This version of the page http://rock.kiev.ua/arhiv/445/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-07. The original page over time could change.
Киевский Рок Клуб :
Ж
И
В
О
Й
 
З
В
У
К
!
W
W
W
.
R
O
C
K
.
K
I
E
V
.
U
A

НОВОСТИ
· АРХИВ
· CD.РЕЛИЗ
· БЛОГ
РОК.мастерская
· ОСНОВЫ
АФИША
РОК.лица
ФОТО.банк
РОК.контакты
ОБЪЯВЛЕНИЯ
ФОРУМ
FAQ.справка
Привет, Гость!
Статус: н/д
Возможности: 0%

Войти·Регистрация
Музторг · Киев
Гитарный дом
Тарас Бульба
Перекресток
УкрТяжМет
Live in Kiev
Route 66
Белый список 
Избранное
6.8.2011
Киев, клуб «Диван»
Брови папы
Однавидимость
Киев, клуб «Штольц»
Mirium
Robo Sapiens
Selendine
Street Syndrome
The Jumble
The Quinta cord
Восьмий День
ЛОГОТИП · АРХИВ ПОСТЕРОВ 

Спрашивайте в магазинах
Мертвий Півень - Радіо Афродита
[2011]
Десятий повноформатник легендарного «Мертвого Півня» майже цілком складається з переспівів найрізноманітніших пісень і вперше (!) не містить жодного треку на слова Юрія Андруховича. Однак, ані перше, ані друге не можна назвати мінусами>>>
АРХИВ РЕЦЕНЗИЙ 


Реклама:
свадебные букеты картинки


фото: Сергій Литвинюк

Вій серед Горган

Затишне містечко заховане серед Горган нещодавно стало місцем дислокації великого концерту. Стадіон , маленького Кувейту, Надвірної приймав апологетів містичного року гурт «Вій».

«Вій» не став приносити в жертву дощу публіку, яка «горами йшла та болотами повзла», щоб потрапити на концерт .Тому , щойно пролунали перші акорди, як дощ слухняно припинився. Вечір впав на гори і шаманське дійство розпочалося. Енергетика така субстанція, що не обчислюється ні вольтами, ні кілобайтами, а якби й так, то того вечора пристрій що її вимірює, певно зашкалював. Юнаки та дівчатка, мольфари та пересічні гуцули підспівували, водили танки та підкорялись магії музики.

Нещодавно «Вій » потішив чесний люд мультимедійною енциклопедією, на диску зібраний весь доробок гурту. Але жоден носій , окрім власне живого виконання не здатен передати той присмак шаманізму, що випромінює команда.

Безперечно, то був один з кращих виступів «Вія». Щира взаємодія музикантів з натовпом під сценою призвела до сакрального єднання. І навіть залишивши концертний майданчик музиканти не розірвали зв'язку.

Ранок наступного дня почався із водних процедур, у бурхливих хвилях річки Прут. Гори, випещені кращим ландшафтним дизайнером, вабили і заманили у Пнівський замок. Історики досі сперечаються, чи вдалося комусь взяти цю фортецю. Бо за панування Куропатів, потрапити до замку можна було лише через в"їзну вежу, до якої вів звідний міст. Сьогодні оборонні мури скалічені часом, виглядають більш доступними, але не менш величними. Бо лишаються символом героїчної минувшини України. І ймовірно надією на майбутне, бо місцеві мешканці, планують зорганізувати на теренах замку фестиваль «Білі вежі».

Олександра Васильчук



Найти фотографии высокого качества по теме 9 >>>
Читать в архиве по теме 55:
 
Вій - справка о группе
30.03.2011
«Три дні не милися і не голилися» або Як Полтаву заВіяло
Раптово повалив сніг. На такий зазвичай кажуть «лапатий». Швидше, швидше через темний безлюдний парк на звуки, на світло і в тепло. Так неочікувано зима війнула останніми холодами, так Полтава зустріла гурт «Вій», який нарешті завітав до нашого міста (якраз в розгарідовгого 3-місячного концертного туру) з виступом, що відбувся у рок-кафе «Villa Крокодила»
26.02.2011
Вій: «І повіє вогонь новий…»
Що спільного у Вія з Doors, що зривають шифер з моєї козацької макітри чи то чуба? А що спільного в танку вогню індіанців і купальському багатті моїх пращурів? Що спільного у ритуалі входження на стезю війни захисників своєї землі, дітей нового континенту й висвяченням ножів гайдамаків Холодного Яру та чорним прапором уже наших дідів із гаслом «Волю Україні або смерть»? Це дух. Його якість. І байдуже, чи то музика, чи скульптура, література чи театр – тільки дух робить ці твори Мистецтвом!
А «Вію» уже 20 років! Вітаємо воїнів і войовниць із ювілеєм!
17.02.2011
Своє 20-річчя Вій відсвяткує мандрівкою
Побачити власнооч та привітати персонально у шанувальників буде можливість під час міні-туру, що зробить група Вій в знак свого ювілею
11.07.2010
Вій - Йшов я небом
Козацький шансон? Згодьтеся, що дев'ятнадцять років – не такий вже й малий проміжок життя, за цей час може помінятися будь-що. В нашій державі за цей час мінялася і влада, і мода, і шоу-бізнес… Мінялося все, лише «Вій» лишився незмінним – таким, як і дев’ятнадцять років тому – чесним, містичним, актуальним
01.07.2010
«План Б» - новий рок-паб відкрився у Києві на Подолі
Коли раптом шось не вдалося, або навпаки є привід для вечірки, чи просто закінчені справи і є бажання послухати добру музику за келихом пива – час задіяти «План Б». Саме під такою назвою відкрився днями у Києві новий паб. На відкритті виступив київський даркетнофьюжин-гурт Вій
15.06.2010
Вій - презентація нового альбому «Йшов я Небом»
Наймістичніший представник українського етнофьжину, київський гурт Вій презентував київській публіці свій новий альбом. Презентація відбулася 10 червня у пабі «Route 66»
04.06.2010
Новий альбом гурту «Вій»: якість має превалювати над кількістю
На початку червня легендарний український гурт «Вій» видає новий альбом «Йшов я небом». Цей повноформатний реліз стане лише третім для колективу, якому наступного року виповнюється вже 20 років
22.05.2010
Вій презентує новий альбом «Йшов я небом»
І не думайте дивуватись «О, вони ще існують?». Вони існують і збираються зробити те, про що їх запитували в інтерв’ю вже не один рік. Вій представить новий альбом!
01.05.2010
Інтернет-сингл групи Вій «Очі відьми»
Даний реліз спеціально приурочений до щорічного свята відьом - Вальпургієвої ночі. Цікавою особливістю є формат запису - WAV-файл у форматі 5.1.
16.04.2010
Дмитро Добрий-Вечір: «Українці терплячі, але усьому приходить край»
Група «Вій» - це вишукане поєднання дохристиянської української мелодики, елементів бароко й середньовіччя з сучасною психоделією. Але ще - це безкомпромісність, ненагране, нефальшиве українство. Погодьтеся, рідкісний сьогодні сплав - професійність, талант і патріотизм
 + 
И это еще далеко не все


Много ссылок
Магазины
Клубы
Фестивали
Рэкорд-лэйблы
Студии
Реп. Базы
Черный список 
РОКЕР ДНЯ!
Спіді
«The Pinch»

сотрудничество · добавить новость · добавить афишу · контакты
подключайтесь: Twitter
copyleft 2003-2011 www.rock.kiev.ua
No rights reserved