This version of the page http://www.grytsenko.com.ua/news.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-10. The original page over time could change.
Новини | Персональний сайт Анатолія Гриценка

Новини

Головна сторінка >> Новини

Версія для друку

Анатолій Гриценко в ефірі ТК «ВІККА»

10 серпня 2011 о 09:23
У середу, 10 серпня, о 18:50 гостем прямого ефіру програми «Контакт» на телеканалі «ВІККА» (Черкаси) стане голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони, лідер партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

На Хрещатику відкрито громадську приймальню Гриценко

9 серпня 2011 о 20:20
На Хрещатику біля Печерського районного суду міста Києва встановлено намет-громадську приймальню народного депутата Анатолія Гриценка. У ній вже зараз відбувається прийом громадян. 
Раніше партія «Громадянська позиція», головою якої є Анатолій Гриценко, разом з іншими демократичними силами увійшла до Комітету опору диктатурі. Демсили об’єднали свої зусилля задля протидії репресіям проти громадських...

Гриценко вимагає від Цушка зруйнувати монополію Фірташа на ринку міндобрив

9 серпня 2011 о 16:39
Голова комітету ВР з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко звернувся з листом до голови Антимонопольного комітету Василя Цушка з приводу загрозливої ситуації на ринку мінеральних добрив. 
У листі зазначається, що згідно відкритих джерел інформації одній особі – Фірташу Д.В. – підконтрольні безпосередньо або через пов‘язаних осіб ПАТ “Азот” (Черкаси), “Северодонецьке об‘єднання “Азот...

США скорочуватимуть військову присутність в країнах світу - Гриценко

9 серпня 2011 об 11:17
"Сполучені Штати Америки й надалі скорочуватимуть свою військову присутність в різних країнах світу", - вважає голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко. Про це він заявив у коментарі УНН.
"У жовтні, коли буде затверджено бюджет США на наступний рік, стане відомо, скільки коштів виділено Пентагону. Тому що зараз ухвалено лише загальний закон, яким піднято...

"Громадянська позиція" взяла участь в акції проти утисків опозиції. Фоторепортаж

8 серпня 2011 о 14:06
Активісти "Громадянської позиції" взяли участь в акції проти утисків опозиції під стінами Печерського райсуду у Києві. Дивіться наш фоторепортаж.

Гриценко: Тимошенко звільнить не Кірєєв, її звільнять люди, що голосували за інший вибір

8 серпня 2011 о 12:26
«Ми не повинні дозволити Януковичу та його команді загнати всю країну в Єнакіївську зону та обтягнути її колючим дротом», - заявив під час мітингу біля Печерського суду голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.
За його словами, зараз в Україні щаслива тільки одна родина – родина Януковича, для усіх інших - збільшують податки тощо.
«Якщо пенсіонери думають, що пенсійну реформу відклали,...

Тимошенко і Луценко не вбивці, щоб їх тримати в клітці - Гриценко

8 серпня 2011 об 11:07
«Тимошенко і Луценко не повинні сидіти у клітці. Я прийшов підтримати обох. Бо насправді це не Тимошенко і Луценко посадили за грати - у зону саджають всю країну», - заявив сьогодні під стінами Печерського районного суду голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко. 
За його словами, Віктор Янукович уже показав, що з його прізвищем асоціюються тільки два слова – «зона» і «репресія». «Він фах...

Від імені партії «Громадянська позиція» Гриценко підписав заяву Комітету опору диктатурі

8 серпня 2011 о 10:52
У зв’язку із загрозою, що постала перед українською демократією, ми, представники політичних партій та громадських організацій, заявляємо про об’єднання своїх зусиль у Комітеті опору диктатурі. 
Репресії проти громадських діячів, арешти опозиційних партійних лідерів стали  для правлячого режиму засобом усунення політичних опонентів, спробою встановлення в Україні диктатури. 
Ми закликаємо всіх, кому...

Гриценко: Арешт Тимошенко - це початок кінця Януковича

5 серпня 2011 о 20:06
Кроком до міжнародної ізоляції Украни вважає сьогоднішній арешт екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко голова "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко.
"Рішенням арештувати Тимошенко Янукович увімкнув лічильник - пішов відлік часу, який відкине його на смітник історії", - заявив народний депутат.
Він переконаний, відтепер країна прокинеться і більш активно боротиметься за європейську перспективу.
"Але м...

"Громадянська позиція" в понеділок протестуватиме проти переслідування опозиції

5 серпня 2011 о 20:00
У понеділок, 08 серпня, о 09:00 біля приміщення Печерського районного суду у Києві (вул. Хрещатик, 42-А) розпочнеться акція протесту проти політичних репресій, переслідування опозиції і вибіркового застосування закону, в якій візьмуть участь активісти "Громадянської позиції".

Збір учасників акції о 08:30 біля станції метро "Театральна" (вихід до театру ім. Л.Українки).
Архів новин


Головна сторінка >> Новини
Про мене
Питання та відповіді
Від першої особи Робота Освіта Декларація про доходи Доповіді



Партія "Громадянська позиція"
Долучитися до фінансування
Долучитися до команди
Куди звернутись в регіонах
Шукати
Архів
« Серпень 2011 »
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
Останній пост 09:50 29-07-2011

Блог

Переможців не буде
Газові контракти, підписані в 2009 році, безумовно, невигідні для України. Вони кабальні, несиметричні по зобов’язаннях сторін і штрафних санкціях, а тому повинні бути переглянуті.
Це не єдиний випадок...

Цитати
«Для того, щоб претендувати на лідерство в опозиції сьогодні – коли народ тотально зневірений – недостатньо мати велику фракцію, найбільші ресурси чи найчисельніші оргструктури на місцях. Треба мати на лідерство моральне право! А для цього – принаймні пройти шлях критичного самоаналізу, самоочищення та покаяння» (10.05.2010) Інші цитати
E-mail розсилка
Написати адмінуФорум ГПRSS-стрічка