У тому, що літо – гаряча пора нинішні шестикурсники пересвідчилися не лише за шкалою термометра, який стійко тримається на 30-градусній позначці, але й відчули, що це час напруженої роботи: завершення та захист магістерських робіт. Серед цьогорічних магістрів-випускників є й п'ятеро стипендіатів Президента України. Вони удостоїлися цього матеріального заохочення за відмінне навчання та творчі здобутки.

Результати другої атестації весняного семестру 2010/2011 н.р.

У другій атестації весняного семестру цього навчального року взяли участь 12593 студенти першого, другого і третього курсів. За два місяці, що пройшли від першої атестації, вони зуміли значно покращити свою успішність. Так, якщо в першу атестацію весняного семестру тільки 39,9 % студентів були атестовані з усіх дисциплін, то в другу атестацію таких студентів було вже 47,4 %. Примітно, що студенти всіх трьох курсів почали приділяти більше уваги навчанню.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • в кінець »