This version of the page http://jaguar.winnerauto.ua/ua/news/news2811 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2011-08-06. The original page over time could change.
Jaguar представляє: Jaguar Daimler / Віннер Автомотів - Jaguar
www.winnerauto.ua
XJ New XK XF
Сервіс та аксесуари Акції Новини Гарячі пропозиції Тест-драйв журналістів Замовити тест-драйв


Новини

Jaguar представляє: Jaguar Daimler

Київ, Україна, 25 січня 2010 – Jaguar представляє останню спеціальну серію неперевершеного еталону автомобільної індустрії Daimler. Респектабельність, аристократичність, технічна довершеність і неперевершений комфорт – втіленням  цих понять протягом більше ніж 100 років є цей знаменитий британський автомобіль.

Історія легендарної марки розпочалася у 1896 р і з тих пір нерозривно пов’язана з розвитком автомобільної індустрії  Великої Британії. Саме на Daimler вперше з’явилася трансмісія і портативні радіоприймачі, які дозволили говорити про комфорт водія. Автомобілі не тільки відповідали вимогам вибагливої публіки, але й підкреслювали високий статус і досконалий смак володаря. В Першій половині ХХ століття компанія Daimler була ексклюзивним постачальником автомобілів для Британського Правління і членів Королівської родини, у тому числі і самого Георга V. Протягом усієї  історії  існування Daimler не припиняв підкорювати серця справжніх цінителів краси і елегантності, залишаючись взірцем англійської розкоші і стилю.

Співробітництво Daimler і Jaguar розпочалося у червні 1960, коли Daimler  став частиною компанії  Jaguar Cars. На базі моделі Jaguar XJ найбагатшої комплектації був створений ексклюзивний Daimler. Завдяки поєднанню технологій і розкоші з’явилися неперевершені шедеври, які вже багато років є еталоном автомобілів представницького класу. Останньому випуску Daimler передує багата історія створення цілого ряду легендарних автомобілів , таких як Daimler V8 250, Daimler DS420, Daimler Sovereign, Daimler XJ40, Daimler X308. Моделі Daimler є безперечним абсолютом розкоші.

У минулому  році в останнє в історії випущено всього 180 колекційних автомобілів Daimler Super Eight. З них лише 1 – в Україні. Кожен автомобіль має порядковий номер, який підтверджений іменним сертифікатом, що говорить про лімітований випуск.

Ексклюзивні високоякісні матеріали, поєднані с новітніми технологіями, створюють відчуття неповторного комфорту: панелі облицювання з дерева грецького горіху зі вставками з обробленого вручну самшиту, ексклюзивна шкіра вичинки Softgrain, ковдри з овечої шкіри, традиційна решітка радіатору з літерою "D" з  летючим завитком, яка також нанесена на рукоятку відкривання багажнику і підголівники сидінь. Всі ці елементи в поєднання з алюмінієвим  кузовом, потужним двигуном 4.2 Supercharged і сучасними технологіями створюють неповторний виразний вид Daimler.

Цей автомобіль є досконалим поєднання якості та індивідуальності завдяки найвищим вимогам збірки і високоякісним матеріалам. Унікальність знаходить відображення у кожній деталі автомобіля. Зовнішній вид Daimler неможливо сплутати ні з  чим. Використання блискучих інженерних рішень і останніх технологій дозволяє віднести цей автомобіль до розкоші поза  часом.

Британський автомобіль Daimler – істинно виняткової краси діамант для Вашої колекції!

повернутись до списку
Запис до
сервiс-центру Замовити
тест-драйв Ціни
Контакти
Як нас знайти
м.Київ
пр-т Московський, 24д