This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news3120 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-07. The original page over time could change.
Бренди JAGUAR LAND ROVER у топ-п’ятірці рейтингу J.D. Power and Associates 2010 стосовно досліджень продуктивності, динаміки та оснащення (APEAL) серед автомобілів / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

Бренди JAGUAR LAND ROVER у топ-п’ятірці рейтингу J.D. Power and Associates 2010 стосовно досліджень продуктивності, динаміки та оснащення (APEAL) серед автомобілів

Jaguar займає другу сходинку рейтингу ; Land Rover – піднявшись на чотири вище, знаходиться на п’ятій сходинці, Range Rover одержав нагороду щодо задоволеності клієнтів дизайном, характеристиками та оснащенням серед великих преміум кросоверів /SUV

Відповідно до рейтингу J.D. Power and Associates 2010 стосовно досліджень продуктивності, динаміки та оснащення (APEAL) серед автомобілів, результати якого було оголошено 15 липня 2010 року, Jaguar займає другу сходинку рейтингу третій рік поспіль, одержавши 854 бали, в той час коли Land Rover став п’ятим, набравши 836 балів та покращив свої результати у порівнянні з попереднім роком на 4 сходинки. Range Rover одержав нагороду серед великих преміум кросоверів/ SUV . APEAL розглядає характеристики дизайну та динаміки 33 брендів, нові автомобілі яких надають задоволення від володіння та водіння, та базується на оцінюванні власниками більше ніж 90 показників автомобіля.

«Ми є гордими за високо оцінену продуктивність наших автомобілів», говорить Гарі Темпл, президент Jaguar Land Rover у Північній Америці. «Високий рейтинг Jaguar та Land Rover у дослідженні задоволеності клієнтів свідчить про те, що ми є компанією, що представляє два автомобільні преміум-бренди та націлені на забезпечення наших клієнтів автомобілями найвищої якості, які представляють надзвичайну динаміку, інноваційні технології та довершений стиль.»

Представив ши новий Jaguar XJ та з нетерп і нням очікуючи на презентацію Range Rover Evoque , обидва бренди спрямовані на значний ріст продажів у наступні роки.

Отримавши 854 бали, в цьому році Jaguar перевершує середній показник по автомобільній промисловості 778 балів на 76 пунктів. Це вже третій рік поспіль, коли Jaguar посідає друге місце у рейтингу. Jaguar XF займає третє місце серед автомобілів класу преміум середніх розмірів – 852 бали, що є на 8 пунктів вище ніж середній показник по сегменту автомобілів преміум класу середніх розмірів та отримує високі бали в категорії двигуни/трансмісії.

Land Rover на чотири пункти покращує свої показники та переміщається з дев’ятої на п’яту сходинку рейтингу з загальним балом в 836 пунктів, що в загальному заліку по автомобільній галузі є на 58 балів кращим показником. Четвертий рік поспіль Land Rover продовжує покращувати показники.

Range Rover став кращим в сегменті Великі преміум кросовери/ SUV , одержавши в загальному заліку 847 балів, а також отримав високі бали у категоріях оцінювання інтер’єру, екстер’єру та безпеки керування.

У 2010 році бали оцінювання нових чи оновлених моделей рейтингу APEAL варіюються від 801 до 1000 балів, що є на 11 пунктів вище за минулий рік. Дослідження J . D . Power and Associates APEAL визначає на скільки вигідно бути власником нового автомобіля та вивчає більше ніж 90 характеристик. Унікальний підхід до визначення задоволеності власника та на скільки йому подобається чи навпаки кожна деталь нового автомобіля, стає потужним засобом для виробників при подальших розробках нових автомобілів.

Дослідження APEAL 2010 року базується на опитниках більше ніж 82 000 покупців та орендарів моделей 2010 року проведених у період жовтня 2009 року та лютого 2010 року у після перших 90 днів володіння автомобілем.

 

 

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д