This version of the page http://kpi.ua/campus (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-10. The original page over time could change.
Кампус НТУУ "КПІ" | Національний технічний університет України

Кампус НТУУ "КПІ"

Опис території НТУУ"КПІ". Розміщення корпусів, аудиторії, зали, класи. Парки. Схеми проїзду.

Територіальне розміщення університету КПІ

Карти, мапи, схеми НТУУ "КПІ". Територія кампусу.

  • Сенсорна мапа, карта університету, план-схема кампусу НТУУ "КПІ", територія "КПІ" - підведіть вказівник миші до значка корпусу чи гуртожитку і клацніть, щоб перейти на докладний опис
  • Мапа, карта університету, план-схема кампусу НТУУ "КПІ", територія "КПІ" - map-campus.gif
  • Фотографії корпусів, парків, гуртожитків та адреси будівель у Фотогалереї "Кампус НТУУ "КПІ""
  • Схема розташування парковок та стоянок автотранспорту на території НТУУ "КПІ"
  • План закріплення території за підрозділами КПІ
  • Розміщення зупинок громадського транспорту на території університетського містечка НТУУ "КПІ"
  • Зупинки громадського транспорту в районі НТУУ "КПІ"

У студради студмістечка – новий голова [звітно-виборна конференція студентської ради студмістечка 1.6.11]

У своєму слові до делегатів звітно-виборної конференції студентської ради студмістечка, яка відбулася 1 червня, ректор НТУУ "КПІ" академік Михайло Згуровський зауважив, що в жодному зі студентських кампусів за кордоном він не бачив такого дружнього до студентської громади соціального середовища, як у студмістечку КПІ. "Мета студради студмістечка – створення високорозвиненого комфортного середовища, – зауважив ректор,  – і  атмосфера – невід'ємна його складова. Тож її слід всіляко плекати".

День довкiлля

День довкілля проводиться в Україні щороку в третю суботу квітня. Як і загальносвітовий День навколишнього середовища або День довкілля (WED), він є кульмінацією багатьох заходів, спрямованих на позитивні екологічні зміни. Їх метою є залучення громади до поліпшення стану довкілля, озеленення, благоустрою населених пунктів та прилеглих до них територій, очищення водних джерел, поширення екологічних знань і багато іншого.

Як працюють господарські служби в КПІ [2010]

Знову наповнилися гомоном аудиторії й лабораторії Київської полі­техніки. Розпочався новий семестр. Заняття проходять у теплих облаштованих приміщеннях, гуртожитки вечорами привітно світяться вікнами та дзвенять молодими голосами. Та за всім цим буденним “побутом” стоїть повсякчасна копітка робота департаменту адміністративно-господарської роботи, спрямована на утримання існуючої матеріально-технічної бази в нормальному експлуатаційному стані і наступний її розвиток з метою створення нормальних умов для забезпечення навчальної, наукової діяльності, створення відповідних соціальних умов для студентів і співробітників університету.

Хочу поділитися основними результатами роботи університету з утримання і розвитку матеріально-технічної бази в минулому році та зупинитися на завданнях, що стоять перед департаментом у 2011-му.

Святкове студмістечко

Що ви згадуєте, коли чуєте «Новий рік»?

Зиму, сніг, мандарини ... і, звичайно, Ялинку! Гарну, яскраву, новорічну ялинку.

У студмістечку КПІ є особливий новорічний звичай...

«Кожного року, 31 числа, ми з моїми друзями направляємось».....

У фільмі саме так. А ось у КПІ трошки по-іншому.

28 грудня Новорічна комісія вирушає в довгий похід по гуртожитках студмістечка НТУУ «КПІ» – шукати новорічних переможців.

Відкриття нового футбольного поля

Нарешті і в нашому університеті є футбольне поле з якісним покриттям, довгоочікуване відкриття якого відбулося 11 листопада 2010 року о 14:30. На відкритті окрім студентів НТУУ “КПІ”, які повністю заповнили трибуни нового стадіону, були поважні гості серед яких проректор з наукової роботи М.Ю.Ільченко, проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов, голова комітету з фізичного виховання Міністерства освіти і науки України В.Г.Гамов, голова Солом’янської районної державної адміністрації І.П.Сидоров, президент Всеукраїнської футбольної асоціації В.О.Пилипенко, депутат Київської міської ради Д.Й.Андрієвський, призер Олімпійських ігор у Сеулі, перший у світі екс-рекордсмен зі стрибків у висоту Рудольф Поварніцин.

Квітнуть  каштани

Каштани – символ Києва. Дерева радують нас на початку травня, коли «запалюють» білі свічі своїх суцвіть, і восени, коли опуклі «їжачки» розкриваються і під ноги щедро сиплються блискучі колобочки, прохолодні на дотик. Їх залюбки збирають дітлахи та пенсіонери. Одні для гри, інші – для приготування ліків. Так було завжди…

Майданчик для КПІшної малечі [дитячий ігровий майданчик біля 22-го гуртожитку]

Усі люблять подарунки, аж особливо діти. Улітку профком студентів НТУУ “КПІ” зробив для КПІшної малечі чудовий подарунок – біля 22-го гуртожитку було облаштовано дитячий ігровий майданчик. Для маленьких мешканців тут є все: ігровий комплекс з різноманітними гірками, перешкодами і справжнім канатом; гойдалки й качалки, а також весела карусель.

На відкриття майданчика завітали ректор університету М.З.Згуровський, голова профкому співробітників В.І.Молчанов, начальник відділу організації роботи зі студентами Р.І.Пашов, голова профкому студентів А.Ю.Гаврушкевич.

Гуртожитки НТУУ "КПІ"

Усі гуртожитки територіально розташовані компактно в кампусі університету, який примикає до паркової зони.

На території університету розташовано 20 гуртожитків, в яких проживають близько 12 тис. студентів, з них 1400 – іноземні студенти. Гуртожитки студмістечка за призначенням поділяються на 16 гуртожитків для одинаків, 3 сімейні гуртожитки та 1 гуртожиток для компактного проживання іноземців, які навчаються на підготовчому відділенні.

Автошкола Спортивно-технічного центру НТУУ “КПІ” “Київський політехнік”

Курси водіїв категорії “В”. Для студентів КПІ спеціальна ціна 1800 грн + ПМП. Можлива поетапна оплата. Термін навчання 2,5-3 місяці. Заняття у вечірній час пн., ср., пт. з 18.00 до 21.00.

Адреса: вул.Нижнеключова,12, кор­­пус 33, 2-й поверх, кім. 2 (примі­щення автотранспортного підприємства КПІ, за спорткомплексом КПІ), тел 454-92-62, 8-063-453-60-09, e-mail: sta@kpi.ua.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • далі ›
  • в кінець »