This version of the page http://www.newsru.ua/allnews (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-06. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Всі новини ]]>
]]>
РУС
УКР
NEWSru.ua // Всі новини

Гороскоп на сьогодні
Загрузка...
У Freedom House обурені арештом Тимошенко. А в ПР радять іноземцям не втручатися

Freedom House висловлює своє обурення з приводу арешту українського екс-прем'єра і лідера опозиції Юлію Тимошенко і закликає до її негайного звільнення. Про це говориться в офіційній заяві організації. Freedom House зазначає, що "сам процес (над Тимошенко) був затьмарений серйозними порушеннями процедури".
5 серпня 2011 р., 22:50 // Україна

Варшава ініціює обговорення питання про арешт Тимошенко з керівництвом ЄС і України, заявляє МЗС

Польща, що головує в ЄС, називає арешт Тимошенко "поспішним та радикальним" заходом. МЗС країни висловив сподівання, що її буде звільнено з-під арешту, а судовий процес у газовій справі "відповідатиме європейським стандартам поведінки". А міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт вважає, що процес Тимошенко завдає серйозної шкоди Україні.
5 серпня 2011 р., 22:49 // Україна

Прокурор запевняє, що арешт Тимошенко оскарженню не підлягає

Кримінально-процесуальним кодексом не передбачено оскарження арешту на даній стадії процесу над Юлією Тимошенко. Про це заявила прокурор Лілія Фролова в ефірі "5 каналу", коментуючи арешт екс-прем'єра. "Арешт буде діяти стільки, скільки цей запобіжний захід не буде змінений", - уточнила вона.
5 серпня 2011 р., 22:40 // Україна

У штаб-квартирі польської партії "Самооборона" повісився її лідер Анджей Леппер

Лідер польської політичної партії "Самооборона", колишній віце-прем'єр в уряді Ярослава Качиньського та екс-міністр сільського господарства Польщі Анджей Леппер знайдений у п'ятницю мертвим у варшавській штаб-квартирі партії. Політику було 57 років, він чотири рази балотувався на посаду президента Польщі.
5 серпня 2011 р., 22:33 // Світ

Зірка "95-го кварталу" Зеленський звільнився з телеканалу "Інтер"

Генеральний продюсер телеканалу "Інтер" Володимир Зеленський написав заяву про звільнення. Відповідне рішення він прийняв 5 серпня. Крім нього також звільнилися з телеканалу "Інтер" сценаристи Сергій і Борис Шефири. Наголошується, що "Студія Квартал-95" продовжує залишатися основною виробничою базою для медіагрупи "Інтер" і на наступні телевізійні сезони.
5 серпня 2011 р., 22:18 // Україна

Світові торговельні майданчики потроху стабілізуються

Після того як Міністерство праці США оприлюднило нові дані про безробіття, становище на світових торговельних майданчиках потроху стабілізується. За липень у Сполучених Штатах було створено близько 117 тисяч нових робочих місць. Нові дані виявилися кращими за прогнози. Заспокоювати світові фінансові ринки заходився також президент США Обама.
5 серпня 2011 р., 21:47 // Економіка

Ракета-носій Atlas V виведе на орбіту приватний космічний корабель

Ракета-носій Atlas V виведе на орбіту приватний космічний корабель CST-100, що його розробляє компанія Boeing. Ракету-носій створено компанією United Launch Alliance. Перший її запуск відбувся 2002 р. Якщо NASA надасть достатнє фінансування, 2015 р. відбудуться три польоти нового корабля в космос, два з них будуть безпілотними.
5 серпня 2011 р., 21:17 // Світ

У ЄС заявили, що арештом Тимошенко Україна "на один крок наблизилася до радянського стилю авторитаризму"

Президент Європейського парламенту Єжи Бузек висловлює свою стурбованість у зв'язку з арештом екс-прем'єра Юлії Тимошенко та закликає Україну дотримуватися принципів і загальних цінностей, які визначають відносини Києва та Брюсселя. У заяві президента ЄП, Бузек висловив своє занепокоєння рішенням суду про затримання Тимошенко.
5 серпня 2011 р., 21:11 // Україна

МЗС Росії захистив Тимошенко, а разом і Путіна: на газові контракти погодилися президенти двох країн

МЗС Росії заявляє, що "газові" угоди 2009 р. укладено відповідно до національних законодавств України та Росії та міжнародного права, і на їх підписання було отримано необхідні вказівки президентів двох країн, і наполягає, що суд над Тимошенко має бути неупередженим і відповідати вимогам законодавства.
5 серпня 2011 р., 20:00 // Україна

Захист оскаржить арешт Тимошенко. За даними ЗМІ, її помістили у камеру, в якій вона вже сиділа 10 років тому

Захисник екс-прем'єр-міністра України, лідерки ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко Юрій Сухов має намір подати апеляцію на рішення Печерського суду Києва про арешт екс-прем'єра. "Я сподіваюся, апеляційний суд скасує це рішення", - сказав він журналістам поблизу Лук'янівського СІЗО в п'ятницю.
5 серпня 2011 р., 19:43 // Україна

Арешт Тимошенко не викличе бурхливих протестів, але призведе до критики з боку міжнародної громадськості, вважають політологи

Арешт Тимошенко не призведе до масових акцій протесту в країні, але викличе різку критику з боку європейських структур, вважають політологи. Зараз в Україні - період відпусток, і для Тимошенко та її прихильників "ситуація найнесприятливіша". Наступним можуть заарештувати колишнього президента України Віктора Ющенка та інших з "помаранчевої команди".
5 серпня 2011 р., 19:22 // Україна

Житель австралійського міста Аделаїда помилково двічі виграв у лотерею

Житель австралійського міста Аделаїда випадково виграв два рази в одному тиражі лотереї SA Lotteries. Це сталося тому, що чоловік через забудькуватість однаково заповнив не один квиток одного розіграшу, а два. Напередодні розіграшу австралієць купив квиток і закреслив у ньому цифри, які повторюють дати народження його родичів.
5 серпня 2011 р., 19:09 // Світ

Опозиційні партії обурені арештом Тимошенко і очікують міжнародної ізоляції України. КПУ вітає рішення суду

Лідер "Фронту змін", народний депутат України Арсеній Яценюк заявляє, що чинна українська влада "почала війну з народом", заарештувавши одного з лідерів опозиції, екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Яценюк вважає, що у опозиції після арешту Тимошенко немає іншого виходу, окрім як "йти в народ".
5 серпня 2011 р., 18:37 // Україна

Арешт Тимошенко: готуються акції протесту на Майдані, а Гриценко пророкує "початок кінця" Януковича

Громадський рух "Спільна справа" розпочинає загальну всеукраїнську мобілізацію громадян для проведення акції протесту на Майдані Незалежності на підтримку екс-прем'єр-міністра України, лідера ВО "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Як повідомляє прес-служба руху, початок акції в понеділок, 8 серпня, в 10.00.
5 серпня 2011 р., 18:10 // Україна

У Мадриді вуличні сутички між протестувальниками проти економічної політики влади й поліцією

У Мадриді напередодні сталися вуличні сутички між демонстрантами, які протестують проти економічної політики влади, і поліцією. Сотні незадоволених важкою економічною ситуацією та високим рівнем безробіття в країні вийшли на вулиці. Кілька поліцейських машин в'їхали у лави протестувальників, розпочалася бійка, потерпіли не менше 20 осіб.
5 серпня 2011 р., 18:05 // Світ

Євро подешевшав на міжбанку та на готівковому ринку

Сьогодні, 5 серпня, за результатами торгів на міжбанку євро подешевшав на 7 копійок. Торги на міжбанківському валютному ринку завершилися в діапазоні 11,3196-11,3286 грн/євро. Торги по долару завершилися в діапазоні 7,9910-7,9945 грн/дол, торги по рублю - 0,2825-0,2828 грн/руб.
5 серпня 2011 р., 17:56 // Економіка

"Нафтогаз" виплатив "Газпрому" 477 млн доларів за липневі постачання газу

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" перерахувала ВАТ "Газпром" (РФ) близько 477 млн дол, повністю розрахувавшись за постачання природного газу в липні 2011 року. Ціна природного газу в третьому кварталі 2011 року становить близько 355 дол за 1 тис куб м, повідомили в прес-службі держхолдингу.
5 серпня 2011 р., 17:33 // Економіка

ЗМІ: Франція відкликає свого посла з України через його публічні оцінки суду над Тимошенко

Посол Франції в Україні Жак Фор незабаром покине свою посаду, а до Києва вже доставлено запит на агреман для його наступника джерело в дипломатичному корпусі, акредитованому в Києві. Серед можливих причин такого рішення джерела в дипломатичних кругах називають незадоволеність офіційного Парижа тим, що Фор недавно дозволив собі публічні оцінки судового процесу.
5 серпня 2011 р., 17:23 // Україна

До 6 вересня Тимошенко засудять до п'яти років ув'язнення, повідомляє джерело

Близьке до слідства джерело у Вищій раді юстиції України на умовах анонімності повідомило, що результат "газової справи" проти заарештованої 5 серпня екс-прем'єра Юлії Тимошенко вже визначено: лідерку БЮТ до 6 вересня буде визнано винною і засуджено до позбавлення волі. Йдеться про ув'язнення на термін до п'яти років.
5 серпня 2011 р., 17:23 // Україна

Мафія наступає: ще одне місто у Мексиці залишилося без поліцейських

Поліцейські мексиканського міста Асенсьйон у штаті Чиуауа, неподалік кордону зі США, у повному складі звільнилися зі своїх посад через безперервні погрози з боку наркомафії. Безпосередньою підставою для звільнення став черговий напад на поліцейських кілька днів тому. В результаті нападу двох співробітників було вбито, і ще один отримав поранення.
5 серпня 2011 р., 16:53 // Світ


Загрузка...
Остання новина NEWSru.ua – 22:50
У Freedom House обурені арештом Тимошенко. А в ПР радять іноземцям не втручатися
// Україна

гЮЦПСГЙЮ...

]]>
]]>
Субота, 6 серпня 2011 р.  

Остання новина – 22:50


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
Подальше використтання матеріалів інформагентства Інтерфакс-Україна розміщених на данному сайті заборонена. Використання можливе лише з письмового дозволу агентства Інтерфакс-Україна.
© NEWSru.ua 2007-2011