This version of the page http://www.ukrmap.com.ua/index.php?name=News (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-09. The original page over time could change.
Новини | SSPE Kartographia
м. Київ, вул. Попудренка, 54
тел. (044) 292-31-24
admin@ukrmap.com.ua
   Реєстрація або вхід Головна   |   Про нас   |   ГІС   |   Карти   |   Послуги   |   Каталог продукції   |   Вакансії           
Меню
Головна
Новини
Пошук

ГІС
Карти
Послуги
Про нас
Стандарти картографічної діяльності
Продукція
Вакансії

Каталог продукції

Рекомендувати
Зворотний зв`язок
Наша адреса
Вул. Попудренка, 54, Київ, 02094, Україна.

Приймальня:
292-4033
admin@ukrmap.com.ua

Відділ маркетингу:
568-5312, 559-5681
marketing@ukrmap.com.ua

Відділ збуту:
292-3124, 292-0215, 573-2684
zbut@ukrmap.com.ua

Фірмові магазини:
Вул. Червоноармійська, 69
537-0618
Вул. Попудренка, 54
292-3124
Корисні посилання
Міністерство охорони навколишнього природного середовища України
National Geographic
ТОВ Миклухо-Маклай
Видавництво Мапа
Туризм
Корисна інформація
Атлас Київ № 14.


Дивитись в магазині
Київ № 14. Атлас на спіралі.

168 стр.
Формат: 21 х 29 см
Обкладинка: м'яка, ламінована
Друк: повноколірний
Мова: українська, англ. (центр міста)
Видано: 1998-2010 рр.
Перевидано: 2011р.
ISBN 978-966-475-879-3

Ціна: 58,00 грн.


    Атлас “Київ”- щорічно оновлюване довідкове картографічне видання, яке призначено для киян та гостей столиці. Атлас вийшов друком вперше у травні 1998 року і одразу ж завоював широку популярність серед споживачів: туристів, автомобілістів, компаній на ринку нерухомості, киян.
    Атлас складається з п’яти розділів:

    Перший розділ - загальна карта Києва з його передмістям, схеми маршрутів пасажирського транспорту.

    Другий розділ - карта Києва (детальна та нова), масштаб 1: 12 000. На сторінках основного розділу Атласу відображено міську забудову з усіма вулицями та всіма будинками міста з нумерацією. Надано багато цікавої і корисної інформації про місцезнаходження та точну адресу державних органів влади, навчальних закладів, банків, пам’яток архітектури, медичних установ, шкіл та багато іншого, що може знадобитися у роботі, під час відпочинку та у повсягденному житті.

    Третій розділ - карта центральної частини міста, масштаб 1: 6 000. Складається з двох частин - українською мовою та англійською мовою. Центр, як найважливішу і найцікавішу частину міста, представлено у збільшеному масштабі.

    Четвертий розділ - довідковий. Включає перелік усіх об’єктів, що вміщені в Атласі, з їхніми адресами та індексами місцезнаходження.

    П’ятий розділ – перелік вулиць. У ньому зазначені всі вулиці Києва. У цьому ж розділі вміщено перелік перейменованих міських об’єктів.

    Атлас має чудовий дизайн, якісний друк, зручний та практичний у користуванні.

Докладніше | Дата: 14.07.2011 | Розмістив: marketing | Прочитано: 125 | Коментарі   
Карпати. Чорногора 1:50 000. Туристська карта


Дивитись в магазині
Карпати. Чорногора 1:50 000.

Масштаб 1:50 000 (1 см = 500 м)
Розмір: 11,2 x 23 см (47 х 46 см)
Друк: повноколірний
Мова: укр.
Видано: 2011р.
ISBN 978-966-475-899-1

Ціна: 15,00 грн.


    Нова карта із серії туристських маршрутів по Карпатах - Чорногора.

    Для створення такої туристської карти обробляється велика кількість інформації: насамперед оновлюється картографічна основа, збираються дані про туристські маршрути даної місцевості, де вони пролягають, яка їх протяжність, де на маршрутах знаходяться об’єкти обслуговування туристів, визначні місця та екскурсійні цікаві об’єкти. В цьому нам допомагають районні та обласні туристичні організації, також від нашого підприємства працюють представники в карпатському регіоні, які збирають інформацію на місцях.

    На карті показано: Закарпатський Туристичний Шлях, рекомендовані маршрути, туристичні бази, туристичні притулки, санаторії, пансіонати, готелі, ресторани і кафе, відділення звязку, автозаправні станції, гірськолижні траси та спуски і гірськолижні витяги, медичні заклади, аварійно-рятувальні служби.

    Релігійні споруди, музеї, пам'ятки та інші цікаві об'єкти - все це знайдете в новій карті.

Докладніше | Дата: 14.07.2011 | Розмістив: marketing | Прочитано: 154 | Коментарі   
Нове видання



Дивитись в магазині
Украина. Крепости, замки, дворцы... Путеводитель.

600 стр.
Формат: 20 х 12,5 см
Обложка: мягкая, ламинированная
Печать: полноцветная
Язык: русский
Издано: 2011 г.
ISBN 978-966-475-866-3

Цена: 75,00 грн.


      Путеводитель представляет собой оригинально-ретроспективный взгляд на эволюцию жилища и среды обитания человека в пределах современного украинского государства на протяжении тысячелетий. Авторы выстроили в хронологической последовательности описания стоянок и поселений древнего человека, античных городов-государств Причерноморья и "пещерных городов" крымских предгорий, летописных городов Киевской Руси.

     Отдельные и наиболее объемные главы путеводителя посвящены крепостям и замкам позднего средневековья, а также дворцам и усадьбам, паркам и городским особнякам последних трех столетий.

    Путеводитель содержит около четырех сотен отдельных статей, информирующих о разнообразных архитектурных раритетах нынешних областных центров, небольших городков и, на первый взгляд, малопримечательных сел и около тысячи современных фотографий, старинных гравюр и акварелей, планов крепостных сооружений.

     Региональные карты, созданные для путеводителя, не только позволят легко отыскать любую архитектурную достопримечательность, но превратят путешествие и знакомство с ней в увлекательное и комфортное. Книга станет необходимым спутником в познании обширного архитектурного наследия Украины и пригодится в сложном процессе понимания ее истории.

Докладніше | Дата: 08.07.2011 | Розмістив: marketing | Прочитано: 136 | Коментарі   
Нове видання


Дивитись в магазині
Влюбись во Львов. Путеводитель.

80 стр.
Формат: 20 х 12,5 см
Обложка: мягкая, ламинированная
Печать: полноцветная
Язык: русский
Издано: 2011 г.
ISBN 978-966-475-865-6

Цена: 24,00 грн.


       Новый путеводитель знакомит гостей 750-летнего города с неформальной столицей Западной Украины. Вступительный очерк поможет разобраться в исторических хитросплетениях возникновения, становления и развития города.

      Основные разделы путеводителя содержат детальную информацию почти о 150 достопримечательностях Львова. Автор расположил архитектурные объекты в хронологическом порядке, что позволяет проследить процесс их возникновения и последующей трансформации в контексте исторического развития города.

      В путеводителе представлена подробная информация о выдающихся творениях градостроения, культовой, фортификационной и гражданской архитектуры, благодаря которым исторический центр Львова был включен в Список мирового культурного и природного наследия ЮНЕСКО.

      Отдельный раздел путеводителя представляет музеи, памятники и парки, расположенные в центральной части Львова.

Докладніше | Дата: 08.07.2011 | Розмістив: marketing | Прочитано: 131 | Коментарі   
Конкурс «Моя рідна школа»

       21 червня 2011 р. до нашого видавництва завітав переможець конкурсу «Моя рідна школа»Андрій Середін, учень 9-А класу Летичівського ліцею № 1 Хмельницької обл. разом зі своєю бабусею — Сталіною Олександрівною.
       У видавництві його радо вітали директор Сосса Ростислав Іванович та ведуча програми «Школяда» Майя Манько. За перемогу в конкурсі Андрій був нагороджений грамотою та комплектом стінних навчальних карт з географії для його школи. У розмові з Ростиславом Соссою Андрій показав свої, вже здобуті раніше, численні грамоти за перші місця з обласних і районних олімпіад. Учень розповів, що у нього немає не улюблених предметів. Це не дивно - адже перші місця з української мови та літератури, з географії і біології, хімії та правознавства. Серед них особливе місце належить географії: Андрій продовжує працювати над науково-дослідницькою роботою Малої академії наук з географії.
       Після інтервью для програми "Школяда" Українського радіо була проведена екскурсія підприємством. Екскурсію проводили начальник картографічного відділу Руденко Григорій Петрович, який розповів як починається створення карти; завідувач редакції атласів та карт світу Остроух Віталій Іванович, який показав все це на справі; та консультант з маркетингу — Ремізовська Олена, яка розповіла про роботу відділів маркетингу і збуту.
       Андрій був вражений — скільки різних відділів та видів робіт задіяно у цьому процесі: від планування і обгрунтування доцільності виходу карти певного виду до редагування, створення електронних карт-основ, укладання, коректури, дизайну та верстки і оформлення готової віддрукованої продукції (оздоблення у рами, на планки, ламінування тощо).
       Відвідавши наш фірмовий магазин, переможець ознайомився із величезним картографічним асортиментом, адже крім шкільної тематики, видавництво випускає туристичні атласи та карти, продукцію для автомобілістів, офісну продукцію, глобуси, довідкові атласи та карти, путівники, атласи та плани міст, політико-адміністративні і загальногеографічні карти, а також електронні карти на СD.

    Тепер Андрій Середін може розповісти своїм шкільним друзям, як саме створюються карти, що ми передали у подарунок.
    Сподіваємось, ця подорож дала змогу пізнати багато нового та цікавого.
 скачати лист

Докладніше | Дата: 21.06.2011 | Розмістив: marketing | Прочитано: 162 | Коментарі   
Усього 26 на 6 сторінках по 5 на кожній сторінці
[ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] [>>]
Магазин

Історія надходження продукції


Всі   Назва   Опис 

 Прайс-лист 25.07.2011

 Як зробити замовлення?
Нагороди
Подяка за видання книги "Україна на стародавніх картах"
Online

Понеділок281
Вівторок140
Середа260
Четвер296
П’ятниця248
Субота227
Неділя281
Зараз online:2
Було всього:1002360
Рекорд:4091

Головна | Новини | Актуальні теми | Розділи | Рекомендувати | Зворотний зв`язок

2011 - © ДНВП "Картографія"