This version of the page http://www.bazarmedia.info/index.php/2010-03-10-21-32-44 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-07. The original page over time could change.
Новини шоу бізнесу
  • Головна
  • Огляд статей
  • Фото галерея
    • Фотоархів 2010
  • Відео галерея
  • Дошка оголошень
  • Форум
  • Архів статей
  • Прайс-лист
  • Контакти
Моє місто Події Інтерв`ю Культура Відпочинок Здоров`я Люди Новини Лохвиччини Лист в редакцію Цікаво Знайомства

Одно из самых уважаемых бизнес-изданий Forbes составило рейтинг, в который вошли самые высокооплачиваемые знаменитости в возрасте до 30 лет.

Как ни удивительно, первое место досталось Lady Gaga, которая заработала 90 миллионов долларов. А в прошлом году лидерство досталось Бейонсе, заработавшей 87 миллионов долларов.

Детальніше... Додати коментар
 

Зірка «Сутінків» Роберт Паттінсон в черговий раз удостоївся почесного звання «Найстильніший чоловік» за версією журналу Glamour. Незважаючи на те, що в повсякденному житті Роберт любить носити джинси і футболки, на червоних доріжках і світських заходах йому за зовнішнім виглядом просто немає рівних.

На другому місці опинився стиляга і заклятий «супротивник-вампір» Паттінсона - Тейлор Лотнер. Цей русявий красень завжди підтягнутий і доглянутий, а його стилю можуть позаздрити багато публічних персон.

Замикає трійку лідерів давній улюбленець британок і не тільки, «старожил» в подібних списках Девід Бекхем. Відомий футболіст і світська особистість часто сяє не тільки на полі, але й на обкладинках глянцевих журналів та рекламних плакатах.

Детальніше... Додати коментар
 

Зірка фільму «Сестри» Оксана Акіньшина не може відновитися після душевної травми, завданої їй секс-символом «Євробачення-2011» Олексієм Воробйовим.

І поки Льоша колесить по світу з гастролями, зачаровуючи то телеведучу з України, то фотомодель з Голландії, 24-річна актриса намагається впоратися зі своїми переживаннями, щоб далі жити і працювати, пише Life Showbiz.

«Зараз емоційний стан Акіньшиної дуже нестабільний, - розповідає спільний друг молодих людей. - Вона на всіх зривається з приводу і без. На «Кінотавр», куди збирається актриса, Воробйова взагалі попросили приїхати пізніше, щоб уникнути конфліктних ситуацій з Оксаною».

Детальніше... Додати коментар
 

У Києві тривають зйомки історичної драми, присвяченої легендарному футбольному «Матчу смерті», який пройшов у 1942-му. Головну роль у фільмі грає Сергій Безруков.

Нещодавно знімали сцену допиту футболіста Миколи Раневича німцями, які окупували Київ. Спеціально для цього інтер'єри національної медичної бібліотеки переробили під німецький штаб, повідомляє kp.ua.

Людині, далекій від кіно, якщо б вона потрапила в бібліотеку в цей день, відкрилася дивна картина: розслаблені німці у формі зразка 1942 року неспішно прогулювалися залою, попиваючи лимонад і колу. У цей час режисер Андрій Малюков, який, до речі, вважається найкращим режисером військово-патріотичного кіно в Росії, радився з операторами, що виставляли світло.

Детальніше... Додати коментар
 

Одна з найбільш сексапільних співачок російського шоу-бізнесу Жанна Фріске йде зі сцени. Артистичну кар'єру поп-зірка проміняла на роботу телеведучої.

«Жанна Фріске призупинила кар'єру співачки на невизначений термін. Змінивши амплуа, вона стане телеведучою. Тому музичні проекти з її участю, включаючи заплановані на найближчі місяці концерти, скасовані», - офіційно повідомили продюсери співачки.

Замість Фріске її продюсери будуть розкручувати невідому молоду співачку Катю Баженову.

«Суть новаторського експерименту - інсталяція в уже готовий проект нового виконавця - талановитої, поки ще нікому невідомої молодої співачки Каті Баженової.

Детальніше... Додати коментар
 

Знаменитый российский рэпер Тимати (Timati) является большим поклонником татуировок. Практически все его тело покрыто тату. Многие поклонники рэпера считали, что таким образом он пытается стать более привлекательным. Однако журналистам удалось выяснить, что 27-летний музыкант вовсе не пытается угнаться за модой.

Тимати уверен в том, что все эти рисунки на теле приносят ему реальную пользу. Именно они помогли ему увильнуть от армии, поскольку если тело юноши на 50% покрыто тату, его считают психически ненормальным, а соответственно непригодным к службе.

Изначально певец об этом не знал. Однако после этого случая он начал искренно верить в то, что татуировки защищают его от потусторонних сил, а также от нехорошей энергетики людей, которые посещают его концерты.

Додати коментар
 

Реклама

Коментують

  • Фотофакт
    Ви пройдіться, будь -ласка, дорогою якою кожного д... Детально...
    30.07.11 06:15
  • Купатися заборонено
    Покупаються а потім у магазинах продукти продають ... Детально...
    27.07.11 01:10
  • Купатися заборонено
    чем больше коровьих заграждений заходит в речку те... Детально...
    26.07.11 17:25
  • Техогляд відмінено не для всіx
    Ти мабуть, юний, тільки виїхав на дорогу, не знае... Детально...
    23.07.11 02:55
  • Кримінал
    а чому не перевіряють заправки - особливо деякі на... Детально...
    16.07.11 17:30

Колонка читача

На статтю «Гадяцька мільйонерша»

З подивом прочитала в місцевій газеті дану статтю, де мене звинувачують в нецільовому використанні (майже привласненні) чи-то 800,0 тис. гривень, чи-то більше 100 тис. гривень, які надійшли на рахунки...

Посилання від ukr.net

работа продавец киев, погода в Виннице, смотреть хоккей чемпионат мира, киноафиша, Потап и Настя Каменских, Додж

Обговорюють

  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 17:01
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:57
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:49
  • RE: Увага конференція!
    Гадяцька МДПІ 27-07-11 16:45
  • RE: Увага конференція!
    Марія Миколаївна 27-07-11 14:53

Національний банк України

Курси валют 08.08.2011
100 доларів США 797.1200 0
100 ЄВРО 1128.3234 -5.9
10 російських рублів 2.8129 -0.05

Реклама