This version of the page http://www.laocha.com.ua/zisha-gaiwan.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-09. The original page over time could change.
Коричнева гайвань з ісинської глини в магазині чаю, чайного посуду та аксесуарів "Лао-ча"

Коричнева гайвань


Збільшити фото
Як замовити Про доставку
Матеріал: ісинська глина Цзі Ша (фіолетовий пісок)
Виробник: фабрика Ісин Тянь І
Об'єм: 100 мл
Ціна
(в наявності)
87,00 грн
Гайвань, виготовлена з нетрадиційного для гайваней матеріалу - ісинської глини. Завдяки внутрішній поверхні, що вкрита емаллю, пори глини не вбирають аромат та смак чаю і тому ця гайвань, на відміну від чайників з ісинської глини, може використовуватись для різних чаїв, при цьому смак їх не буде змішуватися. З іншого боку низька теплопровідність глини дозволяє цій гайвані краще, в порівнянні з фарфоровими гайванями, утримувати тепло. Тому ми рекомендуємо використовувати цю гайвань для пуерів та улунів, адже вони будуть заварюватися тут краще ніж в фарфорових гайванях з тонкими стінками.
В нашому асортименті також є коричневий чахай,коричневий чабей №1, коричневий чабей №2 та коричнева пара для гунфу-ча, що чудово пасуватимуть до цієї гайвані.
Ми гарантуємо відсутність пошкоджень нашого посуду при використанні будь-якого способу доставки з пропонованих нами, адже ми ретельно пакуємо посуд з використанням спеціальних пом'якшуючих матеріалів. Якщо ж посуд розіб‘ється чи пошкодиться - надішліть нам пошкоджений предмет чи його фото і ми відшкодуємо Вам його вартість, або запропонуємо заміну.
Статті на тему: Ісинська кераміка - традиційне мистецтво Китаю \ Інші статті
наші партнери: teatips.ru, puer.ru, ча і