Головна Нормативна база Партнери Про бюро Послуги Новини Кредитним організаціям Позичальникам
Рус | Eng

Позичальникам

  • Як отримати власну кредитну історію через наш сайт
  • Що таке Кредитне Бюро
  • Що таке кредитна історія
  • Чому бажано мати кредитну історію
  • Хто передає інформацію до бюро
  • Коли бюро надає кредитні звіти
  • Як завести власну кредитну історію

 

Позичальникам

«Перше всеукраїнське бюро кредитних історій» - провідне бюро на ринку кредитних історій України, створене банківською системою як національне кредитне бюро. Партнерами бюро є провідні банки України, лідери на ринку кредитування.Банки, кредитні спілки, інші фінансові установи звертаються до бюро з запитами щодо інформації про клієнтів, які планують отримати кредит, а також вони мають можливість контролювати кредитну історію позичальника упродовж дії кредитного договору.

На сьогодні кредитна історія є найбільш значущим фактором, який впливає на рішення фінансової установи щодо надання кредиту.

Ви можете один раз на рік безкоштовно отримати власну кредитну історію, звернувшись безпосередньо до офісу ПВБКІ,  та необмежену кількість разів за плату. У випадку повторного звернення Вам необхідно буде сплатити 40 гривень за послуги Бюро.
Для отримання власної кредитної історії Вам необхідно:

Варіант 1.

Особисто з’явитися у Бюро з документами, що підтверджують Вашу особу (паспорт та ідентифікаційний код). У присутності представника Бюро власноруч заповнити заяву на отримання кредитної історії. Заява може бути подана довіреною особою при наявності нотаріально посвідченої довіреності на отримання кредитної історії, документів довіреної особи (паспорт, ідентифікаційний код). Заява на отримання кредитної історії заповнюється довіреною особою власноруч у присутності представника Бюро.

Приймальні години для отримання кредитних історій в офісі ПВБКІ:
Вівторок - з 10:00 – 12:00
Четвер     - з 14:00 – 16:00.

Варіант 2.

У разі неможливості особистого звернення, Вам необхідно відправити на поштову адресу – ПрАТ «Перше всеукраїнське бюро кредитних історій», 02002, м. Київ, вул. М. Раскової, буд. 11 нотаріально завірену заяву на отримання кредитної історії (форма заяви).
Кредитна історія (або довідка про її відсутність) Вам буде відправлена рекомендованим листом.

Варіант 3.

Ви можете отримати кредитну історію  поштою. Для цього потрібно зареєструватися на сайті Бюро та заповнити анкету з Вашими даними…(читати далі)


Версія для друку





Новини бюро

23.05.2011 Встановлено партнерські відносини між ПВБКІ та Фінансовою Компанією «Центр фінансових рішень»
 
15.03.2011 ПВБКІ підписало Договір про співпрацю з Альфа Банком
 
02.01.2011 Результати роботи ПВБКІ за 2010 рік
 
28.09.2010 Фінансова компанія «ФК «Єврокоммерц» та Перше всеукраїнське бюро кредитних історій встановили партнерські відносини щодо обігу кредитних історій
 
14.06.2010 Райффайзен Банк Аваль почав обмін інформацією з Першим всеукраїнським бюро кредитних історій
 


   
     
© ПВБКІ, 2007-2009. office@pvbki.com   © Створено у Студії "РОМАРТ", 2007.
Контакти      Карта сайту