This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?10938 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-06. The original page over time could change.
№ 670 від 21.10.2010 Про припинення діяльності державного підприємства "Фумігація" \ Накази \ Нормативно-правова робота \ Міністерство аграрної політики та продовольсьства України


Урядовий
портал
 


Українська
Головна / Нормативно-правова робота / Накази / № 670 від 21.10.2010 Про припинення діяльності державного підприємства "Фумігація"

№ 670 від 21.10.2010 Про припинення діяльності державного підприємства "Фумігація"

25.10.2010 17:39

 

Н А К А З

 

"21" жовтня 2010 року              м. Київ                                                         №  670

 

Про   припинення   діяльності державного підприємства "Фумігація"

 

Керуючись Господарським кодексом України, Законом України "Про управління об’єктами державної власності" та Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців",

 

Н А К А З У Ю:

 

1.  Припинити діяльність державного підприємства "Фумігація" (код ЄДРПОУ 33829749, адреса: м. Київ, вул. Колоскова, 7), (далі - підприємство) шляхом ліквідації.

2. Затвердити склад комісії з ліквідації державного підприємства "Фумігація" згідно з додатком.

3. Голові комісії Капустінському О.М.:

3.1. Вжити заходів щодо припинення діяльності підприємства.

3.2. Опублікувати в офіційних друкованих засобах масової інформації оголошення про припинення діяльності підприємства.

3.3. Провести інвентаризацію й оцінку майна, коштів та здійснити продаж основних засобів підприємства в установленому порядку з метою погашення кредиторської заборгованості.

3.4. Скласти та затвердити ліквідаційний баланс, звіт про роботу комісії з ліквідації підприємства та здати їх в архів міністерства.

3.5. Провести звільнення працівників підприємства у відповідності із чинним законодавством.

3.6. Надати Департаменту правової та законопроектної роботи (Собовий О. М.) довідку з органів державної статистики про виключення  підприємства з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

4. Управлінню бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи (Гаврилюк В.М.), Департаменту фінансів (Ахіджанов Б.Р.), Департаменту економіки та управління державною власністю (Бойко О.В.) врахувати зміни, пов'язані з припиненням діяльності підприємства, при розробці прогнозів економічного та соціального розвитку, фінансових планів та внести відповідні зміни до переліку державних підприємств і організацій, що входять до сфери управління Мінагрополітики.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра
Тригубенка С. М.

 

 

Міністр                                                                                                  М.В. Присяжнюк

 

 
© 1997–2011 Міністерство аграрної політики та продовольства України 01001, м.Київ, вул. Хрещатик, 24           

Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове