This version of the page http://qnp.com.ua/multfilm/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-08. The original page over time could change.
Мультфільми українською - завантажити qnp

Нужен ли сайту торрент трекер?

Да
Нет
Не знаю
Я не знаю что это

Розділи

Фільми
• Жахи
• Драми
• Фентезі
• Комедії
• Триллери
• Бойовики
• Історичні
• Мелодрами
• Фантастика
• Пригодницькі
• Мультфільми
Музика
• Зарубіжна музика
• Українська музика
Програми
• Безпека
• Медіа
• Windows
• Українізації
Ігри українською
• Аркади
• Логічні
• Стрілялки
Серіали
• Друзі
• Клініка
• Доктор Хаус
Інше
• Книги
• Гумор

На сайті qNp.com.ua Ви знайдете - фільми українською, зарубіжна музика, ігри українською, програми і українізатори! Наш сайт присвячений усьому українському і тут ми спілкуємось виключно українською! Ви можете завантажити фільми безкоштовно та скачати ігри українською!. Усі розділи нашого розділені по категоріях, у категорії фільми українською, ви знайдете: новинки кіно, фільми 2010-2011, комедії, бойовики, фільми жахів та трилери українською мовою та з українським дубляжем! Якщо у вас є сайт подібної тематики і ви являєтесь його власником, ми залюбки обміняємось з вами посиланнями! Не забудьте відвідати і інші наші категорії, як - програми, українська та зарубіжна музика, ігри українською! Для любителів телесеріалів на нашому сайті є розділ - серіали українською. Там ви знайдете такі серіали, як - Доктор Хаус, Клініка, Друзі, українською мовою! Усі сезони та серії!

Битва Брендов, кто же лучший?

Мультфільми українською
Рік випуску:2004
Країна: США
Слоган: «Мальки відповідають за базар.»
Режисер: Бібо Бержерон, Вікі Дженсон, Роб Латтерман
Сценарій: Майкл Дж. Уілсон, Роб Летерман, Скот Окерман
Озвучують: Уілл Сміт, Роберт Де Ніро, Рене Зельвегер, Джек Блек, Анджеліна Джолі, Мартін Скорсезе, Зіггі Марлі, Даг Е. Даг, Майкл Імперіолі, Вінсент Пастор
Жанр: анімація, дитячий, комедія
Тривалість: 90 хвилин

Сюжет фільму: Сюжет: Весь підводний світ стривожений убивством голови головної злочинного угруповання акул і, треба ж, на місці злочину знаходять нічого не підозрює малька Оскара! Все життя Оскар мріяв бути сильним і знаменитим, і ось йому представився прекрасний випадок скористатися чужою славою. Але дуже скоро Оскар розуміє, що він накоїв, взявши титул "Винищувач Акул" ...
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: Германія
Слоган: -
Режисер: Райнхард Клоос, Хольгер Таппе
Сценарій: Олівер Хузлі, Еріх Кестнер, Райнхард Клоос
В ролях: Крістоф Марія Хербст , Томас Фрітш , Ральф Шмітц
Жанр: комедія, пригоди, сімейний, мультфільм
Тривалість: 90 хвилин

Сюжет фільму: Найприкріше в мультику, то, що він проти «зелених». Він не проти людей, немає, він саме проти організацій, що займаються екологією. Творці мультфільму могли адже вибрати яких завгодно чиновників, багатіїв і т. д., щоб показати які люди погані, і як не соромно їм руйнувати природу, але ні, саме екологічна фірма стала предметом ненависті для. Але ж вони, взагалі-то, єдині хто хоч щось робить. Звичайно, напевно і там є такі, хто думає тільки про гроші, але все-таки гра коштує свічок, адже без цих людей зовсім туго. За що творці «Союзу звірів»на них ополчилися? Чому дітям намагаються вселити думку, що «зелені»насправді теж такі ж люди, для яких найголовніше нажитися? Я цього не розумію.
Мультфільми українською
Жанр: анімація, мультфільми
Країна: Франція
Якість: DVDRip

Сюжет: Програма включає близько 50 фільмів і висвітлює все розмаїття французької анімаціі. Міжнародний фестиваль анімаційного Annesy - найбільший і самий авторитетній кінофорум в галузі анімації. Ось уже майже п'ятдесят років він щорічно проходітв початку червня у мальовничому містечку на березі озера Женевського. У його програмі щорічно беруть участь понад 500 фільмів всіх категорій: короткометражки, повнометражки, телесеріали, прикладна анімація. А головна нагорода фестивалю «КрісталлАннесі» в середовищі аніматорів вважається куди престижніше «Оскара».

Програма складається з тематичних збірок: «Класика жанру» (роботи визнаних мастеровс 50-х до наших днів) і «Ах, любов!"," Казки нашого часу», «Ми - не машини!» - Збірниками кращої французької анімації за останні п'ять років .
Мультфільми українською
Рік випуску:2007
Країна: США
Слоган: «Повнометражні, епічні, пригоди майбутнього!»
Режисер: Дуейн Кері-Хіл
Сценарій: Мет Грюнінг, Девід І. Коен, Кен Кілер
В ролях: Біллі Вест, Кейті Сіґал, Джон ДіМаґіо, Філ ЛаМар, Трес МакНілл, Мауріс ЛаМарш, Дейвід Герман, Давн Левіс, Кет Сусі, Френк Велкер та інші
Тривалість: 88 хвилин

Сюжет фільму: Серіал Футурама для мене, найулюбленіший після Сімпсонів. Він розрахований, на більш дорослу аудиторію, ніж більшість нескінченних «Саут парків», які роблять в першу чергу, для не обтяжених життям підлітків. У ньому практично немає, вульгарного, туалетного гумору, і жартів рівня Бівіса з Батхед.

Повнометражна Футурама, мені сподобалася більше ніж Сімпсони. Фільм останніх, на мій погляд, виглядав просто як довга серія з серіалу (вибачте за тавтологію), Велика справа Бендера ж, переглядаєш дійсно, як повноцінний повнометражний мультфільм.
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: США, Новая Зеландия
Слоган: «Все життя - пікнік»
Режисер: Ерік Бревіґ
Сценарій: Джефрі Вентіміля, Джошуа Стернін, Бред Коупленд
В ролях: Ден Акройд (озвучування), Джастін Тімберлейк (озвучування), Анна Фаріс, Том Каванаг, Т. Дж. Міллер.
Бюджет: $80 000 000
Збори в світі: $199 303 484
Тривалість: 80 хвилин

Сюжет фільму: «Ведмідь Йоги» - це красивий мультфільм, яке потребує ще безлічі продовжень і розказаних історій, про тих же самих персонажів у тому ж гарному парку, причому навіть не важливо до або після нинішніх подій подальші сюжети будуть відбуватися. Адже розповісти тут можна дуже багато що і перенесення цілого довгограючого мультсеріалу, що вийшов такий вдалою і веселою історією, не повинен обмежуватися одним кінофільмом. Так що бігом в кіно, заряджатися позитивом і хорошим настроєм, а потім з нетерпінням чекати сіквелів! Кіно дійсно вдалося! Завантажуйте і інші мультфільми українською мовою на нашому сайті!
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: США
Слоган: «Обшрекайтесь від переляку!»
Режисер: Гаррі Трусдейл, Раман Хуї
Сценарій: Гаррі Трусдейл, Раман Хуї
В ролях: Майк Майерс, Едді Мерфі, Кемерон Діаз, Антоніо Бандерас, Джулі Ендрюс, Джон Хемм, Джон Кліз, Крейг Робінсон, Уолт Дорн, Джейн Лінч
Тривалість: 20 хвилин

Сюжет фільму: Це спеціальний випуск стрічки, але витримано стиль Шрека. Хеловін – улюблене свято героя, та цієї ночі жахів він, разом із Фіоною, Котом у чоботях, Віслюком та іншими казковими персонажами, планує розповідати страшні історії в замку у лорда Фаркварда.
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: США
Слоган: «Пригоди вибирають блондинок!»
Режисер: Натан Грено, Байрон Говард
Сценарій: Ден Фогельман, Якоб Грім, Вільгельм Грім
В ролях: Менді Мур, Захарі Левай, Донна Мерфі, Рон Перлман, М. К. Гейн, Джефрі Тембор, Бред Герет, Пол Ф. Томпкінс, Річард Кіл, Делані Роуз Стейн
Бюджет: $260 000 000
Збори в світі: $550 303 484
Тривалість: 100 хвилин

Сюжет фільму: Зізнаюся чесно, перед тим як остаточно зібратися в кінотеатр на «Рапунцель: Заплутана історія» (Tangled, 2010) Кейсі Купер ще мав нахабство роздумувати, мовляв хоч американські повнометражні мультфільми завжди і були (хоча б особисто для мене) еталонами красивого, забавного, доброго і оригінального проведення часу, але всі вони ніж те схожі між собою і навіть героїні мультфільмів подібного формату (коли не женуться за дуже реалістичними персонажами і підносять нам чергову об'ємну казку) поступово зливаються в одне знайоме обличчя, але ... Тут ви зможете завантажити мультфільм Рапунцель: Заплутана історія - Український дубляж!
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: США
Режисер: Майк Мітчелл
Сценарій: Джош Клауснер, Дарен Лемке
Ролі озвучують: Майк Майерс (Шрек), Едді Мерфі (Віслюк), Кемерон Діас (Принцеса Фіона), Антоніо Бандерас (Кіт у чоботях), Волт Дорн (Румпельштільцхен), Джулі Ендрюс (Королева Лілліан), Джон Кліз (Король Гарольд), Коді Кемерон (Піноккіо, Троє поросят), Конрад Вернон (Пряник), Арон Ворнер (Вовк), Крістофер Найтс (Троє сліпих мишенят), Кріс Міллер (Чарівне Дзеркало, Батько Піноккіо)
Жанр: мультфільми
Бюджет: $165 000 000
Тривалість: 100 хвилин

Сюжет фільму: І не помітивши цього, Шрек стає раптом насолоджуватися сімейним спокоєм, сидячи у будинку, замість колишніх розваг-лякань сільських жителів. Куди подівся Шрек, якого бояться всі та перед ім`ям якого всі починають тремтити? Коли солодкоголосий Румпельштільцхен починає вмовляти Шрека, та під вантажем спогадів про себе-колишнього, головний герой укладає незвичну угоду.
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: США
Слоган: -
Режисер: Дін ДеБлоїс, Кріс Сандерс
Сценарій: Кресіда Коуєль, Уильям Дэвис,
Ролі озвучують: Джей Барушель, Джерард Батлер, Крейг Фергюсон, Амеріка Феррера, Джона Хілл, Крістофер Мінц-Плассе
Жанр: мультфільми
Бюджет: $165 000 000
Збори в світі: $494 870 991
Тривалість: 98 хвилин

Сюжет фільму: Спадкоємець короля королівства вікінгів, Хіккуп Хоррендус Хеддок Третій, страждає від проблеми, що він не герой. Відправившись у відчаї на пошуки злісного та найбільшого дракону всесвіту, щоб його убити та втілити обряд ініціації, головний герой знаходить беззубу крихітну рептилію. Разом вони пускаються по пригоди, щоб кожен з них отримав частку пошани від свого племені.
Мультфільми українською
Рік випуску:2010
Країна: США
Слоган: «No toy gets left behind.»
Режисер: Лі Анкріч
Сценарій: Джон Ласетер, Єндрю Стентон, Лі Анкріч
Ролі озвучують: Володимир Терещук, Олексій Богданович, Інна Цимбалюк, Віталій Козловський, Богдан Бенюк
Жанр: мультфільми
Бюджет: $200 000 000
Збори в світі: $1 063 161 943
Тривалість: 103 хвилин

Сюжет фільму: Майже 18 років виповнюється Енді та через 3 дня він відправляється до коледжу, в цей же час його іграшки, в їх силі і Базз Лайтер та Вуді думають про те, що ж буде з ними далі. Куди доля їх закине? На смітник, на горище чи у дитячий садок під назвою «Сонечко»? Дуже несподівано починають розгортатися події та продовжуються пригоди наших улюблених героїв!

Логін

  • Войти


  • Регистрация

Останні надходження

» Сталеві двері (Iron Doors)
» Железный рыцарь (Ironclad)
» бірник завдань до державної підсумкової атестації з англійської мови
» історія
» Фізика 8 клас
» Зошит для лабораторних робіт з фізики
» ред
» Українська література 11 клас
» ДПА 2011
» відповіді 8 клас
» літ
» література
» українська література
» алі
» Футурама
» алгебра 9 клас
» уроки
» 4 клас
» збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики
» хана
» бокс
» Збірник завдань для державної підсумкової атестації 2011
» Збірник завдань для державної підсумкової атестації 2011 з історії України
» з української літератури
» історія 8
» вій
» дпа 11 клас біології
» відповіді з географії 9 клас
» Надприродне
» пірати карибського моря
» відповіді 11 клас
» математика 9 клас
» альф
» відповіді математика
» українська мова 11 клас
» художн
» укр

Вверх