This version of the page http://www.prodigy.com.ua/index.php?id=23 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-06. The original page over time could change.
Учасники групи | Prodigy в Україні

Меню

Реклама

сайт орифлейм, казино игровые автоматы

Реклама



Учасники групи



Liam Paris Howlett

Ліам Періс Хоулет (народився 21 серпня 1971 року у містечку Брейнтрі, що в Ессексі (Braіntree, Essex)) – ядро The Prodigy. У віці 14-ти років зрозумів, що музику можна не тільки слухати, а ще й створювати - перший ремікс записаної з радіо пісні він зробив ще у школі, використовуючи клавішу "пауза". З дитинства він (завдяки своєму батькові) грав на фортеп’яно й отримав музичну освіту з цього класу. Поряд з музикою, Ліам захопився брейк-денсом: в школі: танцював у команді „The Pure Cіty Breakers”. Першою музичною групою Ліама була "Cut to kіll", але він залишив її після того, як група підписала контракт без його відома.
В 1989 Ліам потрапив на рейв, який проводився у клубі “The Barn”. Хвиля рейву захлинула його - з хіп-хопом було покінчено. Саме на рейвах він зустрівся с майбутніми учасники The Prodigy: Кітом Флінтом, Ліроєм Торнхілом та іх подругою Шаркі. Першим синтезатором Ліама був MOOG PRODIGY – від нього і походить назва групи. Цікаво, що Ліам до роботи в групі також працював художником в невеличких фірмах, і тому оформлення перших робіт команди належить йому. Крім того, що Ліам пише всю музику групи, в 1999 він видає свій DJ set “The Dirtchamber Sessions Volume 1”. Влітку 2002 Ліам одружився з Наталі Еплтон (Natalie Appleton) – однією з учасниць групи All Saints. В 2004 році в нього народився син – Ейс Хоулетт (Ace Howlett).
Ліам дуже цілеспрямована людина – коли він пише трек він знає, що хоче отримати у результаті - саме тому він довго пропадає у своїй студії Earthbound. Вечірній спосіб життя вплинув на його відео-смаки: Ліам дивиться фільми жахів та порно (навіть разом з 3D із Massive Attack написав сундтрек до порно стрічки „Uranus experement”), також любить дивитися Джеймса Бонда. За його словами найбільша його шкідлива звичка – нетерплячість – він швидко виходить з себе, особливо коли справа торкається музики, яку він пише, тому він дуже вимогливий до себе, і до своєї музики. Як сам каже, він пише музику для себе. Надихається творчістю таких культових груп як Sex Pistols, Public Enemy. В січні 2006 виходить збірка улюблених пісень Ліама “Back To Mine”. Не любить спорт, визнає тільки сноубординг. Також не любить повільно їздити - віддає перевагу швидким авто (Ford Cortina, Mercedes Sport, AC Cobra). Але на першому місці авто-чарту Ліама - спортивний Ferrari F40. Улюблений напій – шампанське „Дом Періньйон”. Мобільний телефон – Nokia. Співпрацював з багатьма відомими виконавцями. Альбом „Always Outnumbered Never Outgunned” (2004) – цілком заслуга одного Ліама, який „оживив” группу після мовчання. Ліам вважає сучасний стан електронної музики просто жахливим, і саме Prodigy, на його думку, мають її врятувати.

 

Keith Flint

 

Кіт Флінт народився 17 вересня 1969 року в Челмсфорді, Ессексі (Chelmsford, Essex). У віці 17-ти років переїхав до Брейнтрі (Braіntree). У школі вчився доволі звичайно, не мав ніяких задатків, як він сам згадує - був першим хуліганом. У дитинстві завів собі їжака.
Трохи згодом Кіт відкрив для себе сноуборд, а вже потім - спортивні мотоцикли. Їзда на мотоциклі, як каже Кіт, перетворюється на боротьбу зі швидкістю та смертю. В жовтні 1998 року брав участь у змаганнях серед професіоналів, де зайняв 3-тє місце. Швидкість наближалась до позначки 240 кілометрів на годину. У квітні 2005 саме через аварію Флінта групі довелося перенести концерти у Росії та Литві, тому Кіт відмовився від цього небезпечного хобі – він продав свою колекцію мотоциклів, залишивши собі тільки кілька штук. Працювати почав у віці 16-ти років, але ніде довго не затримувався. Через те що він так рано почав заробляти гроші – кинув навчання. Якось він сказав: „На біса мені ці алгоритми, якщо я займаюся оздобленням спальні?”. Саме тяжіння до змін примусило його у 1988 році вирушити у восьмимісячну мандрівку Європою, Середнім Сходом та Північною Африкою (Кіту тоді виповнилось 19). Під час мандрівки познайомився з багатьма новими людьми, які стали його друзями. Але з учасниками гурту Prodigy майбутній фронтмен групи познайомився в клубі свого рідного міста. Спочатку подружився з Ліроєм, який тоді працював електриком, а потім зустрів і Ліама, який був ді-джеєм на черговому рейві. Разом з Ліроєм вони були найвідомімишими танцорами на усіх рейвах. До „Firestarter” він просто танцював на сцені.
Вокал Кіта у ”Firestarter” з'явився випадково: Ліам сидів і студії і писав черговий трек а Кіт, який слухав творіння Ліама, бовкнув: «А я би міг заспівати тут». Вони спробували, і приголомшили весь світ - потужний біт Genaside II та неперевершений вокал Кіта одразу захопили усі можливі чарти. Ця пісня стала уособленням самого Кіта, який терміново змінив собі імідж. Обурені батьки через наляканих дітей бомбили TV з вимогою заборонити кліп до “Firestarter”. Один священник вдерся до Ліама в дім зі своїм сином і звинуватив його у тому, що він пише сатанистські пісні. Ліаму довелося набити йому морду, щоб випхати зі свого дома. “Firestarter” входить до “TOP 100 пісень всіх часів, які змінили світ” і стає маркою Флінта. З виходом „Палія” Кіт стає обличчям групи. Його панківський вокал з’являється на 4-х треках альбому “The Fat Of The Land”. Кіт завжди у центрі уваги – то запропонує підпалити себе на концерті групи, то оближе красуню на показі мод.
Як стверджує сам Кіт – найпрекрасніше, що сталося з ним у цьому світі – це Prodigy. Группа допомогла йому розкрити самого себе світові, і за группу, ча за кожного з її учасників він, не роздумуючи, ладен віддати життя. За його словами він живе сьогоднішним днем, і тому на кожному концерті викладається на всі сто. Крім того Флінт полюбляє слухати “Led Zeppelin”, “Pink Floyd”, та Джимі Хендрікса. Не любить сучасну клубну культуру – за його словами там грають повне лайно.
Флінт мав два своїх сольних проекти – панк-роківський “Flint” (розвалився після виходу 2-х синглів та промо-альбому “Device #1” ) та брейк-бітовий “Clever Brains Fryin” (в якому і нині формально бере участь ); у “CBF” на відміну від “Flint” релізів не було, тільки пару виступів на фестивалях.. Зробив ремікс на менсонівський “Mobscene”. Одну з пісень “Flint” - “Razor” Ліам пероробив, і вона увійшла до бонус-диску “Their Law The Singles:1990-2005”, так що не виключено, що Кіт почне активніше допомагати Ліаму у створенні музики.

 

Maxim Reality


Справжнє ім'я - Кіт Палмер (Keith Palmer). Народився 21 березня 1967 року. Вчився в середній школі у Пітерборо (Peterborough, North-Cambridgeshire) імені Джека Ханта ("Jack Hunt"). У рідному містечку Максима набував популярність стиль реггі, і старший брат Максима був досить відомим МС - Старкі Бен Тен - від нього Максим і навчився мистецтву говорити під музику. З дитинства придумував вірші та тексти пісень. Як і Ліам пройшов через хіп-хоп та брейк-денс, але зостався вірним реггі – це його улюблена музика, яку він любить не стільки за бас і біт, як за місце відведене для розкриття таланту МС. В 17 років вперше виступив на сцені клубу в місті Бейсінгстоук. З того часу Максим присвятив себе музиці. Вчився на майстра-електронщика. Пізніше, об’єднавшись з музикантом на ім’я Ян Шервуд створив дует „Максим Реаліті та Шик Ян Грув”, через свій експериментальний стиль цей дует досить сильно розширив кругозор Максима. Після цього в житті майбутнього МС пройшло багато чого: як і Кіт, він мандрує по Європі та Північній Африці; переїжджає до Лондона. Максим часто згадує одну подію, яка відбулася з ним у цей період – коли він їхав у автобусі, до нього підійшла дивна бабуся і запропонувала погадати йому на ладоні. Максим погодився і вона сказала йому, що в майбутньому молодий чоловік буде говорити з тисячами людей і вони будуть його уважно слухати. Коли Максиму запросили до Prodigy він згодився, дуже погано представляючи собі рейв, на основі того одного рейву в якому він брав участь, і який закінчився поліцейською облавою. Він думав провести у складі Prodigy декілька концертів, але йому настільки сподобалось виступати, що Максим став постійним учасником.
Вперше з’явившись на альбомі “Experience” Максим з’являється і на синглі Poison – його вокал стає стандартною фішкою групи. Максим є голосом групи в прямому смислі цього слова. Він керує концертом та публікою,співає в багатьох ключових композиціях групи, його голос по своїй силі рівний приблизно 100 децибел. Максим каже, що бути МС - це його покликання, і якби його доля не склался так, він все-одно був би МС. Одружений, має декількох дітей. Поважає людей на кшталт Нельсона Мандели, але не має ідолів. 24 години на добу віддає групі. Максим - доволі суперечлива особистість (навіть для такої групи, як Prodigy): наприклад, один час він ходив у шотландських спідницях (казав, що йому так зручно) та у славнозвісних „котячих” лінзах (казав, що йому подобається лякати людей). Він говорить, що в житті Кіт Палмер та Максим Реаліті – різні люди: Кіт скромний та сором’язливий, а Максим це той кого ми бачимо на сцені. На підготовку до концерта Максим витричає приблизно три години (для порівняння – Флінт витрачає декілька хвилин).
Перший його соло сингл вийшов в 1994 на вайт лейблі під ім’ям Grim Reaper тиражом 500 копій. Після виходу двох синглів "Carmen Queasy" (вокал для пісні записала Skin, солістка Skunk Anansie) та "Scheming" (на цей раз Максиму допомагала Тріна Ален (Trina Allen), 2 жовтня 2000 року відбувся реліз сольного альбому "Hell's Kitchen". 1 червня 2004 вийшов сингл „Survivor”, а 29 березня 2005 вийшов альбом “Fallen Angel”.

 

Leeroy Thornhill
(офіційно залишив Prodіgy 4 квітня 2000 р.)

 

Лірой Торнхіл народився 7 жовтня 1969 року в Баркін, Ессекс (Barkіng, Essex), але, як і Кіт, виріс у Брейнтрі (Braіntree). Є великим фаном футболу, навіть брав участь у футбольній команді. Чудово вміє танцювати, на його стиль вплинуло захоплення Джеймсом Браном та брейк-денсом. Раніше його з друзями часто можна було знайти на вулицях Брейнтрі де він з друзями шукав майданчики для танців. Тоді отримав роботу електрика в Бас (Bath, Northeengland) за 300 мил від Брейнтрі і тепер рідко повертався додому. У цей час відкриває для себе рейви – де одразу стає популярною особою через незвичний стиль танців – суміш верхнього брейк-денсу та соул на противагу популярному „біжущому” рейв стилю танця. Це змінило життя Ліроя. Тепер він жив ночами, які проводив у "Барні". З часом познайомився з Кейтом Флінтом і вони стали найкращими друзями танцюючи багато ночей. Лірой не тільки танцює. В Prodigy мав статус танцора. Також на ранньому етапі він грав на клавішних під час „Rock’n’Roll”, а Ліам грав на ударних. Також він сам пише музику і пісні. Найбільш відомою його піснею є "Dreamer" , яка вийшла під псевдонімом Longman у 1994 році. Ще у жовтні 1999 року зробив ремікс для для Dr. Doom на сингл "Leave me alone". Лірой офіційно залишив Prodigy 4 квітня 2000 року для роботи над сольним альбомом (EP "Twisted", Copasetіk Records), але й досі залишається другом групи. Він зробив ремікси для Southern Fly, Moby, David Gray та інших. 2 квітня 2001 року видав дебютний альбом під псевдонімом Flightcrank "Beyond All Reasonable Doubt". Нині Лірой працює діджеєм та їздить по клубах всього світу, часто ставлячи класику The Prodigy. На початку грудня 2005 року під час серії концертів The Prodigy в Брікстоні (Brixton Academy, London), вийшов на сцену і танцював під декілька треків – запанував шквал радості як публіки, так і самих учасників групи.
24 квітня 2006 року, світ побачить альбом DJ Hyper. У записі альбому "We Control" участь крім Ліроя брав також колишній гітарист The Prodigy - Джим Девіс (Jim Davis).

 

Підготував SJ




Швидкий пошук

Поділитись з друзями