This version of the page http://www.ut.net.ua/Politics/6509 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-06. The original page over time could change.
Тривоги Європи - Політика - Український тиждень
Субота, 6 серпня Мобільний RSS
Укр Eng
Увійти
НовиниПолітикаЕкономікаСвітСуспільствоКультураІсторіяПодорожіКолонкиАрхівЖурналПошук
20 січня, 2011  ▪    ▪  1
-25

Тривоги Європи

Віктор Янукович запевняв, що вибіркової юстиції насправді немає
Матеріал друкованого видання
№ 2 (167)
від 14 січня
Комісар ЄС із питань розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле під час свого візиту до Києва 10–11 січня публічно визнав, що в Україні застосовується вибіркова юстиція щодо політичних опонентів чинної влади. «Я ще раз хочу сказати про потребу забезпечення того, щоб кримінальне законодавство не використовувалося в політичних цілях і щоб принципи чесного, справедливого й незалежного правового процесу цілковито дотримувалися», – наголосив єврокомісар. Штефан Фюле також стурбований тиском на громадянське суспільство та звуженням політичного плюралізму в Україні. Віктор Янукович, своєю чергою, запевняв його, що вибіркової юстиції насправді немає, а Микола Азаров переконував, що має намір вже 2011 року завершити переговори з ЄС щодо угоди про асоціацію, включаючи створення зони вільної торгівлі.


влада, ЄС, кримінальне законодавство, юстиція
Поділитися|
Реклама
Останні публікаціїзгорнутирозгорнути
  • Сепаратисти проти сепаратистів
    Косовська влада вирішила приборкати місцевих сербів. Спроба ледь не закінчилася новим збройним конфліктом
    сьогодні, Ігор Тимоць
  • Арабська люстрація
    Суд над Хосні Мубараком — це послання усім диктаторам і тим, хто ними хоче стати, яке, щоправда, навряд чи буде почуте «цільовою аудиторією»
    сьогодні, Жанна Безп’ятчук
  • Під молотом на ковадлі
    У процесі над екс-прем’єром влада загнала себе у глухий кут і мусить гарячково шукати вихід
    вчора, Олександр Михельсон, 8
  • Якщо Вона сяде
    Засудження опозиційного лідера матиме далекосяжні негативні наслідки і для країни, і для влади
    вчора, Ростислав Павленко, 47
  • Проти класики
    «Звуки шуму» – це не комедія, а мистецький тероризм
    позавчора, Ярослав Підгора-Ґвяздовський
  • Замість Севастополя – Балтійськ
    Липнева спека абсолютно не відзначилася на україно-російських стосунках: ані в сторону потепління, ані в сторону будь-якої нормалізації. Навпаки, все частіше доводиться спостерігати за посиленням заморозків та зростанням напруги
    позавчора, Юрій Райхель, 1
  • Гра на межі
    25 років тому між СРСР та США розгорівся гучний шпигунський скандал, розіграний за всіма правилами «холодної» війни
    позавчора, Аркадій Сидорук
  • Парад нікчем
    Як відомо, Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) залишив у силі рішення донецького суду про визнання незаконним присвоєння звання Героя України (посмертно) лідеру Організації українських націоналістів (революційної) Степану Бандері та головному командирові Української повстанської армії, прем’єрові підпільного уряду Роману Шухевичу
    позавчора, Сергій Грабовський, 90
  • Сігуте Ах: «Нинішні діти мають перед собою велике випробування»
    Сігуте Ах відома у кількох іпостасях: як художник, письменник та видавець дитячої літератури. Її видавництво «Нічого серйозного» (Nieko Rimto), яке у цьому році святкуватиме 10-річний ювілей, вже своєю назвою приваблює читача. Так само, як і її малюнки – невимушені і дуже милі
    3 серпня, Ольга Жила, 2
  • Повний ЖЖ
    На даний момент роботу Livejournal («Живий журнал») поновлено, але немає гарантій, що хакери не нанесуть удар знову. І за цими загадковими кібер-злодіями бовваніє тінь усемогутніх російських спецслужб. Принаймні, в уяві блогерів.
    3 серпня, Андрій Лаврик, 5
Коментарі
1
Володимир20 січня, 16:03LinkIP: 62.221.56.***
ЯНУШЕСКУ Семён Битый Век двадцатый минул, но не спится им, сталинским внукам, И диктаторов мелких на свете плодится, как вшей, Промышляет гебня генетическим страхом и стуком, Не смыкает охранка всевидящих глаз и ушей. Мелкоподлый Гарант врёт Европе как бешеный мерин, В уголовных ручонках сжимая чужую страну, И направо-налево кидает куски тем, кто верен, С Украиной ведя затяжную глухую войну. Присосалось ворьё, в безнаказанность наглости веря, Раздирает страну разжиревший до одури сброд, Рвут державу в куски синежопые властные звери, Записавши в заложники весь украинский народ. Ничему их не учит румынский диктатор у стенки, И Хусейн на верёвке, и сербским браткам приговор, Не прогнулись пока у бригадных от страха коленки, И творит беззаконие их покупной прокурор. Генерал Могилёв гонит в топку ментовское стадо, Что-то пукает в лужу убогий донецкий Гарант, И сжигает мосты уходящая в прошлое влада, Отпирая ворота в бездонный отмщения ад.
  Відповісти
Коментарів: 1 — Додати коментар
1
 
©2007-2011 «Український тиждень»
Передрук або будь-яке інше комерційне використання сайту можливе лише з дозволу редакції. Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на агентства «Українські новини» та «УНІАН», в будь-якому випадку суворо заборонено.
Зворотний зв'язок
Рекламодавцям
Передплата
Про видання
Мобільна версія
RSS
Інформер
E-mail розсилка