This version of the page http://kpi.ua/information (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-10. The original page over time could change.
Інформація для студентів | Національний технічний університет України

Інформація для студентів

Відпочинок у Карпатах [готель «У Газди», санаторій «Яремча» та «Верховина»]

Курсові захистили, заліки та екзамени склали… Ну, начебто все – сесію здали! Ура!

І що ж тепер, як його відійти від тих безсонних ночей та великої кількості «розумних знань»? На дворі мороз, снігу по коліно… Потрібно їхати в Карпати.

Беремо профквиток, гроші та бігом до профкому студентів за путівкою.

Приборкання норовливих поривів. Ігор Богачук, студент ФАКС,  – призер багатьох змагань з авіамоделізму.

Ігор Богачук, студент ФАКС,  – призер багатьох змагань з авіамоделізму. Йому дано те, що недоступно для багатьох: цей хлопець відчуває небо. Однак при цьому твердо стоїть ногами на землі. Кожний рік його колекція поповнюється в середньому на 4 дипломи.

40 звітно-виборча конференція профспілки студентів

29 жовтня 2009 року в залі засідань Вченої ради відбулась 40 звітно-виборча профспілкова конференція первинної профспілкової організації студентів НТУУ «КПІ». Були присутні 215 делегатів з 242 обраних від усіх факультетів та інститутів.

Асамблея Форуму європейських студентів

Форум європейських студентів AEGEE (Association des Etats Generaux des Etudiants de l’Europe) – одна з найбільших європейських молодіжних організацій, яка існує з 1985 року і налічує 17000 активних членів у 232 містах 43-х європейських країн.

Локальний раунд Перших Всеукраїнських інженерних змагань

22-24 квітня в стінах нашого університету відбувся локальний раунд Перших Всеукраїнських інженерних змагань, організованих київською локальною групою міжнародної студентської організації BEST (Board of European Students of Technology).

Розвивати ІТ і себе [Євген Грінік]

Стипендіат ректора НТУУ “КПІ” Євген Грінік – п'ятикурсник ІТС. Це вже не той несміливий хлопчина, що приїхав до столичного мегаполіса “підкоряти” новітні технології і заявити про себе. Ще зі шкільної лави Євген бачив себе фахівцем технічного профілю, тож для навчання вибрав найкращий, на його думку, технічний ВНЗ України.

Стипендіатка-чемпіонка [Шестикурсниця ФЕЛ Олена Хотенко]

Шестикурсницю ФЕЛ Олену Хотенко можна назвати іменною стипендіаткою зі стажем. У різні роки вона отримувала стипендію Президента України, стипендію Кабінету Міністрів, двічі – стипендію ректора НТУУ “КПІ”. Дівчина по праву вважає себе частиною політехнічної родини у другому поколінні. Тут свого часу навчалися її батьки, тут вона закінчила Політехнічний ліцей.

Молодь і космос [Тема засідання в Космос-клубі – “Космос та здоров'я людини” ]

Пройшло вже 48 років з дня польоту Юрія Гагаріна – час двох поколінь, але й сьогодні молодь з цікавістю сприймає все, що пов'язано з космосом.

Перемога студентів РТФ [Фінал Всеукраїнської студентської олімпіади]

Фінал Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Радіоелектронні апарати» пройшов у Харківському національному університеті радіоелектроніки (ХНУРЕ) з 2 по 4 березня 2009 р. У ньому взяли участь 47 представників 16 ВНЗ, у тому числі і студенти кафедри радіоконструювання і виробництва радіоапаратури (КіВРА) (зав. каф. проф.

Мені подобається тут навчатися

Четвертокурсник ФБТ Денис Чередниченко опановує спеціальність “Обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості”. Він сумлінний студент і діяльна особистість – навчається на відмінно, займається науковими дослідженнями та бере активну участь у громадському житті факультету. У цьому навчальному році його удостоєно стипендії Верховної Ради України. Наводимо розповідь Дениса про себе та студентське життя.

З дитинства захоплювався природничими науками, особливо біологією. Навчаючись у школі, відвідував гуртки Будинку дитячої та юнацької творчості (авіамоделювання, веб-програмування). Вибір ВНЗ був очевидним, адже відомо, що КПІ – найкращий технічний університет України. Мені подобається тут навчатися.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • далі ›
  • в кінець »