This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-11-25-14-44-59 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-07. The original page over time could change.
Лист в редакцію
  • Головна
  • Огляд статей
  • Фото галерея
    • Фотоархів 2010
  • Відео галерея
  • Дошка оголошень
  • Форум
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства

З подивом прочитала в місцевій газеті дану статтю, де мене звинувачують в нецільовому використанні (майже привласненні) чи-то 800,0 тис. гривень, чи-то більше 100 тис. гривень, які надійшли на рахунки одного з комунальних підприємств міста.

Дійсно, на сьогоднішній день у провадженні прокуратури знаходиться справа № 111020047, за якою проводяться слідчі дії по факту виявлення невиконання мною (як директором підприємства) Постанови КМУ від 3.12.2008 року № 1082 «Питання удосконалення схеми розрахунків за використану електроенергію та природній газ» та використання коштів, які надійшли на рахунки підприємства на власний розсуд.

Детальніше... Додати коментар
 

Дорога редакція газети «Базар Медіа в Україні»!

Звертається до Вас з дуже великим проханням жителька села Тепле, інвалід І групи Катерина Гнатівна Кириченко. Дуже прошу у Вашій газеті надрукувати слова щирої вдячності водієві соціального таксі Олегу Андрійовичу Барабашу та працівниці центру реабілітації інвалідів та пенсіонерів Надії Петрівні Лидзар.

Ці люди завжди чемні, вислухають і допоможуть. А таким людям, як я, це дуже важливо. Комусь, можливо, це здасться дивним, але повірте, добре слово та увага інколи потрібніші за ліки. Тож спасибі велике цим людям, здоров’я їм і їхнім рідним, благополуччя і достатку.

А вашій газеті – процвітання і лише гарних новин.

Додати коментар
 

Добрий день, редакціє тижневика «Базар Медіа в Україні»!

Хочу через вашу газету подякувати приватному підприємцю Роману Малишу.

Три тижні тому вирішила поміняти старі вікна на нові. Точніше, ця мрія була в мене вже давно, та «назбирала» я на неї лише зараз. Почала шукати, до кого звернутися, щоб і якісно, і швидко, а головне – ціна «не кусалася». У вашій газеті знайшла оголошення, зателефонувала. Домовилися про зустріч. Працівники приватної фірми «Євровікна» приїхали наступного ранку рівно о тій годині, на яку домовлялися. Спокійно, без зайвих слів, поміряли, порадили, вислухали мої побажання, акуратно всі дані записали.

Детальніше... Коментарі (1)
 

Люди, схаменіться!

Останнім часом багато уваги приділяється чистоті і благоустрою нашого міста. Прибираються, упорядковуються вулиці, подвір’я, навіть  проводяться суботники по наведенню порядку.

Приємно милуватися чистими, красивими вулицями. Але, на жаль, не скрізь іще люди підтримують належний порядок, а то іще навпаки свідомо засмічують прилеглі території. Я маю на увазі територію забудови церкви в районі Заяру.

У 2007 році розпочалося будівництво церкви в районі Заяру особистими стараннями і зусиллями благочинного протоієрея Свято-Успенського собору отця Ігоря без особливої надії на вдячність. Не за себе піклується настоятель храму отець Ігор, а про нас – теперішніх і майбутніх поколінь.

Детальніше... Додати коментар
 

Дивлячись на ремонт доріг в нашому місті, думаєш: чому нам постійно не везе з керівниками? Уже і вертикаль влади збудували, а толку ніякого.

А в чому суть, та в тому, що немає в керуючих осіб відповідальності перед людьми, які їх обирали.

Взяти вулицю Тельмана, в прошлому році перед виборами за три дні сяк-так засипали мокрі не очищені ями і  омеги асфальтом, викинули 240 тис. грн., і тільки вибори пройшли, все це дійство розвалилося, ями стали ще більші, прямо озера.

І нікому немає діла. І ні з кого не спитаєш, бо всі законно вибрані бідним народом.

Детальніше... Додати коментар
 

Добрий день редакція тижневика «Базар Медіа в Україні»!

Ми, жителі вулиць Енгельса та Кіндратенка, міста Гадяча, хочемо щиро подякувати гадячанину Сергію Павловичу Жуковцю за допомогу в організації проведення суботника по прибиранню сміття та встановленні попереджувального знаку.

Додати коментар
 

Реклама

Коментують

  • Фотофакт
    Ви пройдіться, будь -ласка, дорогою якою кожного д... Детально...
    30.07.11 06:15
  • Купатися заборонено
    Покупаються а потім у магазинах продукти продають ... Детально...
    27.07.11 01:10
  • Купатися заборонено
    чем больше коровьих заграждений заходит в речку те... Детально...
    26.07.11 17:25
  • Техогляд відмінено не для всіx
    Ти мабуть, юний, тільки виїхав на дорогу, не знае... Детально...
    23.07.11 02:55
  • Кримінал
    а чому не перевіряють заправки - особливо деякі на... Детально...
    16.07.11 17:30

Колонка читача

На статтю «Гадяцька мільйонерша»

З подивом прочитала в місцевій газеті дану статтю, де мене звинувачують в нецільовому використанні (майже привласненні) чи-то 800,0 тис. гривень, чи-то більше 100 тис. гривень, які надійшли на рахунки...

Посилання від ukr.net

парикмахер киев, погода в черкассах, новости спорта кубок уефа, кинотеатр Шевченко, колдовала зима борисенки, автобазар украина с фото

Обговорюють

  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 17:01
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:57
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:49
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:45
  • RE: Увага конференція!
    Марія Миколаївна 27-07-11 14:53

Національний банк України

Курси валют 08.08.2011
100 доларів США 797.1200 0
100 ЄВРО 1128.3234 -5.9
10 російських рублів 2.8129 -0.05

Реклама