This version of the page http://www.sta.lviv.ua/index.php?id=889 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-09. The original page over time could change.
ДПА у Львівській області: Патентування
Пошук
Головна » Юридичним особам » Питання – відповіді » Патентування

Патентування

Чи підлягає патентуванню діяльність підприємства, засновником якого є громадська організація інвалідів?
Яка відповідальність передбачена за здійснення роздрібної торгівлі без придбання короткотермінового торгового патенту?
Підприємство здійснює два види послуг в одному приміщенні: ремонт автомобілів та технічне обслуговування автомобілів. Скільки торгових патентів необхідно придбати в такому випадку?
Підприємство, що здійснює оптову торгівлю будівельними матеріалами за безготівковим розрахунком, планує відкрити виставку-продаж своєї продукції в іншому місті за готівкові кошти строком на 5 днів. Чи потрібно для цього придбавати торговий патент?
Яка штрафна санкція застосовується до суб’єктів підприємницької діяльності, якщо у суб’єкта підприємницької діяльності є торговий патент, але він не розміщений на місці, доступному для огляду?
Наше підприємство здійснює торгівлю і придбало пільговий торговий патент. Крім товарів, що вписані в торговий патент, підприємство реалізовує картки для мобільних зв’язку. Чи слід нам придбати звичайний торговий патент?
Підприємство здійснює реалізацію продукції власного виробництва зі складу за готівкові та безготівкові кошти. Чи потрібно в такому випадку придбавати торговий патент?
СПД здійснює обмін виготовлених ювелірних виробів на брухт, а також реалізує покупцям готові вироби за готівку. Які торгові патенти необхідно придбавати СПД для здійснення зазначеної діяльності?
Підприємство, що здійснює роздрібну торгівлю, в зв’язку з необхідністю проведення капітального ремонту у магазині, тимчасово припинило діяльність. Як призупинити сплату коштів за торговий патент?
Підприємство, що займається торгівлею, має дві точки продажу товарів. Скільки патентів потрібно придбавати?
Чи необхідно придбавати торговий патент для виносної торгівлі на лотку на ринку, якщо цей лоток знаходиться біля магазину на території цього ринку?
Чи потрібно отримувати торговий патент торговельному підприємству, яке переходить на спрощену систему оподаткування?
Керівником автозаправної станції прийнято рішення окрім продажу пального здійснювати реалізацію пива. Скільки торгових патентів придбавається у цьому разі?
Який порядок патентування суб'єктів господарювання, які мають розгалужену торговельну мережу структурних підрозділів (філій) по всій Україні?
Скільки торгових патентів необхідно придбавати, якщо в одному приміщенні знаходяться торгова точка та кафе?